- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 34
Canim ercan bey bugün gönderdi az önce yükledim bakabilirsin. Ama bandajli haliyle benim dikislerin yarisi hala duruyor ya aldiramadim, bedenimle bütünleseceklerBugün bantlari cikarip kreme basladim o sirada kendi düsecek olan dikislerimin 3 tanesi düsmüs, ama benim kesi yerim kahverengilerle bütün hic disinda görünmüyor.
Geçmiş olsunnn cnmm
Haklısın arada bir msj kontrol etmem lazım amma dolmış şimdi sildim canım. Eminim melek gibisindiraynen benim gibi artık benim msjlarımada kısa ve öz msj atıyor "evet kullanabilirsin" "hayır henüz çok erken" gibi bende çok alınıyorum ama yapcak birşey yok o bizim canım Ercancığımız
Yarın kol mu olacak? Mutlaka konuşmuşsundur ama yine de yazayım.Sadece deri fazlalığını alınca bir süre sonra yine olurmuş.Açmışken kası falan da çekip dikiyorlarmış neredeyse ömürlük oluyormuş.Doktorunla konuş.Haberdar et bizi,çook sevgiler,dua edeceğim sana.Hayırlısıyla çıkarsın inşallah
Tatliskooom hadi hayırlı olsun, sonunda hayalindeki kollara kavusacaksin çok sevindim... Saati bildir bize oporum kocaman...
Jelooo dualarım seninlee bol şans canımmm.
gerginim canım benim güzel yürekli arkadaşım sabah namazında bana dua et annemden gizli oluyorum dua isteyemedimm
iyi olunca yazarım arkadaşlar herkesi çok öptümm
Canim inan hersey cok kolay gececek, hic kafana takma. Bak senin canli gördügün memislerimi ekledim sonrasini da gör nerden ne hale geldilerAmeliyattan önce gözün gönlün acilsin
Taze Taze fotolar ekledim, isteyen bakabilir
gerginim canım benim güzel yürekli arkadaşım sabah namazında bana dua et annemden gizli oluyorum dua isteyemedimm
iyi olunca yazarım arkadaşlar herkesi çok öptümm
ağlatma beni
valla duygusala bağladım gözlerim doldu hemen
etmemmi arkadaşım yarın hatim indiririm ben sana
bende çok öpüyorum bizi habersiz bırakma
amanınnn bu baycanın hastaları hep teşhirciiiidaha 20.gün dolmadannnn resimler boyyy boyyyy buldumcukkk oluyorlarrr ben kollarımııı 3.ay geçmeden koymam nazara gelmesinnnn
amanınnn bu baycanın hastaları hep teşhirciiiidaha 20.gün dolmadannnn resimler boyyy boyyyy buldumcukkk oluyorlarrr ben kollarımııı 3.ay geçmeden koymam nazara gelmesinnnn
Aaaaaa yillarca kontrollerde, bikiniler de gece kiyafetlerinde gizlemeye calistigim memisleri yaptirmisim, bir de kol gibi para ödemisim tabiii kii teshir edicemBana whats upp den yolla merak ederim
ağlama kız zaten bende hassasımm reğlide yakınnn
aşkım benim yaaa duanı gönder o bana yetişir
ayılayımmm haber veririmmm çok çok mucukladımmm
aynen valla ben kendim için diyorum zaten görmemişin karnı olmuş açmış her keze göstermiş :)
hem sadece fotoğrafmı her önümüze gelene gösteriyoruz
eşim korkuyorum sokakta da açıp gösterceksin diyor
başladım bile :))
güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım Allaha emanetsin
aynen valla ben kendim için diyorum zaten görmemişin karnı olmuş açmış her keze göstermiş :)
hem sadece fotoğrafmı her önümüze gelene gösteriyoruz
eşim korkuyorum sokakta da açıp gösterceksin diyor
ben bunu ilk meme ameliyatı olduğumda yaptımmm herkese hopppp açan jelooo bak memelerime durumuuu sonra bıktımmm açmıyorummm yenilere bıraktımmm yerimiiigörmemişiz doğru açar gezerizzz
Dimi ama kendimiz icin güzellik yapmisik niye sakliyalimBenim esim de cocuklara sakin annenize yaklasmayin airbag leri patlayabilir diye dalga geciyor. Ona ceza vericem koklatip kacicam
ha ha ha ha kol gibi para deyimi süperdiiiitamam da ömürlük memeler olmuşşşş bunlarla at havanı
atarımmm zatennn sizlere whatt dannn
Yalan mi hayatim Baycan sayemiz de köseyi döndüBana diyor ki sana harika bir karin ve yüz yaparim millet hatun görsün diyor. Tabiii dedim icimden ben burda ölüp bitip calisayim paralari sana vereyim Aslinda kaslarimi biraz kaldirsa fena olmaz
Yalan mi hayatim Baycan sayemiz de köseyi döndüBana diyor ki sana harika bir karin ve yüz yaparim millet hatun görsün diyor. Tabiii dedim icimden ben burda ölüp bitip calisayim paralari sana vereyim Aslinda kaslarimi biraz kaldirsa fena olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?