Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba Kizlar

Ben 31 yasinda yurtdisinda yasiyorum ve 3 cocugum var,boy 1.60 kilo 57. Bu ayin sonunda istanbulda olacagim ve uzun uzun düsündükten sonra karin germe ameliyatini olmaya karar verdigim. Simdilik görüstügüm doktorlar dr.teoman dogan ve dr.sükrü yazar. Mini karin germe istiyorum cünki sadece sarkan deri alinsa bana yeter, catlaklarimda var ama beni cok rahatsiz etmiyor. Bana önerileriniz varsa mutlaka bekliyorum

merhaba bayanlar, ben kosmetik isimli üyenin kardeşiyim.Ablam ameliyattan biraz önce çıktı, dr.ercan beyin görümcesine söylediğine göre çok başarılı bir operasyon olmuş.Ayılınca çok memnun olacak demiş. 4 tane fıtığı varmış onları ve çatlakları temizlemiş şimdi ayılmasını bekliyorlarmış.Sizlere haber vermemi istediği için bilgilendirmek istedim.

Çok sevindim. Geçmiş olsun. Haber verdiğin için de teşekkürler. Çok merak ediyordum. Umarım rahat geçirir bu geceyi de...

çok geçmiş olsun

yagmurcu selam ayyyy çok tşkler haber verdiğin için hastaneyi aradım ama adını bilmediğim için ameliyat olan başkalarıda varmış öğrenemeden kapadım, ne güzel iyi geçmiş sağlıkla atlattı

merhaba doktorlarla görüştüğünüz de mini karın germe çözüme ulaştırırır mı derler mutlaka size, karın germe mucize gibi bir şey iyi ellerde çok iyi sonuçlar veriyor

Sagol jelesec simdi iyiyim biraz agrim var dr bile sasirdi 4 tane gobekte fitik var diye
Karnimi gördüm cok güzel olmus
Gorumcemde Karin germe ameliyati oldu ve icten diz üstü lazerlipo ama iyiyiz
Ben evde ciddi ciddi vasiyet etmistim gercekten cok korktum birsey olcak diye allaha sukur iyiyiz

canım çok sevindim hem sana hem eltine hemde tinkerbele atlattınız ne güzel aslında bugün çok soğuk olmasa gelecektim hem Ercan beyi görmeye( hemde sizlere merhaba demeye ama soğuktan çıkmadım,4.fıtık ya hiç önceden fark edilmedimi o şişkinlik de yapar valla çok iyi onlardan kurtulmuşsun;karnını gördün demek süper ah ahhh hem korkarım hemde ameliyat olurum modu bizlerdeki :))))))))

Ah Canim cok sagol birazdan yurutcekler karnimi acti gosterdi bakmaya korktum ama iyi gozukuyor eski gobek deligimide tamamen cikarmis ona cok sevindim
Gobek fitigini ben bir acayip oldugunu biliyordum ama hic bir dr bana gobek fitiginiz var demedi bende dogumdan sonra oldu diye kabul etmistim

Gecti giti ne güzel... Haydi bakalim simdi iyilesme süreci...

Çok geçmiş olsun kosmetik , acil şifalar diliyorum sana ve görümcene. Ne iyi olmuş, bu vesileyle fıtıktanda kurtulmuşsun.

Kizlar gunaydin herkeze cok tesekkür ederim iyisinki varsiniz hep yanimda oldunuz biraz kas agrisi cekiyorum ama olcak okadar gercekten cok ilgileniyorlar dr Mut zaten harika birisi
Ben bundan sonrasi icin biraz korkuyorum öbür ameliyatimda ic kanama gecirmistim aklima bile getirmek istemiyorum Saat basi geliyorlar atesimi olcuyorlar vucuddaki okjisene bakiyorlar tansiyona bakiyorlar simdilik hersey cok güzel gorumcem ve ben 4 gün daha burda kalicaz

ilk ameliyatini bence hic aklina getirme canim! O bir estetik ameliyati degildi ki!!! hemde o bir Disdoktoruydu!!!!!!
zaten drenler araciyla icteki kan cikiyor! Relax....!!!

Canııımmmmm.... Çok geçmiş olsun,oohhh fıtıklarımızdanda kurtulduk.Yepyeni mis gibi bir karına sahip olduk
Bundan sonra sorunsuz süreçlerin olsun inşallah canım.. Çok mutlu ol

Cok gecmis olsun canim sorunsuz atlattin ne guzel daha iyi olursun insallah
Agrilar olacak tabi ameliyat bu
Allah yardimcin olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…