Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Yok canım ben olmadım. Lazerle silinen resimler vardı bende, öncesi ve sonrası. Onları kastettim.

Okadar yazışıyoruz burada askkitabi askkitabi
Birbirimizin ne amelyatı olduğumuzu az buçuk biliyoruz artık.

Bende de tam tersi, o kadar kisi ile yazisiyorum ki, hem özel mesajlar, ben kimin ne yaptigini karistirmaya basliyorum...

Screenshot_2014-11-01-19-25-17-1.png
Screenshot_2014-11-01-19-25-29-1.png

Yok alıntı
Doktor bana sıkıntılıysan bu konuda lazer ve dövme ile silinir dedi. Dövme yaptıranın resmini gittiğimde gösterecek bana.

Dün 7 ay önce olan arkadasim geldi ve izlerine baktim yine..ya onu görünce cok korkuyorum..izler bastan basa ya..hic de silinmemis..ben bu karnimdan nasil kurtulcam
Canım,ben senin fotolarına baktım şimdi ama karnını göremedim.Çok ciddi bir durum varmıki sende? Yani belki tam karın germe değilde mini karın germe yeterli olabilir sana.. Hiç doktorla görüşme yaptınmı karnınla ilgili,ne diyor doktorlar?

kızlar yaa çoğu sayfaları okudum ama hepsini okuyamadım maalesef.
ben karın germe operasyonu düşünüyorum ameliyattan iyileşme süreci ağrı sızı korkutmuyor beni ama sonrasında kafamı takacağım şeyler var işte
1.si kalacak iz görüntüsü psikolojimi bozar mı nasıl
2.si göbek deliği ne durumda oluyor o kafama takılıyor

öncesi ve sonrası diye arama yapıp resimlere bakıyorum internette ama çok ikna edemedim kendimi pfff
Göbek gitti yırtıklar gitti fışkıran yağlar gitti kaçak araziye yapılmış gece kondu gibi olan katlarım gitti.. İz hoş geldi sefalar getirdi :)

Canım,ben senin fotolarına baktım şimdi ama karnını göremedim.Çok ciddi bir durum varmıki sende? Yani belki tam karın germe değilde mini karın germe yeterli olabilir sana.. Hiç doktorla görüşme yaptınmı karnınla ilgili,ne diyor doktorlar?
Bende merak ediyorum karnını rassig rassig cim. Fiziğin bomba gibi, keşke bende senin gibi olabilsem, sarksın o karnım dicem. Her güzelin bi kusuru bırak olsun....

Göbek gitti yırtıklar gitti fışkıran yağlar gitti kaçak araziye yapılmış gece kondu gibi olan katlarım gitti.. İz hoş geldi sefalar getirdi :)
Ne mutlu sana :KK19: Ciddi durumlarda gerçekten insan o ize takılmıyor sanırım..Yani o görüntüdense o iz daha sıcak geliyorki öylede olmalı :KK66: Benimde şimdiki durumum sizin gibi olsa idi belkide kafaya o izi takmazdım bu kadar.. Önemli olan operasyon sonrası mutlu olmak,sizde o şanslılardansınız ne güzel :KK68:

Bende de tam tersi, o kadar kisi ile yazisiyorum ki, hem özel mesajlar, ben kimin ne yaptigini karistirmaya basliyorum...
Daha geçen yazıştık sordun cevapladım, aradan çok geçmedi daha yine unuttum demeye getiriyorsun sanırım. Ben sana soru sorduğumda "konumda yazdım, gir oradan oku demiştin" hatırlarsan. Demekki herkes başından savmamalı. Sorulara kısada olsa cevap vermeli. Bunu sende istediğin kadar başkalarının istemeside çok doğal. Ben senin lazer albümüne soru sordum cevap yok mesela, daha doğrusu aydınlatıcı değildi. Özelden tekrar sordum, cevap vermedin bida. Ben ise çok tecrübeli değilim ama yardım aldığım kadar vermek isterim, kimseyi cevapsız bırakmam. Özellikle sorduğum kişileri aklımda tutarım, bu bana ona olan ilgimi gösterir.

