Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ayy gördüüm hatta stem ettim fotoğraf yüklüyosunda niye bana haber vermiyosun diye
canım çok güzel olmuş memişler maşallah
ki daha çok yeni...

sevindim
kesinin taşması niye olurki anlayamadım bir türlü :44:

bu arada benimde göğüsler senin öncesiyle aynı
çok fena....

Geçmiş olsunnn cnmm

tşkler

ha ha ha ben alttan alacağım baycanı başka dr ile hiç frekansım tutmaz bacım daha yüz germe olacağız 5.sene sonra burun var nolac gibi kalça var varda varr sana da kısa özlü cümleler yazıyor demek ki tek bana değil sevindimmm

evet canım kısmetse sabah 10.da tabi detay konuşmadık düzgün soracağım yine haberdar ederim sağol inşallah iyi geçer

Tatliskooom hadi hayırlı olsun, sonunda hayalindeki kollara kavusacaksin çok sevindim... Saati bildir bize oporum kocaman...

sağol canım benimmm sabah 10.da gel dedi baycan bey:)))) kız kollarım güzel seksüüüü benim

Jelooo dualarım seninlee bol şans canımmm.

sağol frogo

gerginim canım benim güzel yürekli arkadaşım sabah namazında bana dua et annemden gizli oluyorum dua isteyemedimm

iyi olunca yazarım arkadaşlar herkesi çok öptümm

gerginim canım benim güzel yürekli arkadaşım sabah namazında bana dua et annemden gizli oluyorum dua isteyemedimm

Canim inan hersey cok kolay gececek, hic kafana takma. Bak senin canli gördügün memislerimi ekledim sonrasini da gör nerden ne hale geldiler Ameliyattan önce gözün gönlün acilsin

Canim inan hersey cok kolay gececek, hic kafana takma. Bak senin canli gördügün memislerimi ekledim sonrasini da gör nerden ne hale geldiler Ameliyattan önce gözün gönlün acilsin

canım senle facede yazıştık bir rahatladım sorma kahve ve siğara ile kapadım gecemi bişey olursa seni gebertirimmm sen dedin ben bir paket içtimmm bişey olmadı

memeler süper valla nazara gelceksiniz kızlar kaşıyın bi yerlerinizi ve küçük değilmişşş yok bayağı seksüüüü memeler olmuşşş keyfini çıkar

ağlatma beni
valla duygusala bağladım gözlerim doldu hemen

etmemmi arkadaşım yarın hatim indiririm ben sana

bende çok öpüyorum bizi habersiz bırakma

ağlatma beni
valla duygusala bağladım gözlerim doldu hemen

etmemmi arkadaşım yarın hatim indiririm ben sana

bende çok öpüyorum bizi habersiz bırakma

ağlama kız zaten bende hassasımm reğlide yakınnn

aşkım benim yaaa duanı gönder o bana yetişir

ayılayımmm haber veririmmm çok çok mucukladımmm

amanınnn bu baycanın hastaları hep teşhirciiii daha 20.gün dolmadannnn resimler boyyy boyyyy buldumcukkk oluyorlarrr ben kollarımııı 3.ay geçmeden koymam nazara gelmesinnnn

Aaaaaa yillarca kontrollerde, bikiniler de gece kiyafetlerinde gizlemeye calistigim memisleri yaptirmisim, bir de kol gibi para ödemisim tabiii kii teshir edicem Bana whats upp den yolla merak ederim

amanınnn bu baycanın hastaları hep teşhirciiii daha 20.gün dolmadannnn resimler boyyy boyyyy buldumcukkk oluyorlarrr ben kollarımııı 3.ay geçmeden koymam nazara gelmesinnnn

aynen valla ben kendim için diyorum zaten görmemişin karnı olmuş açmış her keze göstermiş :)
hem sadece fotoğrafmı her önümüze gelene gösteriyoruz
eşim korkuyorum sokakta da açıp gösterceksin diyor

Aaaaaa yillarca kontrollerde, bikiniler de gece kiyafetlerinde gizlemeye calistigim memisleri yaptirmisim, bir de kol gibi para ödemisim tabiii kii teshir edicem Bana whats upp den yolla merak ederim

ha ha ha ha kol gibi para deyimi süperdiiii tamam da ömürlük memeler olmuşşşş bunlarla at havanı

atarımmm zatennn sizlere whatt dannn

ben bunu ilk meme ameliyatı olduğumda yaptımmm herkese hopppp açan jelooo bak memelerime durumuuu sonra bıktımmm açmıyorummm yenilere bıraktımmm yerimiii görmemişiz doğru açar gezerizzz

Dimi ama kendimiz icin güzellik yapmisik niye sakliyalim Benim esim de cocuklara sakin annenize yaklasmayin airbag leri patlayabilir diye dalga geciyor. Ona ceza vericem koklatip kacicam

ben bunu ilk meme ameliyatı olduğumda yaptımmm herkese hopppp açan jelooo bak memelerime durumuuu sonra bıktımmm açmıyorummm yenilere bıraktımmm yerimiii görmemişiz doğru açar gezerizzz

sıra kollarda :))
valla bekliyoruz :) bakarsın bende meme ameliyatına dahil ederim

Dimi ama kendimiz icin güzellik yapmisik niye sakliyalim Benim esim de cocuklara sakin annenize yaklasmayin airbag leri patlayabilir diye dalga geciyor. Ona ceza vericem koklatip kacicam

iyi dalga konusu oluyoruz yanlız :)))

kim ne derse desin iyiki olduk :)

ha ha ha ha kol gibi para deyimi süperdiiii tamam da ömürlük memeler olmuşşşş bunlarla at havanı

atarımmm zatennn sizlere whatt dannn

Yalan mi hayatim Baycan sayemiz de köseyi döndü Bana diyor ki sana harika bir karin ve yüz yaparim millet hatun görsün diyor. Tabiii dedim icimden ben burda ölüp bitip calisayim paralari sana vereyim Aslinda kaslarimi biraz kaldirsa fena olmaz

döndüüü vallaaaa hastane çıkışı kumpas kuruppp kaçıralımmm paralarımızı geri allaımmm ayyy zatennn öyle sarıyor kontrole giderken burun kol bacakkk hoppp gün alıp çıkıyorsunn

ben içimden diyorumki hep:bu doktor hayır yapıyordur illaki :)
ne olur bu yılki hayrını bana yapsa :) :) sadaka niyetine felan işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…