Ya evet şaştım kaldım doğrusuNerdeyse yazdığım cümleleri ezberlemiş.Satır satır söyledi yüzüme
offf çok üzüldüm bak şimdi biz nlglpde ile memorialde idik forumdan çok sevdiğimiz bir arkadaşımız meme küçültem oldu ziyaret ettik sonra ercan beye uğradık aman bide ne göreyimm bizim almanyadan gelen arzu oradasenide bilseydim gelecek beklerdim
ohhh maşşallahh herşey zamanla daha iyi olacak
çok emek verdi frogo bu başlığı iki kere hatmetti azmine şapka çıkardımm umarım en güzel sonuçları alır bizler gibi mutlu olur
E o zaman beni tanıyoBenim de çok emeğim var bu topikde
Ebrumina bu işlere girişmek evliyken çok daha zor ev sorumluluğun varsa bebeğin eşinin ailesi ... nişanlıyken keşke problemim olsaydıda yaptırsaydımama çok iyi bir vucudum vardı şuan oldukça kötü okadar üzgün ve darmadağınım ki eşimden gizli yaptırmayı bile düşündüm sonra kabul etti ama ha diyince olmuyor azdah kilo vercem doktorumdan emin olcam vs vs.. okadar kilo vermişssin hiç teredt etme bence..önce ruh ve beden sağlığı
Selamlar, bugun dikişlerimi aldırmaya gittim. Herşey yolundaymış. Güzel iyileşmişim. Silikon bant verdi. 1 hafta daha durması için dikişlere yeni bandaj yaptı ve bunu 1 hafta sonra çıkarıp silikon bantları kullan dedi. 6 gün kullanıp 7. Gün dinlendirecekişim. Bu 6 gunde silikon bantlarla banyo yapabilirmişim ıslanmazmış kurutmaya gerek yokmuş. Ara verdikten sonra eskisini atıp yeni bant yapıştıracakmışım. Bantlar da maşallah altın suyundan herhalde. İki krem bir paket banta 319 yetale verdim
Gıdımın sağı iyii ama solunda ödem var. Kollar incelmiş. Karnımın alt kısmı çok ödemli. İnecek daha çok değişecek sabret dedi. Durumum budur canlar. Biraz düzeleyim de foto paylaşacağım inşallah. Hepiciinizi öperimmm :)
Yapicam karar verdim bukadar zaman bekledim sabrettim ve bu konuda mucadele eden tek kisi bendim kimse benim yerime yürüyüp kilo vermedi bu yuzden kararim kesin 2015 yilinda daha mutlu olmak istiyorum. Beni sevecek insanda benim mutlulugumla mutlu olmasi lazim. Burdaki herkesin destegi bana güç verdi iyiki cesaret edip yazmışım buraya
fragola dün saat kaçta oradaydın. Ben beklerken ercan bey'in yanından bir çift çıktı acaba senmiydin?
Takip ediyoruz seni bilirim kilo nasıl zor veriliyor dediğin gibi ağlama krizleri bile oluyor hersey bitmiş eksik gibi oluor negüze vermilssin seni kimse tutamaz bende istediğim sonuca ulştığımda fotoğraflarımı paylaşcam resmn buraya koyup benm ve senib gibi cesaret bekleyenler için foto çekiyorum kendi kendimi herkz görsün sende fotorafsız habersiz bırakma forumu iyi günler :)
Saat 2de ordaydım 2bucuk gıbı de cıktık canım. 3,5 yaşındaki kızım ve annemle gitmiştik ben ercan beyin odasına girerken ağlamaktan ortalığı yıktı hatta ordaydıysan kesin farketmişsindir :) sen saat kaçta ordaydın? Herkes ordaymış yahu bi denk gelememişiz galibaa
Merhaba gerginDukanci :) çoğunluk kaldığı yönünde yazmış, size de çok teşekkür ediyorum :) Ben Dr. Eser Aydoğdu ve Dr. Leyla Arvas arasında gidip geliyorum. Henüz ücretlerini öğrenmedim daha çok belirleyici bu olacak, bakalım. Her şey güzel olsun hepimiz için :) Yorumlarınız için tekrar teşekkür ediyorum, fotoğrafınıza bakacağım, iyi günler.
