Bence yarim saatten birsey olmaz, önemli olan her gece yatmamak galbaaaEeee kızlar yazın plajda nasıl güneslenicez arka tarafimiz beyaz mi kalacak
Evet o kizariklik normal soluyor zamanla, kilo olarak 1 Kilo aml 6 hafta sonra gitti, kiloda pek fark olmuyor ama eski pantolonlarim ve elbiselerim hafif bol gelmeye basladifotoyu gördüm karnın çok güzel görünüyor .dikilerinde bıraz kırmızı gibi ama sanırım normaldir. zamanla soluyor benin sezeryan dikişlerimde öyle olmuştu.
bu arada eski halini gördüm aşağı yukarı benim göbeğim gibi. kilo olarak kayıp yaşadınmı ameliyattan sonra yani aldıkları şeyleri ölçüp tartoyrlarmı?
Siz ne zaman oldunuz bende olucamda.. merak ediyorum olanlari fotonuz varsa bende gorebilirmiyimArkadaşlar benide izlemeye alırmısınız?karın germe ameliyatı olan biri olarak sizin dikiş yerlerinizi merak ediyorum.
Ben kasım 26 da oldum canım.4. Ayın içindeyim.fotom yok malesef.Siz ne zaman oldunuz bende olucamda.. merak ediyorum olanlari fotonuz varsa bende gorebilirmiyim
Öncelikle çok geçmiş olsun..İzin verirseniz bende görmek isterim zira pazartesi ameliyatım var...ve sizlerin resimleri bana çok iyi geliyor şu stresli süreçte....Şimdiden teşekkürler.Kizlar benim aml tam 7 hafta olduizlerin haftalik resimlerini paylastim merak edenler icin
cnm kızarıkmı hala birde sislikler ne zaman indi benimde 26. gunum hala pek biseye benzetemedim sis halaBen kasım 26 da oldum canım.4. Ayın içindeyim.fotom yok malesef.
Benim hala kızarık dikillerim.şişliklerde günden güne azalıyo ama göbek etrafı acayip sert ve elledigim zaman uğusukcnm kızarıkmı hala birde sislikler ne zaman indi benimde 26. gunum hala pek biseye benzetemedim sis hala
benimde gobek etrafi sert ve gobek ustu cok sis yumurta gibi dr. kas olmus belki inmez dedi ona cnm sıkıldi ins. inerBenim hala kızarık dikillerim.şişliklerde günden güne azalıyo ama göbek etrafı acayip sert ve elledigim zaman uğusuk
benimde gobek etrafi sert ve gobek ustu cok sis yumurta gibi dr. kas olmus belki inmez dedi ona cnm sıkıldi ins. iner
:))) Masaj yaptırırken izin verdi,kısa süreli bişey olmaz demek kiEeee kızlar yazın plajda nasıl güneslenicez arka tarafimiz beyaz mi kalacak
cnm bazi kisimlar sert bazi kisimlar yumusak tabi biraz sekil almaya basladi ben cok zayiftim sadece sezaryan yerimin ustunde yiginti vardi mini karin germe yapildi suan dikisim sekilsiz duruyo ama krem surdukce biraz daha duzgun olmaya basladi kiyafetletimin icine giremiyorum suan pantolonlarin ozellikle benimde merakim bu bide korseyi cikarinca yuruyemiyorum sanki dogrulamiyorum ozaman.ztn omuzdan kamburum hala tm dikelemedim su dik yurume olayinida bi assam .göbek üstünde sertlik benimde var ve yanlarımdada var doktor olacağını baştan sölemişti zamanla geçecek dedi... benim karnımda ödemde var sanki ameliyat olmamışım gibi yaa
daha bir ay olmus anca.sabir diyorum. günden güne güzellesecek karnin. ben hala kendime baktikca inanamiyorum.cok kötü durumdaydim simdi adeta dogum öncesine gittim.az biraz catlak olmasina ragmen sevdim göbesimi.cnm bazi kisimlar sert bazi kisimlar yumusak tabi biraz sekil almaya basladi ben cok zayiftim sadece sezaryan yerimin ustunde yiginti vardi mini karin germe yapildi suan dikisim sekilsiz duruyo ama krem surdukce biraz daha duzgun olmaya basladi kiyafetletimin icine giremiyorum suan pantolonlarin ozellikle benimde merakim bu bide korseyi cikarinca yuruyemiyorum sanki dogrulamiyorum ozaman.ztn omuzdan kamburum hala tm dikelemedim su dik yurume olayinida bi assam .
cnm cok tesekkur ederim boyle seyler duymak gercekten moral oluyo benimde cok az sag tarafimda belli oluyo catlak ama belli belirsiz duruyo simdilik ins.atlaticam bu gunleri ama sanki zaman bana durmus gecmiyor ama sabirla bekliyorum yeni halimidaha bir ay olmus anca.sabir diyorum. günden güne güzellesecek karnin. ben hala kendime baktikca inanamiyorum.cok kötü durumdaydim simdi adeta dogum öncesine gittim.az biraz catlak olmasina ragmen sevdim göbesimi.
Fatifat resimlerini göremiyorum neden?Kizlar benim aml tam 7 hafta olduizlerin haftalik resimlerini paylastim merak edenler icin
Benide takibe alirmisiniz bende gorebilirmiyimKizzlar 5 hatalik resim yukledim, yorumlarinizi bekliyorum.
