Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ben de iki gündür sadece 1.5 tane sigara içtim bırakmaya çalışıyorum keşke hiç içmeden durabilsem de tamamen kurtulsam. Operasyonlarin konusunda da senin adına çok sevindim darısı benim ve diğer isteyen arkadaşların başına :)

Oooh miss.. geçmiş olsun ne mutlu sana. Ah bi de benim sıra gelse yaa :) İnşallah günden güne daha da güzel olur istediğin gibi şekillenir arkadaşım. Bu arada gözün neden şiş burnundan da mı oldun :/ ?

Ozo geçmiş olsun. İnşaallah çok mutlu olursun sonuçtan
Göz kapağı bende istiyorum. Senin gelişmeleri takip edicem

Cok gecmis olsun

Kızlarrrr bugun eve geldim daha iyiyim cidden ilk günler zordu yalan söyleyemicem ama su an çok daha iyi
Narkoz sonrası zorlandım çıkardım çıkarınca rahatladım uyku ilacı banamısın demedi saat başı uyandım ama 2 gün tekerlekli sandalyeyle cafeye gidip Kahve ve çok az
Sigara içtim bir iki nefes o kadar :)

Karnım güzel duruyodu su an balon gibi şişiyorum
Gözlerim uZaylı gibi arkadaşlar üstü ve altı mor ve şiş ilk gün bulanık görüyordum şimdi düZeldi görmem ama sanki gözlerimin üstünde taş var gibi

Tutarak narkoZ aldım psikolojik destek veriyo resmen dokturama da çok çok teşekkür ediyorum sizlere de ilk gün söylensemde :)

Son düzenleyen: Moderatör:
tşk ederim hemen notumu alıyorum :))

Cnm peki ne ameliyati olacaksinolacaksin? Tam karin germemi? Ucret ne istediler senden
İç bacak basenden biraz simitler ve tam karın germe 2400 tl canım
tşk ederim hemen notumu alıyorum :))

Cnm peki ne ameliyati olacaksinolacaksin? Tam karin germemi? Ucret ne istediler senden

çok geçmiş olsun biran önce toparlanırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…