tesekkur ederim cnm normal yatak pozisyonuna ne zaman gectin cnm ben daha gecemedimBen 1 ayda dik yürüyebilmiştim,merak etme bir kaç güne yürürsün.Geçmiş olsun
Her şey gönlünce olsun inşallah.Hastane de gecelik ve terlik vardı benim.Ameliyata giderken verdikleri yani ben onunla çok rahat hareket ettim.
tesekkur ederim cnm normal yatak pozisyonuna ne zaman gectin cnm ben daha gecemedim
ameliyatının ustunden 2 ayıgecmiş arkadaşlarıma bir soru sorsam. şimdi ben spor yapmayı cok severim. 2 aydan sonra pilatesime devamedebilirmiyim sizce ne dersiniz. yuruyus derseniz zaten yaparım ama pilates yapamayınca kendimi mutsuz hissederim ben :))
Ben hastaneden o gecelikle çıktım banada çok rahat geldi, götürdüğüm gecelikleri hiç kullanmadım
Ben daha olmadim jelesec cnm. Ama nisan basinda insallah gun alicam da sabah spor yaparken aklima geldi.bu kadar dikisle ben ne zaman pilates yapabikirim diye.ben evde yapiyorum. Ebru salli ile ))
Ben hastaneden o gecelikle çıktım banada çok rahat geldi, götürdüğüm gecelikleri hiç kullanmadım
olsun cok normal karıştırmanız :)) bende oyle düşünyorum bakalım doktorum ne dıcek inşallah bende sizlerle paylaşırım burdan süreçlerimi hayırlısıyla :))Kusura bakma ben karıştırıyorum kim oldu kim olamadı:))))))) hayırlısı olsun ama çok sıcaklara kalma benden demesi
Ben yeditepe üniversitesinde oldumevet çok rahat gerçekten siz nerede oldunuz her hastane vermiyor bu gecelikleri:)) ben bir daha olursam şayet ever yedek alım bunlardan:)
Kizlar benim aml tam 7 hafta olduizlerin haftalik resimlerini paylastim merak edenler icin
fotoyu gördüm karnın çok güzel görünüyor .dikilerinde bıraz kırmızı gibi ama sanırım normaldir. zamanla soluyor benin sezeryan dikişlerimde öyle olmuştu.Kizlar benim aml tam 7 hafta olduizlerin haftalik resimlerini paylastim merak edenler icin
Normalde yüz üstü yatardım ameliyat sonrası Dr bir daha yüz üstü yatmayı unut dedi:))tesekkur ederim cnm normal yatak pozisyonuna ne zaman gectin cnm ben daha gecemedim
görebilir miyim?Kizlar benim aml tam 7 hafta olduizlerin haftalik resimlerini paylastim merak edenler icin
hic mi yatmiycaz yani iyilestikten sonradamiNormalde yüz üstü yatardım ameliyat sonrası Dr bir daha yüz üstü yatmayı unut dedi:))
Bende görebilirmiyim canımKizlar benim aml tam 7 hafta olduizlerin haftalik resimlerini paylastim merak edenler icin
Malesefhic mi yatmiycaz yani iyilestikten sonradami
Eeee kızlar yazın plajda nasıl güneslenicez arka tarafimiz beyaz mi kalacakMalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?