Allah yardımcın olsun canım... Çok mutlu olacağın sonuclar olsun inşallahKizlar ben geldim gercekten cok hastaydim hala nezlem tam gecmedi
Herkezin yeni yilini kutluyorum 2015 hepimize saglik mutluluk basari getirsin
Kizlar pazartesi Allah kismet ederse istanbula ucuyorum sali günü ameliyatim var bana dua edin
Allah yardımcın olsun. Her şey gönlünce olsun ve 2015 hepimize sağlık ve mutluluk getirsinKizlar ben geldim gercekten cok hastaydim hala nezlem tam gecmedi
Kizlar pazartesi Allah kismet ederse istanbula ucuyorum sali günü ameliyatim var bana dua edin
evet hiç morel bozma ben 3 yıl önce aml. oldum hala aynaya bakıyorum ve inanamıyorum kendin için en mükemmem kararı verdin zamanla anlayacaksın hem dr seçimin ile hem kararın ile çok geçmiş olsunMerhaba limon cok tsk ederim cevap verdigin icin .... evet ameliyatimi oldum bugun tam 8 ci gunum .. yani kolay degildi tabi ama kendimi cok iyi hissediyorum :) suan görünümü kötü tabi esim gördu şok oldh sen nasil yaptin bunu kendine diye :) ama söyle bir kac ay sonra mükemmel olcak insallahhhhhhhhh ☺
her ikiside hızlı ve enfeksiyonsuz iyleşmen için bepanteni karının tamamına sür batikonu sadece aml izinin olduğu yere kullanMerhaba kizlar... ameliyat olanlara bi sorum var.... 1 bucuk ay bepanten kremi sür dedi dokttorum bide o kahve renkgi seyi suruyorum adini bilmiyorum ...
1 bucuk ay sonra bio öl yagini kullan dedi... sizin dr lar ne dedi ne kullanicaksiniz izler icin???? Slmlar
kantoron iyi geliyor doğru ama muthiş tuylerı besliyor bilgin olsun :))))Tamam canim cok tsk ederim
kantoron iyi geliyor doğru ama muthiş tuylerı besliyor bilgin olsun :))))
Kizlar ben geldim gercekten cok hastaydim hala nezlem tam gecmedi
inşallah amaliyatın hayırlısıyla kolay geçer canım doktorun kimdiKizlar ben geldim gercekten cok hastaydim hala nezlem tam gecmedi
tesekkür ederimAllah yardımcın olsun. Her şey gönlünce olsun ve 2015 hepimize sağlık ve mutluluk getirsin
Tesekkür ederimAllah yardımcın olsun canım... Çok mutlu olacağın sonuclar olsun inşallah
Tesekkür ederimAallah yardimcin olsun hersey gönlünce olur insallah ☺
Tesekkür ederiminşallah amaliyatın hayırlısıyla kolay geçer canım doktorun kimdi
Sizdemi karin germe olucaksinuz?Kizlar yarin Allahin izniyle Istanbuldayim Öbürsü gün Ameliyat dualariniza ihtiyacim var
Hepiniz cok sagolun
Evet ve yanlara lazerlipo ve Dr la konusup belki gözalti torbalarini aldircam insallahSizdemi karin germe olucaksinuz?
Kizlar yarin Allahin izniyle Istanbuldayim Öbürsü gün Ameliyat dualariniza ihtiyacim var
Hepiniz cok sagolun
güzel sonuçlar olur inşallah sen ve eltin allaha emanet olun canımKizlar yarin Allahin izniyle Istanbuldayim Öbürsü gün Ameliyat dualariniza ihtiyacim var
Hepigniz cok sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?