Yok cnm içmiorum artık.. Ama canım çekmio desem yalan :/ 11 ay bitti içmem artık zamanlada çekmez canım herhalde :)Masallah canim yani artik sigara icmiyomusun sen ? Valla bravo sana gunde 2,5 paket sigara icerken birakmak helal olsun baska soze gerzk yok :)
Resimlerini görebilirmiyim acaba? Bende ameliyat sonrasi resim koyacagim ama daha korseyi cikarmaya cesaret edemedim, pansuman sirasinda gördüm kisa sadece2,5 paket içiyordum, dr um 10 gün önce bırakmamı söyledi, azaltayım derken 3 pakete çıktımameliyatıma 11 gün kala nerdeyse paketi yiyecektim artık :) sonrada birdaha ağzıma sürmedim.. Kombin olduğum için illa bırakmam gerektiğini yoksa çok komplikasyon çıkabileceğini söyledi,yurtdışındayım ha deyincede gelinmioki kontrole.. Yani mecburen bıraktım :)
Ben de bir sene biraktim sigarayi malesef geri basladim yanimda icen cok esim ictigi icin zor oluyorYok cnm içmiorum artık.. Ama canım çekmio desem yalan :/ 11 ay bitti içmem artık zamanlada çekmez canım herhalde :)
Bizim ailedede bir ben birde annem varız içmeyen :) .. İş yerindede gerkez içio ama artık rahatsız etmio.. Bir tane içersem devamı gelecek biliorum o yüzden bir tane diyenede hayır diorum.. Zor oldu , emeklerim boşa gitmesin ..Ben de bir sene biraktim sigarayi malesef geri basladim yanimda icen cok esim ictigi icin zor oluyor
Anladım bende günde 10 15 adet içiyorum ve ameliyata 1 hafta var içmeden duramıyorum banada bırakmamı söyledi nasıl yapacam acaba 2 3 tanede demi komplikasyonlar olur2,5 paket içiyordum, dr um 10 gün önce bırakmamı söyledi, azaltayım derken 3 pakete çıktımameliyatıma 11 gün kala nerdeyse paketi yiyecektim artık :) sonrada birdaha ağzıma sürmedim.. Kombin olduğum için illa bırakmam gerektiğini yoksa çok komplikasyon çıkabileceğini söyledi,yurtdışındayım ha deyincede gelinmioki kontrole.. Yani mecburen bıraktım :)
Evet cnm oluyormuş.. Deri atabilir etin çürüyebikir artıkestetikten çıkar hayati tehlikeye girer dedi.. Ben birden kestim, çok zordu ama birden bırakmak en iyisi.. İlk gün nikotin sakızı çiğnedim dene sendeAnladım bende günde 10 15 adet içiyorum ve ameliyata 1 hafta var içmeden duramıyorum banada bırakmamı söyledi nasıl yapacam acaba 2 3 tanede demi komplikasyonlar olur
Sakin canim bir taneye bile elini surme yanarsin benim gibi :) supersin tebrik ediyorum seniBizim ailedede bir ben birde annem varız içmeyen :) .. İş yerindede gerkez içio ama artık rahatsız etmio.. Bir tane içersem devamı gelecek biliorum o yüzden bir tane diyenede hayır diorum.. Zor oldu , emeklerim boşa gitmesin ..
Bende sigara icen biriyim ve yarın sabah ameliyata giriyorum.çok sukur ki 20 gundur hic icmemeyi basardim cok zor oldu tabi ama imkansiz degil.siz de icmemeye calisin lutfen.sigara kullanıyormusunuz? bende 9 subatta kombine amelyat olacam insallah sigarayı bırakamıyorum ama doktorum 1 hafta kala içmememi söyledi nasıl yapacam bilmiyorum zaten beni bir stres sardı daha çok içesim geliyor
Sana şimdiden geçmiş olsun bacı.. Aramıza hoşgeldin taş hatun :) herşey süper olacak merak etme.. Rabbime emanetsin güzel haberlerini bekliyoruz :)Kızlar yarın sabah ameliyata giriyorum buradan bir cok arkadasin destegini gordum sorularima bikmadan cevap verdiniz sagolun kızlar hepinize tesekkurederim.cok heyecanlıyım korkuda var tabi.iinsallah sonuc güzel olur ve yasicam aciya deger.