Not: Göremedim fotoğrafınızı arkadaşlık isteği gönderdim size de, umuyorum problem olmaz :)
cevabınız için teşekkür ederim.amlyt öncesi kilo vermek gerekiyo deniliyor.bu cok kilolu olanlar içinmi geçerli acaba.benim sadece üç dört kilo fazlam var.boyum 1 70,kilom 73, yaşım 40,üç doğum yaptım. vücudum çok orantılı sadece beni çok rahatsız eden göbeğim ve çatlaklarım var.o çatlaklara rağmen göbek deliğim bile çok güzel.onun için karar veremiyorum bi türlü.resimlerine bakabileceğim arkadaşlar varmış ama ben beceremedim bi türlü.nasıl bakabilirim resimlere
Hangi tarihte oldun ameliyatını.Gün olarak söylersen eski yazılardan girer bulurum) Gördüm şimdi harika olmuş gerçekten Bir dönem çok yazıp yardımcı oluyordum çok da zevk alıyordum.Şimdi Jelesec den arada haberler alıyorum.Pek giremiyorum ama bu ara özlemişim sanırım buraları ,biraz biraz yazdım
Dümdüz ve gergin karnınla harika günler diliyorum.Benim 3. senem dolmama rağmen hala mutluluğunu yaşıyorum.İyi ki olmuşuz
Kızlar ben eve geldim. Çok şükür iyiyim, iki gündür çok fazla ilaç verdiklerinden başdönmem çoktu, giremedim telefondan. Sirenlerin çıktı şükür ama feci birşeydi doğrusuel ve ayaklarım tombik tombik, ödemeliyim demek ki..aradığınız sorduğunuz için çok teşekkür ederim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne zaman yan yatabileceğiz aceba yaa
Aslında daha geçen günkü nışanlımla yaşadığım soruna kadar hazırdım o kalacak ize'de hazırdım o zor sürecede hazırdım. 2 buçuk yıl boyunca rahatsızlıkla kilolarla uğraşmak çok yıprattı beni günde 18 kilometre yol yürüdüm ben bu hale gelebilmek için ağlaya ağlaya bitirdim yürüyüş parkurularımı dakika tuttum en sevdiğim yemekleri yemedim içmedim şimdi kimsenin kafamı karıştırmasını istemiyorum bu sevdiğim adam bile olsa. en kısa zamanda bir doktorda karar kılıp inşallah başlıycam 2015 yılında yeni halimle yeniden doğmuş gibi olucam allah'ın izniyle sizlere çok çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz bana dilerim sizde hep mutlu olursunuz (K)
internetten bu ameliyata ait birkaç video seyrettim
içim gitti geldi
keşke bakmayaydım...
hadi birine baktım, ikincisine bakmayaydım... Allahım sana geliyorum
tatlım Allah yardımcın olsun
sonucun seni çok mutlu etsin inşalllah :)
o videolar benim 4 yılıma mal oldu
sakın izleme...biz uyuyoruz ne duyuyorsun ne görüyorsun,uyanınca her şey bitmiş oluyor :)
orada izlediğinde çok zor falan gibi geliyor.ama inan değil.bu arada ben canı tatlı olan biri olarak söylüyorum bunu :) yani güven bana :)))
tatlım Allah yardımcın olsun
sonucun seni çok mutlu etsin inşalllah :)
o videolar benim 4 yılıma mal oldu
sakın izleme...biz uyuyoruz ne duyuyorsun ne görüyorsun,uyanınca her şey bitmiş oluyor :)
orada izlediğinde çok zor falan gibi geliyor.ama inan değil.bu arada ben canı tatlı olan biri olarak söylüyorum bunu :) yani güven bana :)))
Altımda kaç yastık var bilmiyorum İNAN kihabire ilave ettiriyorum, zaman çabuk geçsin tek dileğim. Uykuya geçeceğim zaman sırtımdan soğuk sular dökülmüş gibi oluyor, çok ilginç... Bir de eczanede satılan bir saç bonesinden bahsedilmişti, ne diye isteyebilirim bilgin var mı canım... Ilgine teşekkür ederim, çok öpüyorum...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
internetten bu ameliyata ait birkaç video seyrettim
içim gitti geldi
keşke bakmayaydım...
hadi birine baktım, ikincisine bakmayaydım... Allahım sana geliyorum
Saat 2de ordaydım 2bucuk gıbı de cıktık canım. 3,5 yaşındaki kızım ve annemle gitmiştik ben ercan beyin odasına girerken ağlamaktan ortalığı yıktı hatta ordaydıysan kesin farketmişsindir :) sen saat kaçta ordaydın? Herkes ordaymış yahu bi denk gelememişiz galibaa
yok canım o zaman sen değildin. Ben 15:30 da ordaydım beklerken bir baktım jelesec ve nldglp de geldiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?