Öcreti nekadardir örenebilirmi yizKARIN GERME (ABDOMİNOPLASTY, TUMMYTUCK)
Karın Germe ameliyatı için en uygun adaylar, karın bölgesinde egzersiz ile giderilemeyen sarkıklık ve gevşeklik şikayeti olan kadın ve erkeklerdir. Birkaç gebelik sonrası karın derisi ve kasları normale dönemeyecek kadar deforme olmuş kadınlar için özellikle çok yararlıdır. Karın Germe ameliyatında karın bölgesinde oluşmuş çatlakların büyük bir kısmı da fazla deri ile birlikte yok edilmektedir.Deri elastikiyetinin kaybı ile birlikte bir miktar yağlanma şikayeti olan daha yaşlı hastalarda da bu ameliyat iyi sonuç vermektedir. Bazen liposuction ile birlikte sadece karın alt bölgesinin gerilmesi(mini abdominoplasty) ile sorun çözümlenebilir. Doktorunuz karın bölgesinde toplanan yağ miktarı, derinin elastikiyeti ve karın kaslarının durumuna göre size en uygun tedaviyi önerecektir.
Önemli ölçüde zayıflamayı planlayan hastalar Karın Germe ameliyatını ertelemelidir. Aynı zamanda yakın gelecekte hamile kalmayı düşünen kadınlar ; ameliyat sırasında sıkılaştırılan karın kasları gebelik ile gevşeyebileceğinden, ameliyat olmak için gebelik sonrasını beklemelidirler. Doğum sonrasında karın germe ameliyatı en erken 1 yıl sonra yapılabilir.
Cerrahi teknik
Karın Germe ameliyatı genellikle hastanede ve genel anestezi altında yapılır. Eğer liposuctionla birlikte mini abdominoplasty yapılacaksa cerrahın tercihine bağlı olarak ameliyat sedasyonla birlikte lokal anestezi altında rahatlıkla yapılabilir. Ameliyat türüne göre işlem 2-4 saat sürer.
Karın germe ameliyatında öncelikle liposuction ile karın ve bel bölgesindeki fazla yağlar alınır, sonra her iki kalça kemiği arasında kasıklardan ve kıllı bölgenin hemen üzerinden geçen bir kesi ile tüm karın derisi kaburgaların seviyesine kadar serbestleştirilir. Göbek deliği de serbestleştirilir. Karın kaslarının yeniden organizasyonu ve gerginleştirilmesinden sonra cilt gerilir ve fazla deri kesilir. Göbek deliği için yeni bir yuva oluşturulur ve göbek bu yuvaya dikilir. Kesi bölgesi katlar halinde dikilir ve deri altına sıvı ve kan toplanmasını önlemek içi bir dren konur.
Mini Karın Germede ise göbek deliği yerinde kalır. Yine karın alt bölgesinden insizyon ile girilerek karın derisi göbeğe kadar ve mümkün olduğunca göbek üstüne doğru serbestleştirilir. Karın kasları yeniden organize edilerek gerginleştirilir. Fazla deri kesilir ve yine dren konularak, kesi bölgesi katlar halinde dikilir.
KARIN GERME AMELİYATI SONRASI:
Karın germe işleminden sonra ilk birkaç gün, karın bölgenizde doku şişmesi söz konusu olacağından ; ağrı kesicilerle kontrol altına alınabilen bir rahatsızlık ve ağrı duyabilirsiniz. Uygulanan cerrahi işlemin derecesine göre, birkaç saat sonra evinize yollanabilir veya hastanede 1-2 gün kalabilirsiniz.
Önceleri doğrulmanız her zaman tam mümkün olmamakla birlikte, en kısa zamanda yürümeye başlamanız gerekir.
Karın Germe Ameliyatı sonrası, hastanın daha düz, daha ince bir karnı olacaktır. Drenler sıvı geliş miktarına göre birkaç gün içinde alınacaktır. Drenlerin alınmasını takip eden günler içinde duş alabilmeniz mümkün olacaktır. Ameliyat sonrası destekleyici bir korse giydirilecektir. Genellikle alınması gereken dikiş olmayacaktır ve iki hafta içinde işinize dönebilmeniz beklenir, ancak bu bazen daha uzun olabilir. Yara izleriniz 6 ay -1 yıl içinde düzleşip solarak sizi daha az rahatsız eder hale gelir.
KARIN GERME AMELİYATI KARNESİ:
Ameliyatsüresi:3saat. Anestezi şekli: Genel.
Nerede yapılmalı: Uygun donanımlı hastanede.
Yatış süresi: 1 gün.
Ameliyat sonrası ağrı : Karın kaslarının gerilmesine bağlı olarak hissedilen ağrı ilk bir kaç gün rahatsız edici olabilir ve eğilip doğrulurken sıkıntınız olabilir. 5. günden daha rahat edilir. Şişme-morarma: ilk üç gün şişme, genellikle liposuctiona bağlı kasık ve bel kısmında morarma.
Pansuman: 5. gün tamamen çıkarılıyor, korse 3 hafta daha devam ediyor
Dikişler: Alınması gereken dikiş yok.
İşe dönüş: 10-15.gün
İyileşme: Ağrı eşiğinize bağlı olarak 5. günden sonra kendi işinizi görebilir, 15. günden sonra uzun yürüyüşler yapabilir, 6. haftadan sonra spora başlayabilirsiniz. Son şekil 6. aydan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?