Sensin o :)Sana sadece kocaman bir MAŞALLAH diyorum. Çoook güzelsin!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sensin o :)Sana sadece kocaman bir MAŞALLAH diyorum. Çoook güzelsin!
Sensin o :)
Umduğundanda güzel olsunda mussssmutlu ol inşallahhhBen daha güzel olamadım ama olucam inşallah )
İnşallah canım ya... Şu an pek bunları düşünmeye sıra gelmedi doğrusu )Umduğundanda güzel olsunda mussssmutlu ol inşallahhh
Pek tazesin anneeemmm daha zaman var :)İnşallah canım ya... Şu an pek bunları düşünmeye sıra gelmedi doğrusu )
Fotolarını göremiorummmm :/İnşallah canım ya... Şu an pek bunları düşünmeye sıra gelmedi doğrusu )
Dur bakayım ayarlara... Zaten eski fotolar var daha... 3 günde ne çekicem??? Drenleri mi??? ))))Fotolarını göremiorummmm :/
Ben çektim valla :) hemde daha gözlerim yarı açıkken.. Morfinin etkisiyle canım yanmıodu, burnumu elimle kontrol ettim karnımıda fotoyla :)Dur bakayım ayarlara... Zaten eski fotolar var daha... 3 günde ne çekicem??? Drenleri mi??? ))))
Bana masaj önerilmedi... Sana neden önerildiki acaba?Kizlar Lipo olan yerlere sert masaj uygula dedi doktor sizde yaptiniz mi? Henüz cok agirdigi icin dokunamiyorum birde sert masaj nasil yapacagim siz nasil yaptiniz ve ne kadar süre?
resimlerini göremiyorum ?Foto ekledimmm, bakıverin gariiii garide gari , zilleri takıp oynayıvericem gariii :)
Yoksa dalgali kalabilirmis öyle dedi, drenler daha cikarilmamisti heyecanliydim tam sormadim korkudanBana masaj önerilmedi... Sana neden önerildiki acaba?
Şimdi tmm :)resimlerini göremiyorum ?
Orantılı aldıysa dalga olmazki kalsın??Yoksa dalgali kalabilirmis öyle dedi, drenler daha cikarilmamisti heyecanliydim tam sormadim korkudan
tesekkurler baya basarılı bir ameliyat olmuşŞimdi tmm :)
Tşkkrlr darısı isteyenlerin başına inşallahtesekkurler baya basarılı bir ameliyat olmuş
sigara kullanıyormusunuz? bende 9 subatta kombine amelyat olacam insallah sigarayı bırakamıyorum ama doktorum 1 hafta kala içmememi söyledi nasıl yapacam bilmiyorum zaten beni bir stres sardı daha çok içesim geliyorTşkkrlr darısı isteyenlerin başına inşallah
resimlerine bakabilirmiyimIzlemeye aldım,bakabilirsin canım
doktorundan memnunmusun anna77Cokk coookk tsk ederim hepinize 1 yıldır sizler itakip ediyorum yeni uye oldum. Paylasımlarınız ve bilgilerinizle cok aydınlattınız:) Antalyada oturuyorum Dr. Kemal İslamoglu doktorum
2,5 paket içiyordum, dr um 10 gün önce bırakmamı söyledi, azaltayım derken 3 pakete çıktım ameliyatıma 11 gün kala nerdeyse paketi yiyecektim artık :) sonrada birdaha ağzıma sürmedim.. Kombin olduğum için illa bırakmam gerektiğini yoksa çok komplikasyon çıkabileceğini söyledi,yurtdışındayım ha deyincede gelinmioki kontrole.. Yani mecburen bıraktım :)sigara kullanıyormusunuz? bende 9 subatta kombine amelyat olacam insallah sigarayı bırakamıyorum ama doktorum 1 hafta kala içmememi söyledi nasıl yapacam bilmiyorum zaten beni bir stres sardı daha çok içesim geliyor
Masallah canim yani artik sigara icmiyomusun sen ? Valla bravo sana gunde 2,5 paket sigara icerken birakmak helal olsun baska soze gerzk yok :)2,5 paket içiyordum, dr um 10 gün önce bırakmamı söyledi, azaltayım derken 3 pakete çıktım ameliyatıma 11 gün kala nerdeyse paketi yiyecektim artık :) sonrada birdaha ağzıma sürmedim.. Kombin olduğum için illa bırakmam gerektiğini yoksa çok komplikasyon çıkabileceğini söyledi,yurtdışındayım ha deyincede gelinmioki kontrole.. Yani mecburen bıraktım :)