• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Size özel msj yazabilmem için 25 kez msjlaşmam gerekliymiş o yüzden yazamıyorum.Siz bana özel msjdan numaranızı atarsanız size ulaşabilicem saygılar.

Canım sana numaramı gönderdim mesajlarına bakarsın tamam mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ooo süpersin tatlım :nazar:

tatlım önce geçmiş olsun kızına,ağrıya gelince ben 5 ay oluyor hala yataktan ani kalkışlarda(ben normal kalkmam birden fırlarım)karnımda ağrı oluyor.
yani normal seyrindesin ben ce :)

Sağol tatlım yaşayan kişilerden duymak daha çok rahatlatıyor insanı tekrar teşekkür ederim canım

aha! :53:
doktorun kimden 4 kg yağ aldığı ortaya çıktı:37: demek beni senle karıştırdı :37::27:

ama bu kadarda olmazki hem memişlerin çok güzel hem kilo vermişsin istediğin kadar kaşı :)bak ben kesin nazar vericem sana :37:(:nazar:)

şaka bir tarafa ameliyat olanların mutlu olması beni de çok mutlu ediyor Maşallah Allah mutluluğunu bozmasın :nazar:(her bakımdan :).)

hemen bakalım :)

Aminn canım benim hepimiz hep mutlu olalım sonuclarımızdan inşallahhh :)

Hangi tarihte oldun ameliyatını.Gün olarak söylersen eski yazılardan girer bulurum ;)) Gördüm şimdi harika olmuş gerçekten:34: Bir dönem çok yazıp yardımcı oluyordum çok da zevk alıyordum.Şimdi Jelesec den arada haberler alıyorum.Pek giremiyorum ama bu ara özlemişim sanırım buraları ,biraz biraz yazdım :23:

Dümdüz ve gergin karnınla harika günler diliyorum.Benim 3. senem dolmama rağmen hala mutluluğunu yaşıyorum.İyi ki olmuşuz :16:

merhaba,

izleriniz ne durumda? ameliyattan ne kadar süre sonra dikkat çekmemeye başladı?
teşekkürler.

Arkadaşlar burdan mı görüp ekliyorlar bilmiyorum ama tanımadığım arkadaşlık talepleri geliyor bazen, öncesinde en azından nezaketen mesaj atıp kendini tanıtmadan etmeden talep gönderenleri kabul edemiyorum sonucta gögsüm vs özel fotograflar bunlar, niyetten emin olamadığım için kabul edemiyorum takdir edersiniz ki, buradan da yazayım dedim. Sevgiler hepinize :)

Merhaba arkadaslar. Benim 5 hafta bitti. Bugun kontrole gittim. 5. Hafta icin durumumu dokor cok iyi buldu hatta sonrasi fotgraflarimi cekti. Hersey gayet iyi. 54 kg girdigim ameliyattan 4 hafta sonra diyete baslamak icin tartildigimda 52,3 cikmistim yani daha diyet yapmadan bi miktar kilo gitmisti. Bu hafta da 1,4 kg vermisim vve 50,9 olmusum. DOktorum daha verme dedi ama boyum 1.53 ve yazin kesin kilo alirim o yuzden bi miktar daha vericem almaya payim olsun diye :) diyetin de etkisiyle karnim baya duz masallah diyip totomu kasiyayim :)) oyle yani her gun sukrediyorum boyle bi firsatim oldugu icin o karindan kurtuldugum icin :) darisi ameliyatt olmak isteyenlerin basina :)

Fragola son fotolarını gördüm bencede totoşunu kaşı harika bir vücut olmuş. Benımde 12 günüm kaldı çok heyecanlıyım ve korku var inşallah bende 5. Haftama çabucak gelirim :)

Arkadaşlar burdan mı görüp ekliyorlar bilmiyorum ama tanımadığım arkadaşlık talepleri geliyor bazen, öncesinde en azından nezaketen mesaj atıp kendini tanıtmadan etmeden talep gönderenleri kabul edemiyorum sonucta gögsüm vs özel fotograflar bunlar, niyetten emin olamadığım için kabul edemiyorum takdir edersiniz ki, buradan da yazayım dedim. Sevgiler hepinize :)
Çok haklısın bunlar çok özel fotoğraflar valla ne yalan söyleyim ben korkuyorum foto koymaya

Ohh hadi bakalim sagsalim cikti, dün korkudan ölüyordu bak birsey olmadi :1: nldglp selamimi söyle. Bu arada yüz yüze hastahanede görüstük hala benim arkadasligimi kabul etmedin :43:

Cok gecmisler olsun, selamlar :34:

Jelesec geçmiş olsun acil şifalar dilerim inşallah çok kolay ve sağlıklı atlatırsın iyileşme sürecini iyi haberlerinde buluşmak dileğiyle :)