Sende bizler gibi bir uykuya yaticaksin gozlerini actiginda cok istedigin hayalin gercek olucak simdiden gecmis olsunKızlar yarın sabah ameliyata giriyorum buradan bir cok arkadasin destegini gordum sorularima bikmadan cevap verdiniz sagolun kızlar hepinize tesekkurederim.cok heyecanlıyım korkuda var tabi.iinsallah sonuc güzel olur ve yasicam aciya deger.
Kızlar yarın sabah ameliyata giriyorum buradan bir cok arkadasin destegini gordum sorularima bikmadan cevap verdiniz sagolun kızlar hepinize tesekkurederim.cok heyecanlıyım korkuda var tabi.iinsallah sonuc güzel olur ve yasicam aciya deger.
Canım,herşey gönlüne göre olsun inşallah. Rabbim yardımcın olsun .. Güzel haberlerle gel aramıza,bekliyoruzKızlar yarın sabah ameliyata giriyorum buradan bir cok arkadasin destegini gordum sorularima bikmadan cevap verdiniz sagolun kızlar hepinize tesekkurederim.cok heyecanlıyım korkuda var tabi.iinsallah sonuc güzel olur ve yasicam aciya deger.
Canım çok geçmiş olsunMerhaba kızlar,
Ameliyatımı oldum, geldim. Narkozdan sağ selamet çıktım, evime geldim ya... Bundan sonrası sabır meselesi. Benim tam karın germe, bel lipo ve göğüs dikleştirme+protez oldu. Şu an beni en çok zorlayan karın. Özellikle öksürmwk çok zor oluyor. Ben sigara içmiyorum. Sanırım içenlerin daha çok gıcığı oluyordur boğazlarında. O yüzden sigarayı azaltmak önemli olabilir. Bir konu açıp, özet şeklinde yaşadıklarımı yazayım diyorum, ne dersiniz? İnsanlar başlık olarak ulaşıp baştan sona okur, bir faydası olur belki... Tüüüüm bu süreçte bana destek olan herkese çok teşekkür ederim. Özellikle de bıkmadan sorularımı cevaplayan JELESEC ve KOSMETİK e minnettarım. Hepinizi çok seviyorum.
hadi geçmiş olsun canimm bizde seni bekliyor Duk çok şükür bakalım oda oldi hayırlısı
Kızlar yarın sabah ameliyata giriyorum buradan bir cok arkadasin destegini gordum sorularima bikmadan cevap verdiniz sagolun kızlar hepinize tesekkurederim.cok heyecanlıyım korkuda var tabi.iinsallah sonuc güzel olur ve yasicam aciya deger.
dayanamadım bugun iki tane içtim :Bende sigara icen biriyim ve yarın sabah ameliyata giriyorum.çok sukur ki 20 gundur hic icmemeyi basardim cok zor oldu tabi ama imkansiz degil.siz de icmemeye calisin lutfen.
meraba geçmiş olsun durumunuz nedir acaba nasıl gidiyor durumun hakkında bilgi verirsen takipteyim !!! drenlerin hastanede cıkmadımı aklıma takıldıEvet canım... Allahın izniyle bundan sonra günbegün daha iti olacağız. Sen benden 1 adım daha önde gidiyorsun. Benim drenlerimin 2 si hala duruyor.
meraba geçmiş olsun durumunuz nedir acaba nasıl gidiyor durumun hakkında bilgi verirsen takipteyim !!! drenlerin hastanede cıkmadımı aklıma takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?