• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Dur bakayım ayarlara... Zaten eski fotolar var daha... 3 günde ne çekicem??? Drenleri mi??? ))))
Ben çektim valla :) hemde daha gözlerim yarı açıkken.. Morfinin etkisiyle canım yanmıodu, burnumu elimle kontrol ettim karnımıda fotoyla :)

sigara kullanıyormusunuz? bende 9 subatta kombine amelyat olacam insallah sigarayı bırakamıyorum ama doktorum 1 hafta kala içmememi söyledi nasıl yapacam bilmiyorum zaten beni bir stres sardı daha çok içesim geliyor
2,5 paket içiyordum, dr um 10 gün önce bırakmamı söyledi, azaltayım derken 3 pakete çıktım :( ameliyatıma 11 gün kala nerdeyse paketi yiyecektim artık :) sonrada birdaha ağzıma sürmedim.. Kombin olduğum için illa bırakmam gerektiğini yoksa çok komplikasyon çıkabileceğini söyledi,yurtdışındayım ha deyincede gelinmioki kontrole.. Yani mecburen bıraktım :)

2,5 paket içiyordum, dr um 10 gün önce bırakmamı söyledi, azaltayım derken 3 pakete çıktım :KK43: ameliyatıma 11 gün kala nerdeyse paketi yiyecektim artık :) sonrada birdaha ağzıma sürmedim.. Kombin olduğum için illa bırakmam gerektiğini yoksa çok komplikasyon çıkabileceğini söyledi,yurtdışındayım ha deyincede gelinmioki kontrole.. Yani mecburen bıraktım :)
Masallah canim yani artik sigara icmiyomusun sen ? Valla bravo sana gunde 2,5 paket sigara icerken birakmak helal olsun baska soze gerzk yok :)

Back