Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ercan bey aradı dün akşam yarın ameliyat olacak bir hasta tarihi ileri atmış isterseniz yazayım gününüzü dedi :18::18::18::18: tüm detayı yarın tekrar konuşacağım notları aldım hatta gözümün kenarın da bir minik et beni var onuda yazdım alsın beleşe gözüne batsın:)))kızlar dualarınızı bana da gönderin siğara içtim bu sefer kesmedim hiç umarım sıkıntı yaşamam

Canım hayırlısı olsun, bak rast gidecek iş kendi yolunu açarmış derler. Seninkide öyle olmuş bence.
Güzel haberlerini bekliyoruz
Sevgiler

Hade bakalım hayırlısı olsun canımcım. Tüm dualarım seninle bitanem, allah yardımcın olsun. Sen bir öcülük yap, bende dün inceledim kolları lambur lumbur olmuşlar hiç hoş durmuyorlar. Ameliyat ne kadar sürecekmiş ? Bende uzun ameliyatlardan korkuyorum narkoz beni çok kötü etkiliyor.

Canım hayırlısı olsun, bak rast gidecek iş kendi yolunu açarmış derler. Seninkide öyle olmuş bence.
Güzel haberlerini bekliyoruz
Sevgiler

sağol canım birden günü alınca şaşırdım heyecan bastı en erken 28.demişti ona hazırlamıştım şimdi yarın değince amanın oldumbu kolay bir ameliyatmış olan k.k.dan arkadaşlarım var sağolsunlar facede yazıştık korkma çok basit ağrısı yok diren yok dediler rahatladım yazarım ölmezde sağ kalırsam ham ağlarım hem giderim durumu hep bende:)))çok öptüm

ayyy bego seni görmesem inancamm taş gibisin çıtır bu kısa sürecek dedi baycan(ay pardon senin ercancığın:))))yani gece kalmayabilirim bakalım ben olum bi ne olacak ona göre peşimden gel

Canım bitanem senide biliyoruz sen dahada taşsın tatlım, hayırlısı ile bir atlat şu ameliyat detayları görüşürüz. Buarada sakıncası yoksa bana özelden cep tel. gönderirsen memnun olurum şekercim. Yarın saat kaçta olacaksın onuda öğrenince haber et bizleri. Desene yarından sonra çok daha güzel olacaksın ohhh kollar sımsıkı şimdiden özendim ben valla

inşallah canım atlatır atlatmaz yazarım görüşürüz yazarım tabi telimi daha saati demedi bu akşam arar doktor klasik 12.sen sonra yemek yeme içme sabah bu saat diye kollar çok taş sıkı olmayacak çünkü sana boydan boya kesi yapmam gençsin sende takıntılısın o izi istemezsin dedi sadece minik sarkan tam tuzluk dediğim yedi koltuk altı kesi iziyle yapacak izi koltuk altında olacak sonrası sporla destek artık

Aslında hiç ihtiyacın yok öyle kolların sarkık değilde o yüzden Ercancığım gerek duymamıştır boydan boya kesmeye elbet böyle küçük bir kesi ile olması çok iyi. Allah yardımcın olsun, heyecan yapma diyeceğim ama biliyorum nafile. Anladığım kadarıyla ameliyatta uzun sürmeyecek biran önce girip çıkacaksın. Şimdiden çok geçmiş olsun canım güzel sonuçlarını hep beraber takip edeceğiz inşallah. Öptüm kocaman.

