Merhaba limon cok tsk ederim cevap verdigin icin .... evet ameliyatimi oldum bugun tam 8 ci gunum .. yani kolay degildi tabi ama kendimi cok iyi hissediyorum :) suan görünümü kötü tabi esim gördu şok oldh sen nasil yaptin bunu kendine diye :) ama söyle bir kac ay sonra mükemmel olcak insallahhhhhhhhh ☺üzgünüm yeni gördüm mesajını keşke önceden baksaydım belki biraz su serperdim korkularına .korkman çok normal ciddi bir operasyon her aml. kadar ama sonuçları çok güzel olacağını düşünürsen belki biraz daha bastıra bilirsin korkularını .ilk bir ay sırasıyla acıların olacak görüntü çok iç açıcı olmayacak fiziki olarak rahat hareket edemeyeceksin ama günler geçtikce hepsi düzelecek en önemlisi seni rahatsız eden görüntü yok olacak çok geçmiş olsun
geçmiş olsunMerhaba limon cok tsk ederim cevap verdigin icin .... evet ameliyatimi oldum bugun tam 8 ci gunum .. yani kolay degildi tabi ama kendimi cok iyi hissediyorum :) suan görünümü kötü tabi esim gördu şok oldh sen nasil yaptin bunu kendine diye :) ama söyle bir kac ay sonra mükemmel olcak insallahhhhhhhhh ☺
geçmiş olsunKizlar buradan doktorum alper bayraktara cook tesekkur diyorum gercekten super ilgili bir doktor genc bir cevher o .bana seni burdan ve daha sonrasi sifir agriyla gondericem dedi hakkatten hic bir agrim olmadi ne hastanede nede evde bugun tam 8inci gun iki gune bir kontrole cagiriyo korsemi giydirdi masallah cok iyiyim ayy birde dikislerimi gordum pansuman yaparken super incecik bir cizgi evet kizlar bana yazan herkese tesekkur ediyorum eger yolunuz bursaya duserse ben doktorum alper bayraktarla gorusmenizi tavsiye ediyorum tecrube etmis birisi olarak
Tesekkur ederim canimgeçmiş olsun
canım çok iyiym seni görmek yazılarını okumak iyi geliyor bana yazmasamda takipteyim:) boş mesaj belki yanlışlıkla göndermişimdir bende seni öpüyorum canım benim
bana doktor hç bişey vermedi sadece kaşıntı için bebe yağı sur demişti.bu arada nasılsın nasıl oldun ağrın sızın varmı:?Merhaba kizlar... ameliyat olanlara bi sorum var.... 1 bucuk ay bepanten kremi sür dedi dokttorum bide o kahve renkgi seyi suruyorum adini bilmiyorum ...
1 bucuk ay sonra bio öl yagini kullan dedi... sizin dr lar ne dedi ne kullanicaksiniz izler icin???? Slmlar
Kahverengi şey baticon sanırım. Onu üç hafta kadar kullandım,bandajlar açılınca düzenli olarak sonra banyodan banyoya.. Bepanten in merhemini bir ay kadar kullandım.Doktorum Kantoron yağı kullanmamı önerdi bana dikişlerim için.Onu kullanıyorum benMerhaba kizlar... ameliyat olanlara bi sorum var.... 1 bucuk ay bepanten kremi sür dedi dokttorum bide o kahve renkgi seyi suruyorum adini bilmiyorum ...
1 bucuk ay sonra bio öl yagini kullan dedi... sizin dr lar ne dedi ne kullanicaksiniz izler icin???? Slmlar
Hm anladim nulguncum tsk ederim :) iyim sol gögüsüm aciyo arada bicak saplaniyo sanki ama sonra gidiyor anlamadim neydin nesibana doktor hç bişey vermedi sadece kaşıntı için bebe yağı sur demişti.bu arada nasılsın nasıl oldun ağrın sızın varmı:?
