Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

doktorum bana 2.ay sonra spor salonunda spora izin vermişti ama ben hazır değildim yani çok ağır yapmadım yürüyüş sadece kendine bak iyi hissediyorsan yapabilirsin ama yinede karnı çok zorlama

Ben daha olmadim jelesec cnm. Ama nisan basinda insallah gun alicam da sabah spor yaparken aklima geldi.bu kadar dikisle ben ne zaman pilates yapabikirim diye.ben evde yapiyorum. Ebru salli ile ))

Kusura bakma ben karıştırıyorum kim oldu kim olamadı:))))))) hayırlısı olsun ama çok sıcaklara kalma benden demesi

Kusura bakma ben karıştırıyorum kim oldu kim olamadı:))))))) hayırlısı olsun ama çok sıcaklara kalma benden demesi
olsun cok normal karıştırmanız :)) bende oyle düşünyorum bakalım doktorum ne dıcek inşallah bende sizlerle paylaşırım burdan süreçlerimi hayırlısıyla :))

evet çok rahat gerçekten siz nerede oldunuz her hastane vermiyor bu gecelikleri:)) ben bir daha olursam şayet ever yedek alım bunlardan:)
Ben yeditepe üniversitesinde oldum doktoruma çok rahat ettiğimi ve elimden gelse eve giderken bile çıkarmayacağımı söyledim istersem götürebileceğimi söylediler

Kizlar benim aml tam 7 hafta oldu izlerin haftalik resimlerini paylastim merak edenler icin
fotoyu gördüm karnın çok güzel görünüyor .dikilerinde bıraz kırmızı gibi ama sanırım normaldir. zamanla soluyor benin sezeryan dikişlerimde öyle olmuştu.
bu arada eski halini gördüm aşağı yukarı benim göbeğim gibi. kilo olarak kayıp yaşadınmı ameliyattan sonra yani aldıkları şeyleri ölçüp tartoyrlarmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…