Ben ameliyat oncesi kilolu değildim, sadece sallanan bir göbeğim vardi. O göbeğim gitti, simdi dümdüz bir karnım var. Ama yediğinize ictiginize dikkat etmeniz gerekiyor. Ben herkese fıtık ameliyatı oldum dedim, cogu kisi karın germe oldugumu bilmiyor. Görenler cok zayifladigimi söylüyor. Bu arada ameliyat sonrası diyete devam ediyorum. Aman karnım gerildi deyip kendinizi yemeğe vermemeniz gerekiyor.
Ay nasık yüreklendiriyorsunuz insanı ya.. bende kesin ameliyat olucam tarih fln belli değil ama olucam ve önceleri hayal olan fikirlerim bu forumda daha bi kesinlik kazandı. Çok tesekürleer
Mammazia icime su serptin. Inşallah herşey yolunda geçer bende mutlu olurum çok ihtiyacım var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar ameliyattan iki ay sonra ameliyat yapıldığı belli oluyormu kotların bellerinden, tişörtlerde pörtleme yapmayan göbüşümüz oluyormu ? Lütfen yaptıranlar bilgi versin:)
1 yılı doldurmadan bedenin kendini toplamamış olur bana kalırsa. Ayrıca yaz sıcağında o korseye severek takmayacağını kesin bir dille söyleyebilirim:)Doğumun üzerinden 7 ay geçti neredeyse eski kiloma döndüm ama göbek bir türlü toparlayamadı kendini, etrafımdakiler biraz daha bekle diyorlar ama malum yaz geldi :18::18::18:
Neste:) Yola çıktığında ileri gidilir:) hayal etmeye devam:)
Mutlu olmayacak ne var:) nefes alıyorsun ve hayal ediyorsun:)
6. Haftada güzellik yarışmasına katılsalar jüriyi dağıtacak kızlar tanıdım ben bu forum sayesinde:) gorhan, gergindukancı,Jelesec,ysmn,Begonya mesela:)
1 yılı doldurmadan bedenin kendini toplamamış olur bana kalırsa. Ayrıca yaz sıcağında o korseye severek takmayacağını kesin bir dille söyleyebilirim:)
Sen çooook tatlısın
Nasıl güzel moral veriyorsun insana...
Seni görseydi Manga, birşey söylemene bile gerek kalmazdı inan ki.
Sen de, Jelesec de, Gorhan da, Massal da, Gergin Dukancı da, Ysmn de hepiniz çok pozitifsiniz.
Ameliyat öncesi sizlerle görüşmek bana öyle iyi geldi ki
Vazgeçmek üzereyken sizler bana cesaret verdiniz. Bugün ameliyatımın üzerinden 1 hafta geçmesine
rağmen henüz sıkıntılarım devam etmesine rağmen pişman değilim.
Biliyorum ki gün gün azalacak bitecek ağrı ve şişliklerim. Yaza ben de sizler gibi bomba hatun olarak gireceğim. Sizleri çok sevdim...
Hep görüşelim, beni unutmayın emi.....ÇOOOKKK ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
çok emek verdi frogo bu başlığı iki kere hatmetti azmine şapka çıkardımm umarım en güzel sonuçları alır bizler gibi mutlu olur
duyduk duymadık demeyin
öncesi sonrası fotolarımı yükledim....bakın gari
İnşallah bende öyle olurum. Hayali bile güzel :) evet tam yaz sıcağında korse çekilmez
Foto albümü olan arkadaşlara arkadaşlık göndermelisin selfii...forum dakı birçok kişinin ameliyatı yapıp memnun oldugunu okudum yanlızca arkadaşlar oncesı ve sonrakı resımlerınızı nasıl bakabiliriz bilgilendirirseniz sevinirim benımde randevum ayın 28. de tugrul beyde ön goruşme için
Arkadaşım ameliyata niyetin varsa hiç erteleme, ol bitsin. Şu anda 7 gün oldu ameliyat olalı, 3 hafta daha takmak zorundayım korsesi. Şimdi sıcaklatmıyor hiç ama yaz sıcağında dayanılmaz emin ol. Bir an evvel ol, iyileş, katıl bizim kervana
Selam kızlar bugün bir hafta oldu ameliyat olalı banyomu yaptım ama fazla kalamadım belim ve sirtim biraz ağrıyor dikislerimin üzeri yanıyor birazcik da o kadar
Melos ev işi yapa biliyormusun ?
Ev işini falan unut bi süre dinlenmen lazım en azınddan 3 hafta dinlenmelisin
merhaba kızlar, benim eşim burnundan şikayetçi ve eğer ameliyat olursa banada karın gerdirme sözü var.
ya ben minyonum kiloluda değilim aslında ama hamilelik sonrası ( üstelik sezeryan ) göbişim kaldı hiç bir şey yakışmıyor o güzelim elbiseleri giyemiyorsunuz çünkü göbeği saklayamıyosunuz ne giyseniz yakışmıyor zaten minyonum salaş giyenemem düşünün yani ne kötü, pantolon bile yakışmıyor,
şimdi sorlarım bu ameliyatı olan hanımlara; diyelimki karar verdim,
1 maliyeti nedir,
2 iyi doktoru nasıl seçerim,
3 ben çalışan biriyim nakadar süre hastanede ne kadar süre evde yatcam
4 işimi gücümü yapmak için ne kadar beklemem gerek, tabii irde iki çocuk var evde, eve mutlaka biri gelmeli değil mi,
5 ben sezeryan olacağım zaman doktoruma ikisi bir arada olmazmı dedim olmaz dedi. çünkü iki büklüm gezeceksin çocuğunu bile emziremezsin dedi.
6 iki büklüm gezme ne kadar sürüyor
7 çok mu ağrılı sezeryandan kötümüve
8 iki kez sezeryan oldum ikinci sezeryanım geçen eylül ayında oldu bu ameliyat için bunun üzerinden belli bir zaman geçmelimi
9 gögüs küçülte dikleştirmede beraber yapılıyormu bu durumda maliyeti ne oluyor.
Biliyorum çok soru sordum kusura bakmayın ama bu soruların cevabı sizde lütfen bu ameliyatı olan arkadaşlardan cevap bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?