Özel mesaj kutun dolu canım boşalt lütfen

aslında aramızda kalsın senin Ercancığının beni pek ameliyat yapmaya niyeti yok adam benle uğraşmak istemiyor halbu ki melek gibi biriyim anlamadım niye yok zaten dedi ben yapmam sonra mutsuz olursunuz o iz görünür boydan olunca buda yeter çok taş olmasak da olur bego

Çokkk geçmiş olsun tatlımmm ohhhh kurtuldun sendee umarım hayalini kurduğun gibi olur her şeyy

Geçmiş olsunnn cnmm

Haklısın arada bir msj kontrol etmem lazım amma dolmış şimdi sildim canım. Eminim melek gibisindir aynen benim gibi artık benim msjlarımada kısa ve öz msj atıyor "evet kullanabilirsin" "hayır henüz çok erken" gibi bende çok alınıyorum ama yapcak birşey yok o bizim canım Ercancığımız

canım şimdi senin için yakın plan çektim ama atamıyorum ceptende bilgisayardan da albüm oluştur çıkmıyor hayret bi şey daha önce resim atmıştım sitede mi sorun var acaba atabilirsem yazarım.

Arkadas olarak ekledim seni ama fotorafını göremedim canım yinede uğrasmısın tesekür ederm

Yarın kol mu olacak? Mutlaka konuşmuşsundur ama yine de yazayım.Sadece deri fazlalığını alınca bir süre sonra yine olurmuş.Açmışken kası falan da çekip dikiyorlarmış neredeyse ömürlük oluyormuş.Doktorunla konuş.Haberdar et bizi,çook sevgiler,dua edeceğim sana.Hayırlısıyla çıkarsın inşallah

Tatliskooom hadi hayırlı olsun, sonunda hayalindeki kollara kavusacaksin çok sevindim... Saati bildir bize oporum kocaman...

:13:fragola ve thahalia verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

Rica ederim canım :)

Ohhh dinlen kuzum bol bol :) fotoları heyecanla bekliyoruzz

olmaz inşallah canım...sen benim halimi görsen :)
buna rağmen gayet rahatım :))
bazen anlamlandıramadığım bir rahatlık çöküyor bana

Ah kuzum benimmm geçecek geçecek inşallah

Jelooo dualarım seninlee bol şans canımmm.

Valla bunca yıl küçülttürücem diye gezip simdi de silikon taktırmak biraz tuhaf ve komik geliyor ))

rubii aynı durumdayız :)
geçen yıl ki fotoğraflara bakıyorumda one be diyorum :)
ama yarısı kalaydı eyiydi silikona ihtiyaç olmazdı

kubbra arkadaşın nasıl şimdi?
konu hakkında bilgim olmadığından bir şey yazamıyorum...

Canim doktor göndersin hemen yüklüyecegim, o zaman bol bol görürsün :)

4 gözle bekliyorum canım :)
bu ara bir iki kişi fotoğraf yolladı da birinden hiç hoşlanmadım
gerçi onunki küçültme ameliyatı bana uygulanacak işlem farklı ama yinede insanın canı sıkılıyor
diğer gördüğüm fotoğrafta ise kesi kahverengi yerin dışına çıkmış

senin dikişler ne alemde?

Son düzenleme:

anammmm yarınmı

hadi haırlısı...dualarımız seninle tatlım çıkınca yaz mutlaka

şekerim biz şükredelim cevap veriyor (tabi bu işin şakası)

bahsetmiştim sanada hani bir arkadaşım çoooook medyatik bi doktora ameliyat olmuştu,kadın doktoruyla hiç görüşmemiş.ne maille ne telefonla...ameliyat günü de görmemiş çizimleri dahi asistanı yapmış.ve sonrasında da muhatabı asistanlar,ki onları da öyle kolay kolay arayamıyor...
zaten sonucundan da hiç memnun değil.beni senin doktora götür diyip duruyor :)

Canim ercan bey bugün gönderdi az önce yükledim bakabilirsin. Ama bandajli haliyle benim dikislerin yarisi hala duruyor ya aldiramadim, bedenimle bütünlesecekler Bugün bantlari cikarip kreme basladim o sirada kendi düsecek olan dikislerimin 3 tanesi düsmüs, ama benim kesi yerim kahverengilerle bütün hic disinda görünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…