Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Evet o kizariklik normal soluyor zamanla, kilo olarak 1 Kilo aml 6 hafta sonra gitti, kiloda pek fark olmuyor ama eski pantolonlarim ve elbiselerim hafif bol gelmeye basladi

Kizlar benim aml tam 7 hafta oldu izlerin haftalik resimlerini paylastim merak edenler icin
Öncelikle çok geçmiş olsun..İzin verirseniz bende görmek isterim zira pazartesi ameliyatım var...ve sizlerin resimleri bana çok iyi geliyor şu stresli süreçte....Şimdiden teşekkürler.

göbek üstünde sertlik benimde var ve yanlarımdada var doktor olacağını baştan sölemişti zamanla geçecek dedi... benim karnımda ödemde var sanki ameliyat olmamışım gibi yaa
cnm bazi kisimlar sert bazi kisimlar yumusak tabi biraz sekil almaya basladi ben cok zayiftim sadece sezaryan yerimin ustunde yiginti vardi mini karin germe yapildi suan dikisim sekilsiz duruyo ama krem surdukce biraz daha duzgun olmaya basladi kiyafetletimin icine giremiyorum suan pantolonlarin ozellikle benimde merakim bu bide korseyi cikarinca yuruyemiyorum sanki dogrulamiyorum ozaman.ztn omuzdan kamburum hala tm dikelemedim su dik yurume olayinida bi assam .

daha bir ay olmus anca.sabir diyorum. günden güne güzellesecek karnin. ben hala kendime baktikca inanamiyorum.cok kötü durumdaydim simdi adeta dogum öncesine gittim.az biraz catlak olmasina ragmen sevdim göbesimi.

daha bir ay olmus anca.sabir diyorum. günden güne güzellesecek karnin. ben hala kendime baktikca inanamiyorum.cok kötü durumdaydim simdi adeta dogum öncesine gittim.az biraz catlak olmasina ragmen sevdim göbesimi.
cnm cok tesekkur ederim boyle seyler duymak gercekten moral oluyo benimde cok az sag tarafimda belli oluyo catlak ama belli belirsiz duruyo simdilik ins.atlaticam bu gunleri ama sanki zaman bana durmus gecmiyor ama sabirla bekliyorum yeni halimi

Öcreti nekadardir örenebilirmi yiz

İyi geceler arkadaşlar büyük gün geldi ....Yarın sabah saat 09:00 ameliyat....yorucu bir hafta oldu benim için tahmin edersiniz son hazırlıklar...buradan bana destek olan ayrıca resimlerini güncellemelerini paylaşan arkadaşlarıma çok teşekkür etmek istiyorum...müthiş motivasyon oldunuz....Şimdi sizden ricam o güzel enerjinizle kalbinizin en derinliklerinden benim için dua edermisiniz....evladıma,eşime,yuvama sağlıkla döneyim....inşallah hayırlısıyla herşey yolunda gitsin ....inanılmaz stresli,heyecanlıyım....dualarınız benimle olsun lütfen...hepinize sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…