• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Tesekkürler kizlar sabah erkenden yola cikip görüsmelere gidecegim iner inmez istanbula. Size neye ve kime karar verdigimi yazarim insallah yarin. Yavas yavas korku basti Allahim ne yapiyorum ben demeye basladim :KK47:
Ayy kiz bende senin gibi heyecan yapmistim ucagi beklerken ucaktan inerken allah allah beni gorsen ertesi sabah stresten herkese firca atmistim :))) insan ne yaptigini bilmiyor hem korku hem heyecan hem mutluluk karmakarisik duygular
Hadi canim bizi habersiz birakma emi;) simdiden gecmis olsun

Fiyat cok iyi tamda bana göre sagol yazdigin icin dedigim gibi izmir imkansiz ya istanbul yada ankara ankarada kiz kardesim var istanbulda kimsem yok arastiriyorum bakalim hasan findik olabilir simdilik birde almanyadan bir arkadas var iranli doktora olmus valla onada bayildim icimde kaldi o doktor ama fiyat fenaa bütcemi asiyor hayirlisi olsun ya daha arastircam bakalim zamanim var eylül ekim arasi düsünüyorum yazin olmaz cok sicak nasip neyse o ama cok istiyorum yaa :):KK16:
askkitabi askkitabi dan bahsediyosun sanirim evet bende bayildim izine masallah gobegide harika tabi avrupada daha pahali estetik gercekten doktoru da cok guzel calismis!

abooow sen ses verirmiydin nerelerdesin kuzu görünmüyon :D
Jeloooommm bacımmm yorgunum bacım valla.. Yan ülkede çalışıyorum eee internetim yok.. Akşam eve gelince hani ayıp olmasa ayakkabıyla duş alıp yatıcam ama ne mümkün :)
Özledim ben bu ortamı yaaa.. Aramıza yeni katılacak yeni taşlarrr hoşgeldiniZ herşey gönlünüzce olsun.. Öpüldünüz bacılar <3

Jeloooommm bacımmm yorgunum bacım valla.. Yan ülkede çalışıyorum eee internetim yok.. Akşam eve gelince hani ayıp olmasa ayakkabıyla duş alıp yatıcam ama ne mümkün :)
Özledim ben bu ortamı yaaa.. Aramıza yeni katılacak yeni taşlarrr hoşgeldiniZ herşey gönlünüzce olsun.. Öpüldünüz bacılar <3

:KK70:ayakkabı ile duş iyiydi:KK48:

arada gel yaz ya tecrübeli hatun çok öptüm seni:KK68:

Hesapkitap ile yazıştık sabah anam pek heyecanlıydı tuhaf oldum yazmış :KK14:çıkarken evden kuzuları uyuyormuş öpmüş çıkmış ona etkilenmiş :KK14:dedim döner öpersin cok çok inşallah sağlıkla atlat iyi olunca yazarım dedi

Canim arastirmak cok önemli ben du anda cok düzenli olarak bu sayfalari okuyamixorum ben ameliyat olmadan önce bu sayfalarini Tek Tek okudum
Ben Almanyada yasiyorum tanidigim bir dr var onun tanidi bir kac kisi ibrahim askara ameliyat olmuslar hic biri memnun degildi dr kasap gibi dediler ben bunlari buraya yazmistim keske okusaydin gerci nezaman ameliyat oldugunu bilmiyorum
Ben burdaki Arkadaslarim sayesinde dr mu Sectim su anda cok yeni ama memnunum biraz düzeleyim resimde koyucam tekrar gecmis olsun
Bende 9 sene önce cok kötü bir Karin ameliyati gecirmistim sonu hüsrandi
malesef dr Beni husrama ugratti o kadar aramama rahmen Cevap alamadim parami almadan ve estedik olmadan surekli arayan kisiler sikayet ettiginde aramadilar paramin idadesini istedim asla vermeyiz dediler artik hakkimi kanunlan arayacagim lutfen dikat edin

Son düzenleyen: Moderatör:
SIZ
Ayy kiz bende senin gibi heyecan yapmistim ucagi beklerken ucaktan inerken allah allah beni gorsen ertesi sabah stresten herkese firca atmistim :))) insan ne yaptigini bilmiyor hem korku hem heyecan hem mutluluk karmakarisik duygular
Hadi canim bizi habersiz birakma emi:KK66: simdiden gecmis olsun[/QUO
Hadi canim bizi habersiz birakma emi:KK66: simdiden gecmis olsun
Siz kime oldunuz :KK24:

Back