ben içimden diyorumki hep:bu doktor hayır yapıyordur illaki :)
ne olur bu yılki hayrını bana yapsa :) :) sadaka niyetine felan işte
döndüüü vallaaaa hastane çıkışı kumpas kuruppp kaçıralımmm paralarımızı geri allaımmmayyy zatennn öyle sarıyor kontrole giderken burun kol bacakkk hoppp gün alıp çıkıyorsunn
döndüüü vallaaaa hastane çıkışı kumpas kuruppp kaçıralımmm paralarımızı geri allaımmmayyy zatennn öyle sarıyor kontrole giderken burun kol bacakkk hoppp gün alıp çıkıyorsunn
Dimi ama kendimiz icin güzellik yapmisik niye sakliyalimBenim esim de cocuklara sakin annenize yaklasmayin airbag leri patlayabilir diye dalga geciyor. Ona ceza vericem koklatip kacicam
Taze Taze fotolar ekledim, isteyen bakabilir
Ercan bey aradı dün akşam yarın ameliyat olacak bir hasta tarihi ileri atmış isterseniz yazayım gününüzü dedi :18::18::18::18: tüm detayı yarın tekrar konuşacağım notları aldım hatta gözümün kenarın da bir minik et beni var onuda yazdım alsın beleşe gözüne batsın:)))kızlar dualarınızı bana da gönderin siğara içtim bu sefer kesmedim hiç umarım sıkıntı yaşamam
Kızlar, adamın bizden ödü patlıyor. Eşimle bir dertleşiyor, işim olmasa hiç bulaşmazdım , kadın milletine bulaşılmaz, kadından korkmayan Allah tan korkmaz dedi. Diyorum ki, bu korkuyu kullanalımHepimiz aynı anda buluşup gidelim. Sen defterini, ben cep tekefonumu çıkarttık mı, zaten işin yarısı tamam, kalanınımız da aynı anda konuşmaya başlarsa adama ya inme iner, ya her şeyi kabul eder
Ne dersiniz, hani bende mini bir lipo olsam, birazda yüz germe... hiç fena olmaz hani...
Düşünün bu plânı, hepimizin hayrına.
Kızlar durun... adam bizi operasyonları yapmadan öldürmeyin....
bu adam daha lazım bizebak yakarım çıranıza sonracııığıma
Öldürmeyeceğiz yahu, birleşip örgütlenelim diyorumAdam bize de lazım, maksat korkutup yıllık hayır kotasımı bize yönlendirmek
toptan gidip, adama kalp krizi falan geçirtmeyinde
yoksa korkutup yıldırmak, hayır hasenata ikna etmek serbesttir
olmadı KK daki kadınlar size topluca beddua edecek deyin
yapsın bi güzellik.... çekiliş felan filan
Şu sıralar hayır hasenat işleri malum, pek bir moda
Fotograflarina bakamadin ben
Arkadaslar Jelesec yarim saat once cikti ameliyattan.Durumu iyi.Yanindayim.Merak etmeyin,selami varInanin ilk once buraya yazmami istedi,kizlar merak eder dedi :)
Arkadaslar Jelesec yarim saat once cikti ameliyattan.Durumu iyi.Yanindayim.Merak etmeyin,selami varInanin ilk once buraya yazmami istedi,kizlar merak eder dedi :)
Ohh hadi bakalim sagsalim cikti, dün korkudan ölüyordu bak birsey olmadinldglp selamimi söyle. Bu arada yüz yüze hastahanede görüstük hala benim arkadasligimi kabul etmedin
Cok gecmisler olsun, selamlar
Arkadasligini kabul ettim, bakabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?