Kizlar bugun aneliyatim 11 gunu az once izimin bi kac yerinde kizariklik fark etdim cok ufak bir yerdede kabuk kalkmis enfeksiyon olabilirmi. Korkmaya basladim. Sabah ilk isim doktor olacak. Ayni durumu yasayan varmim[/QUOTE
lipoyu yoğun yapmayacağım dedi
,
lipoyu yoğun yapmayacağım dedi
[QUOTbende sizin gibE="phanderon, post: 39583225, member: 662405"]Merhaba bayanlar, az önce üye oldum.
2 çocuktan 2 yıl geçtikten sonra karın gerdirme ameliyetı olmaya karar verdim ben de. Araştırmaya internet üzerinden yeni başladım. Ankara da bu ameliyatı olanlar var mı acaba?
Atatürk dediğin devlet mi ? 3600 diyor çok uygun neden acaba bende birkaç doktorlar görüştüm 8000 bin aşağı fiyat vermediler
bende ankarada oturuyorum ve 1 ay oldu karın germe ameliyatı olalı dr muhittin eski yaptı ameliyatımı harika oldu çok başarılı bir hoca tavsiye ederimmm
bende ankarada oturuyorum ve 1 ay oldu karın germe ameliyatı olalı dr muhittin eski yaptı ameliyatımı harika oldu çok başarılı bir hoca tavsiye ederimmm
Beni de Izlermisin gorebilirmiyimAyin 6 sinda 2 ay olcak ben 3 ay Korse takmam lazim
BakabilirsinBeni de Izlermisin gorebilirmiyim
Canim gecmis olsun harika olmus.benimkide super oldu tam 2 ay bitti ruya gibi.Bakabilirsin
Sagol Canim senin adinada cok sevindimCanim gecmis olsun harika olmus.benimkide super oldu tam 2 ay bitti ruya gibi.
Geçmiş olsun Lisa1972 resimlerini görebilirmiyim bu arada hangi doktora oldun?Canim gecmis olsun harika olmus.benimkide super oldu tam 2 ay bitti ruya gibi.
Bursa da Alper Bayraktara oldum ameliyatimi sifir agri ne hastanede nede evde agrim olmadi hic valla ellerine saglik doktorum cok ilgili oncesi ve sonrasi , evet 2 ay oldu ama resim koymayi bilemedim ama yakinda koyarim tavsiye ederim cok eger yolunuz bursaya duserse .Geçmiş olsun Lisa1972 resimlerini görebilirmiyim bu arada hangi doktora oldun?
Kızlar korse cok sıkı olursa zararı olurmu ? Ameliyattan ne kadar süre sonra yan yatabildiniz?
Ben 1 ay sonra Yan yatabildim görümcem 2 hafta sonra biz ameliyat olali iki ay olcak görümcem karninin üstünde yatiyormus ben yatamiyorimKızlar korse cok sıkı olursa zararı olurmu ? Ameliyattan ne kadar süre sonra yan yatabildiniz?
Çok geçmiş olsun canım adına sevindim ama Bursa bana uzak biraz istanbul düşünüyorum. Peki kombine mi oldun yoksa sade karın germe mi?Bursa da Alper Bayraktara oldum ameliyatimi sifir agri ne hastanede nede evde agrim olmadi hic valla ellerine saglik doktorum cok ilgili oncesi ve sonrasi , evet 2 ay oldu ama resim koymayi bilemedim ama yakinda koyarim tavsiye ederim cok eger yolunuz bursaya duserse .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?