Canım görüşemedik birtürlü çok istiyordum hepinizle görüşmeyi olmadı birtürlü, hayatım sen nasıl oldun çok merak ediyrum, ,nşallah hiçbir sorun yoktur, ne zaman döneceksin?
hoş geldin tatlı matruşka :))
ödemler gidecek bol su içmeyi unutmaaaa
(ben içmemiştim)
hafiften yastıkla yan tarafı destekleyip yatabilirsin fıstık
yok canım o zaman sen değildin. Ben 15:30 da ordaydım beklerken bir baktım jelesec ve nldglp de geldiler :)
CAnım nezamandır giremiyorum az önce biraz yazılanları oludum, sen nasıl oldun durumlar nasıl, inşallah hiçbir sorun yoktur hayatım.
Merhaba arkadaşlar bende 14 Mayıs'ta karın germe ameliyatı olacağım çok kararsız kaldım. Dikiş izleri ve ağrılar beni korkutuyorameliyattan ne zaman sonra sonuçları görmeye başladınız. Çok merak ediyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Manga, ağrı dediğin ne ki:) Sen ki; her ay adet gören, doğum yapabilmen için 9 ay bedeninde inanılmaz değişiklikleri yaşayan, bedeninin pek çok yerindeki kıl tüyden kurtulmak için türlü işkenceyi en az ayda bir yaşayan bir cinsin mensubusun:) Bu operasyonun sonuçları için yaşama ihtimalin olan kısa süreli ağrı veya acı sana vız gelmeli:) İç çamaşırın içinde kalacak izlerden korkma, kumaş parçalarının ardına saklamak zorunda kalmayacağın muhteşem bir bedenin olacak. Ameliyattan çok kısa süre sonra bedenindeki değişiklikleri aynada gördükçe mutluluk kahkahaları ve çığlıkları hayatının parçası olacak:) Bedeniyle barışık, mutlu ve huzurlu bir kadın olarak ışıklar saçacaksın:) Hala korkuyor olabilir misin?
Matruska ekledim tatlim
Arkadaşlar ameliyattan iki ay sonra ameliyat yapıldığı belli oluyormu kotların bellerinden, tişörtlerde pörtleme yapmayan göbüşümüz oluyormu ? Lütfen yaptıranlar bilgi versin:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
pek memnun oldum ndlglb
fotolarına bayıldım, benim bugün 7. günüm umarım seninki kadar başarılı olur sonucum..
Manga, ağrı dediğin ne ki:) Sen ki; her ay adet gören, doğum yapabilmen için 9 ay bedeninde inanılmaz değişiklikleri yaşayan, bedeninin pek çok yerindeki kıl tüyden kurtulmak için türlü işkenceyi en az ayda bir yaşayan bir cinsin mensubusun:) Bu operasyonun sonuçları için yaşama ihtimalin olan kısa süreli ağrı veya acı sana vız gelmeli:) İç çamaşırın içinde kalacak izlerden korkma, kumaş parçalarının ardına saklamak zorunda kalmayacağın muhteşem bir bedenin olacak. Ameliyattan çok kısa süre sonra bedenindeki değişiklikleri aynada gördükçe mutluluk kahkahaları ve çığlıkları hayatının parçası olacak:) Bedeniyle barışık, mutlu ve huzurlu bir kadın olarak ışıklar saçacaksın:) Hala korkuyor olabilir misin?
Sen çooook tatlısın
Nasıl güzel moral veriyorsun insana...
Seni görseydi Manga, birşey söylemene bile gerek kalmazdı inan ki.
Sen de, Jelesec de, Gorhan da, Massal da, Gergin Dukancı da, Ysmn de hepiniz çok pozitifsiniz.
Ameliyat öncesi sizlerle görüşmek bana öyle iyi geldi ki
Vazgeçmek üzereyken sizler bana cesaret verdiniz. Bugün ameliyatımın üzerinden 1 hafta geçmesine
rağmen henüz sıkıntılarım devam etmesine rağmen pişman değilim.
Biliyorum ki gün gün azalacak bitecek ağrı ve şişliklerim. Yaza ben de sizler gibi bomba hatun olarak gireceğim. Sizleri çok sevdim...
Hep görüşelim, beni unutmayın emi.....ÇOOOKKK ÖPÜYORUM SİZLERİ
Sen çooook tatlısın
Nasıl güzel moral veriyorsun insana...
Seni görseydi Manga, birşey söylemene bile gerek kalmazdı inan ki.
Sen de, Jelesec de, Gorhan da, Massal da, Gergin Dukancı da, Ysmn de hepiniz çok pozitifsiniz.
Ameliyat öncesi sizlerle görüşmek bana öyle iyi geldi ki
Vazgeçmek üzereyken sizler bana cesaret verdiniz. Bugün ameliyatımın üzerinden 1 hafta geçmesine
rağmen henüz sıkıntılarım devam etmesine rağmen pişman değilim.
Biliyorum ki gün gün azalacak bitecek ağrı ve şişliklerim. Yaza ben de sizler gibi bomba hatun olarak gireceğim. Sizleri çok sevdim...
Hep görüşelim, beni unutmayın emi.....ÇOOOKKK ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?