Tesekkurederim canim aciklamalarin icin 26 ocakta tahliller icin gidince mutlaka sorucam tekrar.Dıştaki dikişler sadece kesi olan yerde olur.Ama ya iç dikişler !! Önemli olan kas onarımı yapılırken kaslara atılan dikişlere birşey olmaması.Dış dikişlere birşey olsa belki tekrar müdahale yapılabilir ama içteki dikişlere birşey olursa,atarsa sizin bir hareketinizden dolayı tekrarmı ameliyat edecek.. Korse kullanımı çok çok önemli tabiki.Ameliyattan hemen sonra doktor korsenizi takıyor ve odaya ı şekilde geliyorsunuz.Ancak muayenede doktor korseyi açıp bakıp kapatıyor.Birde banyo yaparken siz çıkarıyorsunuz,onda bile çok hızlı bir şekilde banyonuzu yapın ve korsenizi hemen takın deniliyor.
Herhangi bir korse bizdeki korse gibi tutmaz sanmıyorum. Medikal,bu ameliyat için dizayn edilmiş korseleri kullanmak gerek. Yapılacak lipoya görede bu korseler daha farklı oluyor üstelik..
Bence doktorunuzla tekrar konuşun bu konuyu..
İnsallah canım cok sagol.kusma olayında dikisler cok zorlamıstir eminimİnanın çok çok zor bir ameliyat değil.Yani tabiki büyük ciddi bir ameliyat bence ama Sanrım çok güçlü ağrı kesiciler yapıyorlar ve çok ağrı çekmiyoruz.. Lipo olan yerler daha çok ağrıyor.. Ilk gün zaten çok Or kendime gelmiştim,aklama kadar sürekli uyuma ile geçti. Konuşmalarımı,bana söylenenleri hiç hatırlamıyorum :) Akşam biraz geç vakitte hemşire çorba ve hoşaf getirmişti.O an benim için ilk kendime geldiğim vakitti.Sonra ayağa kaldırdılar,çok az yürüyüş ve kusmalar başladı zaten..
Ameliyat sonrası süreç çok daha önemli bence.Çok dikkat gerektiriyor.Bir aydan sonra ben rahatladım biraz kendime geldim yani. Hareketler çok kısıtlı,ufak bir ağır hareket çok ağrı yaşamanıza sebebiyet veriyor. Sonuçta doktorunuza ve sizin yapınıza bağlı tabi.Umarım çok güzel sonuçlar alıp çok mutlu olursunuz
İnsallah canım cok sagol.kusma olayında dikisler cok zorlamıstir eminim[/QUO Korse olduğu için kusma dikişleri çok zorlamıyor merak etmeyin,ben sadece bir sefer kustum bir daha da kusma olmadı.Bana bu ameliyat çok zor gelmedi sizde çok kolay atlatırsınız inşallah
korseden laf açılmış...Dıştaki dikişler sadece kesi olan yerde olur.Ama ya iç dikişler !! Önemli olan kas onarımı yapılırken kaslara atılan dikişlere birşey olmaması.Dış dikişlere birşey olsa belki tekrar müdahale yapılabilir ama içteki dikişlere birşey olursa,atarsa sizin bir hareketinizden dolayı tekrarmı ameliyat edecek.. Korse kullanımı çok çok önemli tabiki.Ameliyattan hemen sonra doktor korsenizi takıyor ve odaya ı şekilde geliyorsunuz.Ancak muayenede doktor korseyi açıp bakıp kapatıyor.Birde banyo yaparken siz çıkarıyorsunuz,onda bile çok hızlı bir şekilde banyonuzu yapın ve korsenizi hemen takın deniliyor.
Herhangi bir korse bizdeki korse gibi tutmaz sanmıyorum. Medikal,bu ameliyat için dizayn edilmiş korseleri kullanmak gerek. Yapılacak lipoya görede bu korseler daha farklı oluyor üstelik..
Bence doktorunuzla tekrar konuşun bu konuyu..