Jelommm gecmis olsun canımmm gelişmeleri bekliyoruzzz :)

hadi geçmiş olsun :71:
sıranı savdın,darısı başımıza :)
gorhanın da dediği gibi bol bol tuz dökersin :)hatta tuz dökmek için seni çağırırız :) :16::54:

Sende haklisin, cok tesekkür ediyorum :1: iyi olmasina cok sevindim belki hastahane de kalmam demisti ama demek ki rahat iyi geldi, biraz dinlensin :ssz:

kızlar günaydın merhaba
jelesec ten haber var
telefonlara bakamadığını söyledi.doktor kolunu kesinlikle kaldırma demiş.hareket ettirmememsi gerekiyormuş.sizlere iletmemi istedi.

dün biraz ağrısı olmuş....:(
sabah çıkmış hastaneden.
bu arada ortalığı karıştırmak istediğimden yazıyorum :37:
Ercan Bey jelesec hanıma bazı sürprizler yapmış :24: :51::ssz:

Keşke jelesec ordayken baycana şu çekiliş işini bi çıtlatsaydı....

ay kız ameliyat oldu ben hala kendimi düşünüyorum:60:

jelesec kusura bakma tatlım:38: çooook geçmiş olsun...

Bir kac güne toparlar, kolları kullanmamakta ne güç olur. Sürpriz dedin beni benden aldın. Ay bir bana mı sürpriz yapmadı :27: iki ayım doldu, mail attım bir kac birsey sordum. Sorularima Cevap vermedi, neden bana gelmiyorsunuz yazmış. Ay bana da mı sürpriz var yoksa :1:

Ahh cok gecmis olsuun :) Selamlarimi iletir misin ? Ne surprizi yapmis merak ettim simdi

Canım çok geçmiş olsun.

Jelesec caniiimm cok cok gecmis olsun.. iyi haberlerini bekliyorum tatlim..:16::16:

Canım güzel haberlerini aldık, merakla bekliyoruz seni. Eminim şimdi kusursuz bir bomba olmuşsundur :52:. Bizzat görmek için can atıyorum seni ve diğer kızları :16: Bu arada sürpriz işini de merak etmiyor değiliz :46: :52: :27:
Bir an önce sağlığına kavuşup, aramıza dönmen dileği ile sevgilerimi iletiyorum canım. :16:
Çok geçmiş olsun :54: :54: :42: :42:

Çokkkk geçmiş olsun tatlım.kolları toplattın dimi.bende çok istiyorum .kollarını bi süre kullanamıcan galiba . Ama çabuk düzelir karın gibi uzun sürmez .darısı başıma.düzelince herşeyi tektek yaz bekliyorum

Tuzluk diye diye sonunda tuzluklar ortadan kalkti :1: Tek iyi olsunda yazmasa da olur. Ercan bey bir tek bize mi süpriz yapmadi ne süprizi yapmis ki cok merak ediyorum :ssz:

Kızlar bir süredir oğlumun yanındayım buraya da uğrayamadım:( neler neler kaçırmışım:( Jeleseccik operasyon geçirmiş hatta Gerginciğimle bir olup so dakika duygusallığı bile yaşamışlar.
Jelesecciğim, çok çok geçmiş olsun. Mayıs sonuna doğru döneceğim o bomba kolları kullanabilmeye başlamış olacaksın eminim ki diyet bozmadan bir kahve içeriz:) bu aralar koşturmam çok sık sık aranızda olamayacağım. Tüm iyileşme sürecindeki bomba hatunlar, yeni neremize bulaşsak kıvamındakiler ve sadece okuyup feyz alanlar. Kendinize iyi bakın olur mu? Hepinizi öpüyorum:)

Kızlarr jelodan haber varmı.. ??? Dinlenmedemi hala?

Ben geldimmmmmm:16:

hepinize tek tek çok tşkler kızlar arayan yazan sorannn ay pek bi şımardım yine eşime bile hava attım ne çok sevenim var diye :1: seviyorummm hepiniziiii:54:

evet kızlar tuzluk gitti ama bende ağrı oldu bu ameliyatı olan arkadaşalarım vardı k.k.da onlarla çok konuştuk ağrı nok demişlerdi:ssz:bende lipo olduğu içinmiş ağrı nedeni neyse dün bir hafta oldu dr baktı herşey yolunda :21:gelelim baycanın bana sürprizine ben demeden karın germe izimin kabaran yerini düzeltmiş tek meme başı kabaran yeride benimide almış:27::24:

yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsunnn sevgiler

merhaba,

izleriniz ne durumda? ameliyattan ne kadar süre sonra dikkat çekmemeye başladı?
teşekkürler.

