Ben de iki gündür sadece 1.5 tane sigara içtim bırakmaya çalışıyorum keşke hiç içmeden durabilsem de tamamen kurtulsam. Operasyonlarin konusunda da senin adına çok sevindim darısı benim ve diğer isteyen arkadaşların başına :)canım dikişlerim kapandı hiç sorun yaşamadım, ameliyata sigaraımı söndürüp girdim ama aynı and aburun ameliyatı da olduğum için ameliyattan sonra 10 gün hiç sigara içmedim, hergün ESterC ve çinko hapı içtim ki kolejen yenilenmesi çabuk olsun diye çok şükür iyiyim hissetmedim bile karın ameliyatı olduğumu çünkü burnum dah açok acıyordu:))))
BEN de isteriimmmOk bak bakalim
Oooh miss.. geçmiş olsun ne mutlu sana. Ah bi de benim sıra gelse yaa :) İnşallah günden güne daha da güzel olur istediğin gibi şekillenir arkadaşım. Bu arada gözün neden şiş burnundan da mı oldun :/ ?Kızlar
Herkese selam ameliyat yaklaşım 4 saat sürmüş dün üstümden kamyon geçmiş gibiydim bugün çok şükür su an iyi gibiyim :)
GöZümde şiş olduğu için
Çok girip yazamıyorum a bu arada öfem de var davul gibi oldum ama toparlaniyim yaZıcam kızlar ağrım var tabi bu gecede hastaneyim yarın öğlen çıkıcam hepinizi öpüyorum
Ozo geçmiş olsun. İnşaallah çok mutlu olursun sonuçtanKızlar
Herkese selam ameliyat yaklaşım 4 saat sürmüş dün üstümden kamyon geçmiş gibiydim bugün çok şükür su an iyi gibiyim :)
GöZümde şiş olduğu için
Çok girip yazamıyorum a bu arada öfem de var davul gibi oldum ama toparlaniyim yaZıcam kızlar ağrım var tabi bu gecede hastaneyim yarın öğlen çıkıcam hepinizi öpüyorum
Ozo geçmiş olsun. İnşaallah çok mutlu olursun sonuçtan
Göz kapağı bende istiyorum. Senin gelişmeleri takip edicem
Cok gecmis olsunKızlar
GöZümde şiş olduğu için
Ay jelommm senin yaptırmadığın bişi kalmadı ya. Bi kenara çekilde sıra bizlere gelsinozo benim takibim de çekil sıranı bekle:)))))))))))))sen herşeyi istiyon maşallah
İç bacak basenden biraz simitler ve tam karın germe 2400 tl canımtşk ederim hemen notumu alıyorum :))
Cnm peki ne ameliyati olacaksinolacaksin? Tam karin germemi? Ucret ne istediler senden
İç bacak basenden biraz simitler ve tam karın germe 2400 tl canımtşk ederim hemen notumu alıyorum :))
Cnm peki ne ameliyati olacaksinolacaksin? Tam karin germemi? Ucret ne istediler senden
tşk ederim hemen notumu alıyorum :))
Mavi ay gercekten üzüldüm gecmis olsun
Gecmis olsun canim uzulme vak halledilmeyecek sorun degilmis bak hayirlisiyla bir daha ol ameliyatini insallah istedigin gibi olur bu sefer..
çok geçmiş olsun biran önce toparlanırsın inşallahKızlar
GöZümde şiş olduğu için
kızlar hepinizin mirac kandilini kutluyorum hayırlı kandiller
kızlar hepinizin mirac kandilini kutluyorum hayırlı kandiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?