Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Masallah canim yani artik sigara icmiyomusun sen ? Valla bravo sana gunde 2,5 paket sigara icerken birakmak helal olsun baska soze gerzk yok :)
Yok cnm içmiorum artık.. Ama canım çekmio desem yalan :/ 11 ay bitti içmem artık zamanlada çekmez canım herhalde :)

Resimlerini görebilirmiyim acaba? Bende ameliyat sonrasi resim koyacagim ama daha korseyi cikarmaya cesaret edemedim, pansuman sirasinda gördüm kisa sadece

Yok cnm içmiorum artık.. Ama canım çekmio desem yalan :/ 11 ay bitti içmem artık zamanlada çekmez canım herhalde :)
Ben de bir sene biraktim sigarayi malesef geri basladim yanimda icen cok esim ictigi icin zor oluyor

Ben de bir sene biraktim sigarayi malesef geri basladim yanimda icen cok esim ictigi icin zor oluyor
Bizim ailedede bir ben birde annem varız içmeyen :) .. İş yerindede gerkez içio ama artık rahatsız etmio.. Bir tane içersem devamı gelecek biliorum o yüzden bir tane diyenede hayır diorum.. Zor oldu , emeklerim boşa gitmesin ..

Anladım bende günde 10 15 adet içiyorum ve ameliyata 1 hafta var içmeden duramıyorum banada bırakmamı söyledi nasıl yapacam acaba 2 3 tanede demi komplikasyonlar olur

Anladım bende günde 10 15 adet içiyorum ve ameliyata 1 hafta var içmeden duramıyorum banada bırakmamı söyledi nasıl yapacam acaba 2 3 tanede demi komplikasyonlar olur
Evet cnm oluyormuş.. Deri atabilir etin çürüyebikir artıkestetikten çıkar hayati tehlikeye girer dedi.. Ben birden kestim, çok zordu ama birden bırakmak en iyisi.. İlk gün nikotin sakızı çiğnedim dene sende

Sakin canim bir taneye bile elini surme yanarsin benim gibi :) supersin tebrik ediyorum seni

sigara kullanıyormusunuz? bende 9 subatta kombine amelyat olacam insallah sigarayı bırakamıyorum ama doktorum 1 hafta kala içmememi söyledi nasıl yapacam bilmiyorum zaten beni bir stres sardı daha çok içesim geliyor
Bende sigara icen biriyim ve yarın sabah ameliyata giriyorum.çok sukur ki 20 gundur hic icmemeyi basardim cok zor oldu tabi ama imkansiz degil.siz de icmemeye calisin lutfen.

Sana şimdiden geçmiş olsun bacı.. Aramıza hoşgeldin taş hatun :) herşey süper olacak merak etme.. Rabbime emanetsin güzel haberlerini bekliyoruz :)

Sende bizler gibi bir uykuya yaticaksin gozlerini actiginda cok istedigin hayalin gercek olucak simdiden gecmis olsun

Canım güzel şeyler düşünerek hir aml a... İnşallah çok rahat bir sürecin olur. Allah yardımcın olsun.

Canım,herşey gönlüne göre olsun inşallah. Rabbim yardımcın olsun .. Güzel haberlerle gel aramıza,bekliyoruz

Canım çok geçmiş olsun

Herkese selamlar geriye dönük okuyamadım

uzun zamandır girmedim şehir dışındaydım yeni ameliyat olan tüm arkadaşlara geçmişler olsun, yeni ameliyat olacaklara da güzelce uyuyup uyanmalarını dilerim özelden mesajlara cevap vereceğim bir valizlerimi yerleştireyim

hesapkitap canımcım çok uğramak isterdim ama biliyorsun kaçtık tatile iyi gidiyorsun korseye de hiç gerek yok yıka kurut

canım dualarımız seninle çok başarılı ameliyatların olsun inşallah

Evet canım... Allahın izniyle bundan sonra günbegün daha iti olacağız. Sen benden 1 adım daha önde gidiyorsun. Benim drenlerimin 2 si hala duruyor.
meraba geçmiş olsun durumunuz nedir acaba nasıl gidiyor durumun hakkında bilgi verirsen takipteyim !!! drenlerin hastanede cıkmadımı aklıma takıldı

meraba geçmiş olsun durumunuz nedir acaba nasıl gidiyor durumun hakkında bilgi verirsen takipteyim !!! drenlerin hastanede cıkmadımı aklıma takıldı

Teşekkür ederim. Göğsümdeki drenler hastaneden çıktığım gün çıkarıldı. Karın için olanlar 3 gün daha kaldılar. İçinde biriken kan-sıvı belli bir miktarın sltına düşünce alıyor doktor.

Onun dışında iyiyim. Narkozdan çıkışta çok mide bulantım oldu. 3-4 saat sıkıntım oldu ama ben daha önce başka aml lar olmuştum(estetik değil ve farklı hastanelerde) onlarda da bulantım olmuştu. Sanırım benim yapınla alakalı. Bir de 1,5 saat kadar çok üşüdüm. Sıcak hava üflettikleri halde ısınamadım. Bu da narkozla ilgili...

Benim, ilk günde de dayanılmayacak bir sıkıntım olmadı. Dren yerlerim bazen acıyordu. O da çıkınca daha da rahatladım.

Allah herkesin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…