merhaba Ercan beyin başlığında görmüştüm sizi erkek arkadaşınız karın germe olacak sanırım ercan beye izler tenle alakalı iyileşme gösteriyor siğara içmiyorsa daha şanslı umarım çok memnun olacağı ameliyat geçirir

hepinize tek tek çok tşkler kızlar arayan yazan sorannn ay pek bi şımardım yine eşime bile hava attım ne çok sevenim var diye :1: seviyorummm hepiniziiii:54:

evet kızlar tuzluk gitti ama bende ağrı oldu bu ameliyatı olan arkadaşalarım vardı k.k.da onlarla çok konuştuk ağrı nok demişlerdi:ssz:bende lipo olduğu içinmiş ağrı nedeni neyse dün bir hafta oldu dr baktı herşey yolunda :21:gelelim baycanın bana sürprizine ben demeden karın germe izimin kabaran yerini düzeltmiş tek meme başı kabaran yeride benimide almış:27::24:

Hay maşallahhhh toparlanmışta gelmiş ya :46:

Hoşgeldin şekercim, herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Eşine istediğin kadar hava atabilirsin, bakarsan sensiz bu topiğin hiç ilerlemediğini. Bende dün Baycan dydım, yine denk gelemedik :-( Artık kendine geldiğine göre, bir bahar organizasyonu yapar mıyız ? ben çalışmak durumunda kaldığım için kahvaltıya gelememiştim :17:
Sevgiler, :nazar: :34:

kendine iyi bak gıcık, sinir mükemmel kadın :20: :54:

Son düzenleme:
Hay maşallahhhh toparlanmışta gelmiş ya :46:

15.gün sonra tuzluk dökmeye gelirimmm çağrınn:24: iyiyim şükür anaca bir hafta oldu ben gelebildim aranızda hemen yazmak bana zor geliyorr sağolun kızlar

Hoşgeldin şekercim, herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Eşine istediğin kadar hava atabilirsin, bakarsan sensiz bu topiğin hiç ilerlemediğini. Bende dün Baycan dydım, yine denk gelemedik :-( Artık kendine geldiğine göre, bir bahar organizasyonu yapar mıyız ? ben çalışmak durumunda kaldığım için kahvaltıya gelememiştim :17:
Sevgiler, :nazar: :34:

kendine iyi bak gıcık, sinir mükemmel kadın :20: :54:

sağol canım benimm:54: bende çene çok tabiii ilerler ondan ha ha ha tühhhh çok üzüldümmm ben 4.30.da ordaydımm tabi tabi eğlenceye gideceğiz kısmet olursa kurtları dökmeye :32:

15.gün sonra tuzluk dökmeye gelirimmm çağrınn:24: iyiyim şükür anaca bir hafta oldu ben gelebildim aranızda hemen yazmak bana zor geliyorr sağolun kızlar

sağol canım benimm:54: bende çene çok tabiii ilerler ondan ha ha ha tühhhh çok üzüldümmm ben 4.30.da ordaydımm tabi tabi eğlenceye gideceğiz kısmet olursa kurtları dökmeye :32:

Bende beşte oradaydım, birgün kulübe memorial ın lobisinde randevu vereceğim, hem muayene olur, hem laflarız :1:

Bende beşte oradaydım, birgün kulübe memorial ın lobisinde randevu vereceğim, hem muayene olur, hem laflarız :1:

:)))))ben çıkarken sen kesin oradaydın minik esmer bir erkek çocuğu vardı babasıyla oturan gördüysen benim tayfa:)))ben zaten sıfır makyaj kol kalmadığı için salaş biri demen estetik olmuş evet evet memorial cafe iyi olur

:)))))ben çıkarken sen kesin oradaydın minik esmer bir erkek çocuğu vardı babasıyla oturan gördüysen benim tayfa:)))ben zaten sıfır makyaj kol kalmadığı için salaş biri demen estetik olmuş evet evet memorial cafe iyi olur

Çok dikkat etmedim canım ya :-( biz lobiye girdiğimizde bir beyle konuşuyordu Ercan Bey ama odasından kimse çıkmadı sanırım. Muhtemelen siz çıktınız biz girdik :-( Kısmetse toplandığımızda görüşürüz.

Kimler gelmiş kimler gelmisssss :54:
İyi olduguna sevindim Jelesec im. Lipo olan yerler benim de cok ağrımıştı. Ercan beyin sürprizlere bayıldım. Bizim çıtaları yükseltti. Ben d sürpriz istiyorum :34:

Oyyy oyyy iyi olmana çok sevindim canım benim, Ercancığımın sürprizide harikaymış. Sonucu hemen görüyormusun yoksa şişmi kolların. Ne güzel artık tuzluksuz yaşayacaksın :46:

Back