Ercan bey aradı dün akşam yarın ameliyat olacak bir hasta tarihi ileri atmış isterseniz yazayım gününüzü dedi :18::18::18::18: tüm detayı yarın tekrar konuşacağım notları aldım hatta gözümün kenarın da bir minik et beni var onuda yazdım alsın beleşe gözüne batsın:)))kızlar dualarınızı bana da gönderin siğara içtim bu sefer kesmedim hiç umarım sıkıntı yaşamam
Ercan bey aradı dün akşam yarın ameliyat olacak bir hasta tarihi ileri atmış isterseniz yazayım gününüzü dedi :18::18::18::18: tüm detayı yarın tekrar konuşacağım notları aldım hatta gözümün kenarın da bir minik et beni var onuda yazdım alsın beleşe gözüne batsın:)))kızlar dualarınızı bana da gönderin siğara içtim bu sefer kesmedim hiç umarım sıkıntı yaşamam
Canım hayırlısı olsun, bak rast gidecek iş kendi yolunu açarmış derler. Seninkide öyle olmuş bence.
Güzel haberlerini bekliyoruz
Sevgiler
Hade bakalım hayırlısı olsun canımcım. Tüm dualarım seninle bitanem, allah yardımcın olsun. Sen bir öcülük yap, bende dün inceledim kolları lambur lumbur olmuşlar hiç hoş durmuyorlar. Ameliyat ne kadar sürecekmiş ? Bende uzun ameliyatlardan korkuyorum narkoz beni çok kötü etkiliyor.
sağol canımbirden günü alınca şaşırdım heyecan bastı en erken 28.demişti ona hazırlamıştım şimdi yarın değince amanın oldum bu kolay bir ameliyatmış olan k.k.dan arkadaşlarım var sağolsunlar facede yazıştık korkma çok basit ağrısı yok diren yok dediler rahatladım yazarım ölmezde sağ kalırsam ham ağlarım hem giderim durumu hep bende:)))çok öptüm
ayyy bego seni görmesem inancamm taş gibisin çıtırbu kısa sürecek dedi baycan(ay pardon senin ercancığın:))))yani gece kalmayabilirim bakalım ben olum bi ne olacak ona göre peşimden gel
Canım bitanem senide biliyoruz sen dahada taşsın tatlım, hayırlısı ile bir atlat şu ameliyat detayları görüşürüz. Buarada sakıncası yoksa bana özelden cep tel. gönderirsen memnun olurum şekercim. Yarın saat kaçta olacaksın onuda öğrenince haber et bizleri. Desene yarından sonra çok daha güzel olacaksın ohhh kollar sımsıkı şimdiden özendim ben valla
inşallah canım atlatır atlatmaz yazarım görüşürüzyazarım tabi telimi daha saati demedi bu akşam arar doktor klasik 12.sen sonra yemek yeme içme sabah bu saat diye kollar çok taş sıkı olmayacak çünkü sana boydan boya kesi yapmam gençsin sende takıntılısın o izi istemezsin dedi sadece minik sarkan tam tuzluk dediğim yedi koltuk altı kesi iziyle yapacak izi koltuk altında olacak sonrası sporla destek artık
Aslında hiç ihtiyacın yok öyle kolların sarkık değilde o yüzden Ercancığım gerek duymamıştır boydan boya kesmeye elbet böyle küçük bir kesi ile olması çok iyi. Allah yardımcın olsun, heyecan yapma diyeceğim ama biliyorum nafile. Anladığım kadarıyla ameliyatta uzun sürmeyecek biran önce girip çıkacaksın. Şimdiden çok geçmiş olsun canım güzel sonuçlarını hep beraber takip edeceğiz inşallah. Öptüm kocaman.
Devlet hastanesinden fiyat aldım sadece, 4000 TL ye yapacaklarını söylediler. Ben özelde yaptırıcam. Tarih konusunda da özel gibiler aslına bakarsan ama kesinlikle karın kısmının boş olması gerekiyor yani rejimsiz ameliyat yok diyorsabah 10 da ameliyatım var sanırım heyecandan ikiye ayrılıcam...
Özel mesaj kutun dolu canım boşalt lütfen
aslında aramızda kalsın senin Ercancığının beni pek ameliyat yapmaya niyeti yok adam benle uğraşmak istemiyorhalbu ki melek gibi biriyim anlamadım niye yok zaten dedi ben yapmam sonra mutsuz olursunuz o iz görünür boydan olunca buda yeter çok taş olmasak da olur bego
canım şimdi senin için yakın plan çektim ama atamıyorum ceptende bilgisayardan da albüm oluştur çıkmıyor hayret bi şey daha önce resim atmıştım sitede mi sorun var acaba atabilirsem yazarım.
Özel mesaj kutun dolu canım boşalt lütfen
aslında aramızda kalsın senin Ercancığının beni pek ameliyat yapmaya niyeti yok adam benle uğraşmak istemiyorhalbu ki melek gibi biriyim anlamadım niye yok zaten dedi ben yapmam sonra mutsuz olursunuz o iz görünür boydan olunca buda yeter çok taş olmasak da olur bego
:13:fragola ve thahalia verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
Almanya dan hepinize saygilar, sevgiler3 hafta aradan sonra sonun da evime dönebildim. Ayy istanbul da ne yorulmusum anlatamam geldigim günden beri yorgunluklar cikiyor sürekli uyuyorum Bu arada hala dikislerimin yarisi alinmadi insallah bu hafta sonuna kadar aldiririm. Ya arkadaslar Ercan bey bana 1 hafta sonra bantlari cikartip günde 2 kere kreme basla dedi ama dikisler daha alinmadigi icin bugün baslamadim. Dikislerin olup olmamasi fark ediyor mu ki? Gerci mail attim ama yine de sizlere sorayim dedim. Fotograflarimi da istedim gönderdigin de eklerim eski ve yeni memisleri görürsünüz
olmaz inşallah canım...sen benim halimi görsen :)
buna rağmen gayet rahatım :))
bazen anlamlandıramadığım bir rahatlık çöküyor bana
Valla bunca yıl küçülttürücem diye gezip simdi de silikon taktırmak biraz tuhaf ve komik geliyor ))
Merhaba arkadaşlar bilgilerinize acilll ihtiyaç var yakın bir arkadasım 1 hafta önce karın germe ameliyatı oldu fakat hematom (kan birikimi) gelişti midesinde şişme oluyor doktoru enjektörle çekti fakat tekrar oluştu daha önce böyle bir durum yaşayan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa cevap verebilirmi ?
Canim doktor göndersin hemen yüklüyecegim, o zaman bol bol görürsün :)
Eminim melek gibisindiraynen benim gibi artık benim msjlarımada kısa ve öz msj atıyor "evet kullanabilirsin" "hayır henüz çok erken" gibi bende çok alınıyorum ama yapcak birşey yok o bizim canım Ercancığımız
rubii aynı durumdayız :)
geçen yıl ki fotoğraflara bakıyorumda one be diyorum :)
ama yarısı kalaydı eyiydi silikona ihtiyaç olmazdı
kubbra arkadaşın nasıl şimdi?
konu hakkında bilgim olmadığından bir şey yazamıyorum...
4 gözle bekliyorum canım :)
bu ara bir iki kişi fotoğraf yolladı da birinden hiç hoşlanmadım
gerçi onunki küçültme ameliyatı bana uygulanacak işlem farklı ama yinede insanın canı sıkılıyor
diğer gördüğüm fotoğrafta ise kesi kahverengi yerin dışına çıkmış
senin dikişler ne alemde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?