. Konusmustuk sizle:) meme uçlarına toplama kaldırma yapildi Dr.unda göğüs uçların kalkacak diyor ama çok sabirsizim :) ayrıca bilgiler için tesekkur ederimBu aslında protezin açılan cebine bağlı bir durum biraz..Cep yukarıdan açılmışsa deri gevşedikçe meme uçları dahada aşağıya düşebilir.Protez cebi orantılı şekilde açılmışsa protez cebe oturdukça meme uçları hafif yukarı çıkabilir..Birde ameliyat öncesi meme durumuna bağlı tabi.Meme uçları normal ölçüden aşşagıdaysa ve meme uçlarına müdahale yapılmadıysa aşşagıda kalacaktır..Hafif sarkık göğüs dikleştirme olmadan sadece meme ucu kesisi ile yapılan müdahalede meme uçları yukarıya olması gereken yere taşınabilir...
Canım,o kadar kişi ile yazışıyorumki inan aklımda kimle ne yazıştım ne konuştum unutuyorum artık :). Konusmustuk sizle:) meme uçlarına toplama kaldırma yapildi Dr.unda göğüs uçların kalkacak diyor ama çok sabirsizim :) ayrıca bilgiler için tesekkur ederim
üzgünüm yeni gördüm mesajını keşke önceden baksaydım belki biraz su serperdim korkularına .korkman çok normal ciddi bir operasyon her aml. kadar ama sonuçları çok güzel olacağını düşünürsen belki biraz daha bastıra bilirsin korkularını .ilk bir ay sırasıyla acıların olacak görüntü çok iç açıcı olmayacak fiziki olarak rahat hareket edemeyeceksin ama günler geçtikce hepsi düzelecek en önemlisi seni rahatsız eden görüntü yok olacak çok geçmiş olsunMerhaba Limon77, dr. fuat beyde ameliyat olmussun, tecrübeni anlatirmisin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn bende 2 hafta sonra amiliyat olucak cok heycanliyimmm ve cooook korkuyorum
Ben tüm işlemlerimi Dr.Hasan Fındık a oldum.Çok memnunumarzum hanım bende meme ve karın germe olmak istiyorum siz hangi doktora oldunuz.. ve memnunmusunuz
üzgünüm yeni gördüm mesajını keşke önceden baksaydım belki biraz su serperdim korkularına .korkman çok normal ciddi bir operasyon her aml. kadar ama sonuçları çok güzel olacağını düşünürsen belki biraz daha bastıra bilirsin korkularını .ilk bir ay sırasıyla acıların olacak görüntü çok iç açıcı olmayacak fiziki olarak rahat hareket edemeyeceksin ama günler geçtikce hepsi düzelecek en önemlisi seni rahatsız eden görüntü yok olacak çok geçmiş olsun
Kizlar ben geldim ameliyat olan arkadaslar insallah hepiniz cok iyisinizdir
Kizlar ben hastalaniyorum ilacta alamiyorum bitki caylarida icemiyorum insallah bir an önce iyilesirim ama daha yeni basliyor hastaligim
Kizlar ben hastalaniyorum ilacta alamiyorum bitki caylarida icemiyorum insallah bir an önce iyilesirim ama daha yeni basliyor hastaligim
Cok kötü hastayim ilacta icemiyorum insallah iyilesirimKosmetik geçmiş olsun canım. Grip mi oluyorsun. Daha ameliyatına var... O zamana dek düzelirsi inşallah.
geçmiş olsunCok kötü hastayim ilacta icemiyorum insallah iyilesirim
canım çok iyiym seni görmek yazılarını okumak iyi geliyor bana yazmasamda takipteyim:) boş mesaj belki yanlışlıkla göndermişimdir bende seni öpüyorum canım benimLimon hoşgeldin seni görmek ne güzel özelden en son bana boş mesajın gelmişi sistem karıştı yenilendi sonradan bende sana yazamadım iyimisin?Öptüm sevgiler
günaydin kizlarrrr hastanedeyimmmmmmm kontrolden gectim ameliyatimi bekliyorum ... allah yardimcim olsun....... hepinize tsk ederim
selam kizlarrtt cok iyim hafif agrilarim var tabiiii ama cok korkuyordum okadar korkulacak kadar degilmis... yurutmek istediler basim cok dondu kalkamadim ... yarin daha iyiolurum insallah...
Slm cok gecmis olsun iyi olmana sevindim bende valla cok iyiyim cok hafifledimselam kizlarrtt cok iyim hafif agrilarim var tabiiii ama cok korkuyordum okadar korkulacak kadar degilmis... yurutmek istediler basim cok dondu kalkamadim ... yarin daha iyiolurum insallah...
Benimde sis o bolgem gecer heralde daha cok yeni ama varya super oldular doktorum harikaYaaa....Neden öyleki yaa... Çok gıcık bir durum,geçecekdir ama değilmi ? Evet de lütfen..Evet,geçecek bu durum normal endişe etme diyecek bir arkadaş yazsın buraya lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?