Tesekkurederim canim aciklamalarin icin 26 ocakta tahliller icin gidince mutlaka sorucam tekrar.
Kızlar benim korsem bu şekilde idi.Genelde karın germeden sonra bu korse tercih ediliyor zaten.korseden laf açılmış...
geçen hafta ücreti götürdüğümüzde bize de korsenizi siz alın dediler, bende siz vermiyormusunuz diye sordum ,isterseniz bizde alabiliriz dedi bende iyi olur dedim. ama extra ücreti varmış, 200 tl gibi bişey söyledi.
İşte siyah olan yani 3007-2 olan modeli alttan çıtçıtlı modeliBenim suanki korse aynısı bu rengi aynısı bundan işte alt arası açık vc ede biliyorsunuz hehehe :)))
eltiminkide böyle idi, siyahıydı... sanırım benimkide böyle olurİşte siyah olan yani 3007-2 olan modeli alttan çıtçıtlı modeliÇok daha rahat..
Çok kötü sis oluyor değilmi göğüs karin benim tek kafam. OynuyorduGünaydin kizlar ben geldim biraz daha iyiyim hala dik yürüyemiyorum öksürmekten korkuyorum dikislerimde biraz kanama oldu Ercan bey tekrar Antibiotik kullanmami söyledi
Vucüdum okadar sis sütyenimi zor kapatiyorum
Gecmis olsun canim umarim bir an once sislikler gider.Günaydin kizlar ben geldim biraz daha iyiyim hala dik yürüyemiyorum öksürmekten korkuyorum dikislerimde biraz kanama oldu Ercan bey tekrar Antibiotik kullanmami söyledi
Ikinci ayıma az kaldı,hâlen öksürüken,hapşururken dikkatli olmaya çalışıyorum.Çünkü acıyor ve istemsiz hareketlere mağruz kalıyorum :)Günaydin kizlar ben geldim biraz daha iyiyim hala dik yürüyemiyorum öksürmekten korkuyorum dikislerimde biraz kanama oldu Ercan bey tekrar Antibiotik kullanmami söyledi
Merhaba canim,Kızlar benim korsem bu şekilde idi.Genelde karın germeden sonra bu korse tercih ediliyor zaten.
Eki Görüntüle 1380100
3007-2 Siyah olan.Önden ve alttan Kancalı o model..
Fiyatını bilemiyorum canım,doktorum temin etmişti Ameliyattan hemen sonra giyindirmişlerdi. Korse için ücret ödemedim ben..Merhaba canim,
benim korse hic buna benzemiyor, sade karin bölgemi kapatiyo okadar?
bu nekadar canim Yurt disindayim siparis verebilirmiyim acaba böyle birsey?
tsk ederimmmmm
Evet dr cay tarifi verdi bugün onlara baslicamÇok kötü sis oluyor değilmi göğüs karin benim tek kafam. Oynuyorduokdr kötü öldüm ki ınqn şükür gecdi ama onları geçene kadar da bitttim
Sagol Canim bugün caylara basladimGecmis olsun canim umarim bir an once sislikler gider.
Arzum77 sabahleyin öksürdüm icim parcalandi sandim elimde suyla geziyorum öksürmemek icinIkinci ayıma az kaldı,hâlen öksürüken,hapşururken dikkatli olmaya çalışıyorum.Çünkü acıyor ve istemsiz hareketlere mağruz kalıyorum :)
Antibiyotiğine hemen başla o zaman.Aman dikkat canım yaa,artık birşey olmasın çarçabuk iyileş.Çok dikkat et kendine,yorma kendini sakın dinlen.
Korkma ben ameliyat olali 2 hafta oldu ben cok memnunumSelam Bayanlar benim ameliyata 8 gün kaldi, hic heyecanli degilim simdilik, sanki hic olmayacakmisim gibi. Son yazilanlari okuyunca sok oldum ilk defa duyuyorum bu nasil vicdandir yaa gecmis olsun Sukran12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?