Daha geçen yazıştık sordun cevapladım, aradan çok geçmedi daha yine unuttum demeye getiriyorsun sanırım. Ben sana soru sorduğumda "konumda yazdım, gir oradan oku demiştin" hatırlarsan. Demekki herkes başından savmamalı. Sorulara kısada olsa cevap vermeli. Bunu sende istediğin kadar başkalarının istemeside çok doğal. Ben senin lazer albümüne soru sordum cevap yok mesela, daha doğrusu aydınlatıcı değildi. Özelden tekrar sordum, cevap vermedin bida. Ben ise çok tecrübeli değilim ama yardım aldığım kadar vermek isterim, kimseyi cevapsız bırakmam. Özellikle sorduğum kişileri aklımda tutarım, bu bana ona olan ilgimi gösterir.

aynen canim senin gibi düsünüyorum...

esmeraldam esmeraldam ...Sen beni bence birisi ile karistirmisindir..sadece SENINLE burda yazismiyorum herhalde. hem burda hemde özel mesaj bana ne kadar geliyor biliyor musun?? bazilari sadece resim görmek istiyorlar mesela. Onlara kendilerini tanitmadan konumda, göstermiyorum, buda bircok arkadaslarim gibi kuralarimiz, özel resimler bunla. bazilari hic yorumda da yazmadan geciyor, ne bir gecmis olsun nede bir tesekür.... ! Ama sana gösterdim. Bütün konularimi herzaman taikip edecek de cok zamanim da herzaman olmuyor. Hem Ailem/Cocuklarim var ve ayrica calisiyorum. bazen zaman kisitli oldugu icin sonra cevaplarim diye kendimi ayarliyorum ama zaman zaman unutuyorum. Gecen hafta mesela cocugum hastaydi! Konumu acana kadar günler sürdü. ayrica biz seninle, simdi baktimda özel mesaj da 2 SAYFA boyunca meme büyütme üzerine yazistik yani sana yardimici olmaya calistim. Sen buna kisa cevap birde basindan savma mi diyorsunnn???????? ayrica herkese tek tek cevap vermektense konumda bütün detaylari yazmis oldugum icin, oraya yöneltiyorum. Ama onun disinda daha sorular varsa tabiki, herzaman cevaplamisimdir ve yapmaya da hazirim ve yapiyorum da!!!!!!!!!!!Biz burda genelde bunu böyle yapiyoruz, yeni üye oldugun icin belki bazi seyleri bilmiyor olabilirsin.... zaten onun icin de, herkese benim de yardimim dokunsun diye, ayri konu actim, cünkü burda bir üyeyi takip etmek biraz zor cünkü farkindaysan 1687 sayfa var!!

lazer albüme baktim simdi hangisine ne yazdin göremedim, ama begeni de tiklamasan bana bildiri de gelmiyor. simdi de C capoeira arkadasim ile pamukcilekkk pamukcilekkk arkadasim birseyler yazdigini gördüm mesela, haberim yok!!!

Ben bunu bir yanlis anlama olarak kabul edeyim, bence tekrarliyorum baskasiyla karistiriyorsun....

Son düzenleme:
Keşke tüm izler meme ucu izi gibi kaybolsa.. Renk geçişi olsa karnımızda ve o tam hizada kesi yapılsa ve görünmese.. Ne olursa olsun..Bir uçtan diğer uca o kesiyi karnımda düşünemiyorum.. Bıçak değen yer ne olursa olsun iz kalıyor.. Beyaz bir iz ve genişlerse dahada kötü :KK43:

Senin zaten ihtiyacin yok arzumcum, belki sadece mini karin germe, ama ihtiyaci olanlar o iz viz gelir C capoeira dedigi gibi hosgeldi sefalar getirdi
Ayrica konumu actim karin germe icin... büyük gün 27.11.14:KK17::KK17:

esmeraldam esmeraldam ...Sen beni bence birisi ile karistirmisindir..sadece SENINLE burda yazismiyorum herhalde. hem burda hemde özel mesaj bana ne kadar geliyor biliyor musun?? bazilari sadece resim görmek istiyorlar mesela. Onlara kendilerini tanitmadan konumda, göstermiyorum, buda bircok arkadaslarim gibi kuralarimiz, özel resimler bunla. bazilari hic yorumda da yazmadan geciyor, ne bir gecmis olsun nede bir tesekür.... ! Ama sana gösterdim. Bütün konularimi herzaman taikip edecek de cok zamanim da herzaman olmuyor. Hem Ailem/Cocuklarim var ve ayrica calisiyorum. bazen zaman kisitli oldugu icin sonra cevaplarim diye kendimi ayarliyorum ama zaman zaman unutuyorum. Gecen hafta mesela cocugum hastaydi! Konumu acana kadar günler sürdü. ayrica biz seninle, simdi baktimda özel mesaj da 2 SAYFA boyunca meme büyütme üzerine yazistik yani sana yardimici olmaya calistim. Sen buna kisa cevap birde basindan savma mi diyorsunnn???????? ayrica herkese tek tek cevap vermektense konumda bütün detaylari yazmis oldugum icin, oraya yöneltiyorum. Ama onun disinda daha sorular varsa tabiki, herzaman cevaplamisimdir ve yapmaya da hazirim ve yapiyorum da!!!!!!!!!!!Biz burda genelde bunu böyle yapiyoruz, yeni üye oldugun icin belki bazi seyleri bilmiyor olabilirsin.... zaten onun icin de, herkese benim de yardimim dokunsun diye, ayri konu actim, cünkü burda bir üyeyi takip etmek biraz zor cünkü farkindaysan 1687 sayfa var!!

lazer albüme baktim simdi hangisine ne yazdin göremedim, ama begeni de tiklamasan bana bildiri de gelmiyor. simdi de C capoeira arkadasim ile pamukcilekkk pamukcilekkk arkadasim birseyler yazdigini gördüm mesela, haberim yok!!!

