Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

. Konusmustuk sizle:) meme uçlarına toplama kaldırma yapildi Dr.unda göğüs uçların kalkacak diyor ama çok sabirsizim :) ayrıca bilgiler için tesekkur ederim

. Konusmustuk sizle:) meme uçlarına toplama kaldırma yapildi Dr.unda göğüs uçların kalkacak diyor ama çok sabirsizim :) ayrıca bilgiler için tesekkur ederim
Canım,o kadar kişi ile yazışıyorumki inan aklımda kimle ne yazıştım ne konuştum unutuyorum artık :)
Doktorun kalkacak diyorsa kalkacaktır,inşallah :) Rica ederim

Merhaba Limon77, dr. fuat beyde ameliyat olmussun, tecrübeni anlatirmisin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn bende 2 hafta sonra amiliyat olucak cok heycanliyimmm ve cooook korkuyorum
üzgünüm yeni gördüm mesajını keşke önceden baksaydım belki biraz su serperdim korkularına .korkman çok normal ciddi bir operasyon her aml. kadar ama sonuçları çok güzel olacağını düşünürsen belki biraz daha bastıra bilirsin korkularını .ilk bir ay sırasıyla acıların olacak görüntü çok iç açıcı olmayacak fiziki olarak rahat hareket edemeyeceksin ama günler geçtikce hepsi düzelecek en önemlisi seni rahatsız eden görüntü yok olacak çok geçmiş olsun

arzum hanım bende meme ve karın germe olmak istiyorum siz hangi doktora oldunuz.. ve memnunmusunuz

Limon hoşgeldin seni görmek ne güzel özelden en son bana boş mesajın gelmişi sistem karıştı yenilendi sonradan bende sana yazamadım iyimisin?Öptüm sevgiler

Kizlar ben geldim ameliyat olan arkadaslar insallah hepiniz cok iyisinizdir
Kizlar ben hastalaniyorum ilacta alamiyorum bitki caylarida icemiyorum insallah bir an önce iyilesirim ama daha yeni basliyor hastaligim

Kizlar ben geldim ameliyat olan arkadaslar insallah hepiniz cok iyisinizdir
Kizlar ben hastalaniyorum ilacta alamiyorum bitki caylarida icemiyorum insallah bir an önce iyilesirim ama daha yeni basliyor hastaligim

Kosmetik geçmiş olsun canım. Grip mi oluyorsun. Daha ameliyatına var... O zamana dek düzelirsi inşallah.

Sagolun kizlar bugün buranin bayrami dr kapali hastaneye geldim cünkü is yerine kagit götürmem lazim Sinir oldum hasta hasta sira bekliyorum herkeze tesekkür ederim

Geçmiş olsun. Geçtiğimiz ay kuzenim uzunca bir süre düşündükten sonra nihayet tummy tuck operasyonunu yaptırdı. Yeğenim gelirken ona kocaman bir göbek bırakmıştı, göbek boşalınca deriler sarktı. Bayağı araştırdık birlikte, biraz da o tek başına görüşmelere falan gitti doktor ararken, en sonunda Evrim Uçkunkaya'ya yaptırdı, ilk başta bayağı korkuyordu operasyondan ama şimdi çok iyi, hiçbir sıkıntısı kalmadı. Fakat ilk baştaki çok kısa bir süre mutlaka yanınızda yardım edecek birisi bulunsun, çok hareket etmeyin daha hızlı iyileşiyorsunuz. Bakalım şimdi sanırım bir arkadaşım da yaptıracak aynı ameliyatı ondan da sizi haberdar ederim kızlar :)

Selamlar ben de mini karın germe ve protez aynı anda olmayı düşünüyorum ama merak ettiğim mini karın germe olan varmı aranızda alt karindaki o bombe düzelir mu tamamen olan varsa memnun mu öğrenebilir miyim

Limon hoşgeldin seni görmek ne güzel özelden en son bana boş mesajın gelmişi sistem karıştı yenilendi sonradan bende sana yazamadım iyimisin?Öptüm sevgiler
canım çok iyiym seni görmek yazılarını okumak iyi geliyor bana yazmasamda takipteyim:) boş mesaj belki yanlışlıkla göndermişimdir bende seni öpüyorum canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…