Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kizlar bugun aneliyatim 11 gunu az once izimin bi kac yerinde kizariklik fark etdim cok ufak bir yerdede kabuk kalkmis enfeksiyon olabilirmi. Korkmaya basladim. Sabah ilk isim doktor olacak. Ayni durumu yasayan varmim

Kizlar bugun aneliyatim 11 gunu az once izimin bi kac yerinde kizariklik fark etdim cok ufak bir yerdede kabuk kalkmis enfeksiyon olabilirmi. Korkmaya basladim. Sabah ilk isim doktor olacak. Ayni durumu yasayan varmim[/QUOTE

Çok geçmiş olsun senay1986 ne ameliyatı oldun? resimlerin varmı beni izlemeye alırmısın?

bende ankarada oturuyorum ve 1 ay oldu karın germe ameliyatı olalı dr muhittin eski yaptı ameliyatımı harika oldu çok başarılı bir hoca tavsiye ederimmm[/QUOTE]

Fotoğraflarınızı görebilir miyim acaba?

bende ankarada oturuyorum ve 1 ay oldu karın germe ameliyatı olalı dr muhittin eski yaptı ameliyatımı harika oldu çok başarılı bir hoca tavsiye ederimmm

GATA da mı ameliyat ediyor Muhittin Bey? Bir asker eşi olarak çok umutlandım şimdi biraz detay verebilir misiniz lütfen? Fiyat mesela??[/QUOTE]
bende ankarada oturuyorum ve 1 ay oldu karın germe ameliyatı olalı dr muhittin eski yaptı ameliyatımı harika oldu çok başarılı bir hoca tavsiye ederimmm

GATA da mı ameliyat ediyor Muhittin Bey? Bir asker eşi olarak çok umutlandım şimdi biraz detay verebilir misiniz lütfen? Fiyat mesela??[/QUOTE]
hayır canım özel akayda yaptı yaptıgı işleme göre degişiyordur fiyat ben 10 bin ödedim karın germeye ama gerçekten mükemmel sonuç aldım henüz çok yeniyim diger arkadaşlar gibi sabah dümdüz akşam üzeri şiş iki gece yatırdı okadar zaten gatanın doktoru git bi görüş derimmm

Fotoğraflarınızı görebilir miyim acaba?[/QUOTE]
canımsın ben resim atmayı beceremiyorum o yüzde özür dilerimm

Geçmiş olsun Lisa1972 resimlerini görebilirmiyim bu arada hangi doktora oldun?
Bursa da Alper Bayraktara oldum ameliyatimi sifir agri ne hastanede nede evde agrim olmadi hic valla ellerine saglik doktorum cok ilgili oncesi ve sonrasi , evet 2 ay oldu ama resim koymayi bilemedim ama yakinda koyarim tavsiye ederim cok eger yolunuz bursaya duserse .

Çok geçmiş olsun canım adına sevindim ama Bursa bana uzak biraz istanbul düşünüyorum. Peki kombine mi oldun yoksa sade karın germe mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…