Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Tesekkurederim canim aciklamalarin icin 26 ocakta tahliller icin gidince mutlaka sorucam tekrar.

İnsallah canım cok sagol.kusma olayında dikisler cok zorlamıstir eminim

korseden laf açılmış...
geçen hafta ücreti götürdüğümüzde bize de korsenizi siz alın dediler, bende siz vermiyormusunuz diye sordum ,isterseniz bizde alabiliriz dedi bende iyi olur dedim. ama extra ücreti varmış, 200 tl gibi bişey söyledi.

Tesekkurederim canim aciklamalarin icin 26 ocakta tahliller icin gidince mutlaka sorucam tekrar.

Kızlar benim korsem bu şekilde idi.Genelde karın germeden sonra bu korse tercih ediliyor zaten.

3007-2 Siyah olan.Önden ve alttan Kancalı o model..

Günaydin kizlar ben geldim biraz daha iyiyim hala dik yürüyemiyorum öksürmekten korkuyorum dikislerimde biraz kanama oldu Ercan bey tekrar Antibiotik kullanmami söyledi
Vucüdum okadar sis sütyenimi zor kapatiyorum

Günaydin kizlar ben geldim biraz daha iyiyim hala dik yürüyemiyorum öksürmekten korkuyorum dikislerimde biraz kanama oldu Ercan bey tekrar Antibiotik kullanmami söyledi
Çok kötü sis oluyor değilmi göğüs karin benim tek kafam. Oynuyordu okdr kötü öldüm ki ınqn şükür gecdi ama onları geçene kadar da bitttim

Ikinci ayıma az kaldı,hâlen öksürüken,hapşururken dikkatli olmaya çalışıyorum.Çünkü acıyor ve istemsiz hareketlere mağruz kalıyorum :)
Antibiyotiğine hemen başla o zaman.Aman dikkat canım yaa,artık birşey olmasın çarçabuk iyileş.Çok dikkat et kendine,yorma kendini sakın dinlen.

Kızlar benim korsem bu şekilde idi.Genelde karın germeden sonra bu korse tercih ediliyor zaten.
Eki Görüntüle 1380100
3007-2 Siyah olan.Önden ve alttan Kancalı o model..
Merhaba canim,

benim korse hic buna benzemiyor, sade karin bölgemi kapatiyo okadar ?
bu nekadar canim Yurt disindayim siparis verebilirmiyim acaba böyle birsey?

tsk ederimmmmm

Merhaba canim,

benim korse hic buna benzemiyor, sade karin bölgemi kapatiyo okadar ?
bu nekadar canim Yurt disindayim siparis verebilirmiyim acaba böyle birsey?

tsk ederimmmmm
Fiyatını bilemiyorum canım,doktorum temin etmişti Ameliyattan hemen sonra giyindirmişlerdi. Korse için ücret ödemedim ben..
Alınır tabiki.Özelden linki gönderiyim,medikali arayıp sorun. 3007-2 model kullanılan model numarası..

Arzum77 sabahleyin öksürdüm icim parcalandi sandim elimde suyla geziyorum öksürmemek icin

Selam Bayanlar benim ameliyata 8 gün kaldi, hic heyecanli degilim simdilik, sanki hic olmayacakmisim gibi. Son yazilanlari okuyunca sok oldum ilk defa duyuyorum bu nasil vicdandir yaa gecmis olsun Sukran12
Korkma ben ameliyat olali 2 hafta oldu ben cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…