Selam canim tsk ederim cevabin icin :) her ikigündebir yikaniyorum batikonla bepantini sürüyorum 1 bucuk ay boyunca yap dedi doktorum... sonra o bio oel lu kullan dedi... senin o kantoron yaginida alayim onuda süreyim ozaman :) 2 haftam var calismaya insallah 2 haftaya kadar düzelir isime basliya bilirim.. bugün 11 ci gunum hala kambur yürüyorum normalmi bu?Kahverengi şey baticon sanırım. Onu üç hafta kadar kullandım,bandajlar açılınca düzenli olarak sonra banyodan banyoya.. Bepanten in merhemini bir ay kadar kullandım.Doktorum Kantoron yağı kullanmamı önerdi bana dikişlerim için.Onu kullanıyorum ben
Bir ay sonra Kantoron yağını kullanabilirsin.İnternettende bakarsan kesi izlerine çok iyi geldigini okursun zaten.Ama harici kullanılan yani sürülen olmasına dikkat etSelam canim tsk ederim cevabin icin :) her ikigündebir yikaniyorum batikonla bepantini sürüyorum 1 bucuk ay boyunca yap dedi doktorum... sonra o bio oel lu kullan dedi... senin o kantoron yaginida alayim onuda süreyim ozaman :) 2 haftam var calismaya insallah 2 haftaya kadar düzelir isime basliya bilirim.. bugün 11 ci gunum hala kambur yürüyorum normalmi bu?
Tamam canim cok tsk ederimBir ay sonra Kantoron yağını kullanabilirsin.İnternettende bakarsan kesi izlerine çok iyi geldigini okursun zaten.Ama harici kullanılan yani sürülen olmasına dikkat etBen Prof.İbrahim Saraçoğlu sitesinden aldım aklında olsun
Ben tam bir ayda düzeldim.. Tam dik yürüdüm ve işleri yapmaya başladım.Herkesin süreci farklı olabilir tabi ama bir ayda iyi hissettim kendimi..
ben beğendimhttp://instagram.com/p/xBPwnTA9HM/?modal=true arkadaşlar merhaba, bızım şirkette yarışma var, en cok beğeni alan yurtdısı seyahetıne gönderılcek sizden ricam bu resmi beğenmeniz. buarada ben de emre ilhana amelıyat oldum istedıklerınızı sorabılırsınız :)
Tabiki normal bir ay geçmesi lazım sonra daha iyi oluyosun bi buçuk ayda olay bitiyo:)Selam canim tsk ederim cevabin icin :) her ikigündebir yikaniyorum batikonla bepantini sürüyorum 1 bucuk ay boyunca yap dedi doktorum... sonra o bio oel lu kullan dedi... senin o kantoron yaginida alayim onuda süreyim ozaman :) 2 haftam var calismaya insallah 2 haftaya kadar düzelir isime basliya bilirim.. bugün 11 ci gunum hala kambur yürüyorum normalmi bu?
Olur o kadar sonuçda opresyon geçirdin vücut adaptasyonu vs dikişlerinin şu anki gorunumunu onemseme hepimizde oldu.geçici bi durumHm anladim nulguncum tsk ederim :) iyim sol gögüsüm aciyo arada bicak saplaniyo sanki ama sonra gidiyor anlamadim neydin nesidikislerim cok feci suan insallah domtorun dedigi gibi zamanla renki acilir güzel durur
Icimi rahatlatiyorsunuz cok tsk ederim :)Olur o kadar sonuçda opresyon geçirdin vücut adaptasyonu vs dikişlerinin şu anki gorunumunu onemseme hepimizde oldu.geçici bi durum
Aallah yardimcin olsun hersey gönlünce olur insallah ☺Kizlar ben geldim gercekten cok hastaydim hala nezlem tam gecmedi
Herkezin yeni yilini kutluyorum 2015 hepimize saglik mutluluk basari getirsin
Kizlar pazartesi Allah kismet ederse istanbula ucuyorum sali günü ameliyatim var bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?