Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kizlar ben geldim gercekten cok hastaydim hala nezlem tam gecmedi
Herkezin yeni yilini kutluyorum 2015 hepimize saglik mutluluk basari getirsin
Kizlar pazartesi Allah kismet ederse istanbula ucuyorum sali günü ameliyatim var bana dua edin
Allah yardımcın olsun canım... Çok mutlu olacağın sonuclar olsun inşallah

Kizlar pazartesi Allah kismet ederse istanbula ucuyorum sali günü ameliyatim var bana dua edin
Allah yardımcın olsun. Her şey gönlünce olsun ve 2015 hepimize sağlık ve mutluluk getirsin

evet hiç morel bozma ben 3 yıl önce aml. oldum hala aynaya bakıyorum ve inanamıyorum kendin için en mükemmem kararı verdin zamanla anlayacaksın hem dr seçimin ile hem kararın ile çok geçmiş olsun

her ikiside hızlı ve enfeksiyonsuz iyleşmen için bepanteni karının tamamına sür batikonu sadece aml izinin olduğu yere kullan

inşallah amaliyatın hayırlısıyla kolay geçer canım doktorun kimdi

Hngi doktor ne kadara olucaksiniz?UOTE="kosmetik, post: 38667353, member: 617748"]Evet ve yanlara lazerlipo ve Dr la konusup belki gözalti torbalarini aldircam insallah[/QUOTE]
Hn

Kizlar yarin Allahin izniyle Istanbuldayim Öbürsü gün Ameliyat dualariniza ihtiyacim var
Hepiniz cok sagolun

canım sana, eltine, tikere(rumuzunu tam bilmiyorum:)))))hesapkitaba ve olacak olan rumuzlarını bilmediğim tüm arkadaşlara başarılı ameliyatlar diliyorum. Sağlıkla atlatın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…