Ben bunu bir yanlis anlama olarak kabul edeyim, bence tekrarliyorum baskasiyla karistiriyorsun....
Karıştırmadım, herşeyi iyi hatırlıyorum askkitabi askkitabi hatta bu topikte bak istersen 27 Ekim. Yani bir haftada iki sefer tekrarlanmak ciddiyeti ve ilgiyi kaçırıyor. Bizse burda sana kaç kez naptın diye sorup seninle ilgilendiğimizi gösteriyoruz. Evet meme konusunda yardımcı olmaya çalıştın, senin için belki gündemde olduğu için vede doktorunu bana önerdiğin için. Yinede sağol.

Bu konuşmayı çirkefliğe çevirmenin anlamı yok. Ön planda durmak isteyenler var birde yardım amaçlı burda olanlar var. Bu yüzden bu topiği çok sevmiştim aslında. Bozmayalım.

Sorma canim , karnimi takinti yaptim kendime..ben bir karnimin resmini koyayimda sen bir bak..daha karnimla ilgili görüsme yapmadim hic..biraz arastirayim burada önce diye düsündüm.aslinda meme ameliyati oldugumdabdoktorun fikrini alabilirdim ama o an hic aklima gelnedi nedense. Sanirim memelerin sevinci o an karnimi unutturdu:KK45:

Karıştırmadım, herşeyi iyi hatırlıyorum askkitabi askkitabi hatta bu topikte bak istersen 27 Ekim. Yani bir haftada iki sefer tekrarlanmak ciddiyeti ve ilgiyi kaçırıyor. Bizse burda sana kaç kez naptın diye sorup seninle ilgilendiğimizi gösteriyoruz. Evet meme konusunda yardımcı olmaya çalıştın, senin için belki gündemde olduğu için vede doktorunu bana önerdiğin için. Yinede sağol.

Bu konuşmayı çirkefliğe çevirmenin anlamı yok. Ön planda durmak isteyenler var birde yardım amaçlı burda olanlar var. Bu yüzden bu topiği çok sevmiştim aslında. Bozmayalım.

Aynen canim... BOZMIYALIMMMMM!!!!!!!

valla artı eksiye bakıp öyle ameliyat olmak lazım ben karnıma 15.gün boyunca boydan boya kırmızı kalem çekip bakmıştım kabül de edememiştim aslında dedim iz çok uzun ertelemiştim ama sonra gittim tarihimi yine aldım ve karın germeyi oldum iyikide olmuşum diyenlerdenim bikini giyindiğim için düşük bel iz arada kayıyor diye dövmemide yaptırdım değmeyin keyfime ha döveme yaptırmayan çok aradaşım var iz rahatsız etmiyor çamaşırın içinde ince kesi diye

valla artı eksiye bakıp öyle ameliyat olmak lazım ben karnıma 15.gün boyunca boydan boya kırmızı kalem çekip bakmıştım kabül de edememiştim aslında dedim iz çok uzun ertelemiştim ama sonra gittim tarihimi yine aldım ve karın germeyi oldum iyikide olmuşum diyenlerdenim bikini giyindiğim için düşük bel iz arada kayıyor diye dövmemide yaptırdım değmeyin keyfime ha dövem yaptırmayan çok aradaşım var iz rahatsız etmiyor çamaşırın içinde ince kesi diye

Boydan boya kirmizi kalem ile mi?? Vallah yapacam bunu:KK66:
Ayrica benim Doktorum bana iz cok rahatsisz edecekse, sadece izin üzerinden ten renginde Tatoo tavsiye eti.yani kalem ile üstünden gecmek gibi..Hastasindan bir resim gösterdi, inan bana bulmakta zorlik cektim. Buda iyi fikir...

Boydan boya kirmizi kalem ile mi?? Vallah yapacam bunu:KK66:
Ayrica benim Doktorum bana iz cok rahatsisz edecekse, sadece izin üzerinden ten renginde Tatoo tavsiye eti.yani kalem ile üstünden gecmek gibi..Hastasindan bir resim gösterdi, inan bana bulmakta zorlik cektim. Buda iyi fikir...

evet var ten rengide yaptırım kol izime ama acısından ikinci seansa gitmedim parasını ödedim gideceğimm kesinlikle yani çaresi var koca göbek sarkık çatlak karınla yaşamak istemeyen zaten göze alıp oluyor

X