Öyle di mii :87::111::124::118: Tşk.ler
41 kere maşallahhhh harika olmuş hakikaten söylemeden geçemedim ara ara girip hayran hayran bakıyorum maşallahh diyerek hihi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle di mii :87::111::124::118: Tşk.ler
Selamlar, bugun dikişlerimi aldırmaya gittim. Herşey yolundaymış. Güzel iyileşmişim. Silikon bant verdi. 1 hafta daha durması için dikişlere yeni bandaj yaptı ve bunu 1 hafta sonra çıkarıp silikon bantları kullan dedi. 6 gün kullanıp 7. Gün dinlendirecekişim. Bu 6 gunde silikon bantlarla banyo yapabilirmişim ıslanmazmış kurutmaya gerek yokmuş. Ara verdikten sonra eskisini atıp yeni bant yapıştıracakmışım. Bantlar da maşallah altın suyundan herhalde. İki krem bir paket banta 319 yetale verdim
Gıdımın sağı iyii ama solunda ödem var. Kollar incelmiş. Karnımın alt kısmı çok ödemli. İnecek daha çok değişecek sabret dedi. Durumum budur canlar. Biraz düzeleyim de foto paylaşacağım inşallah. Hepiciinizi öperimmm :)
Fragola hayırdır sen kaç operasyon oldun gıdı,kol,karın...
Ben göğüs dikleştirme ve karın germe diye girdim girmişken gıdıma ve kolllarıma da lazer lipo yaptırdım. Sırtımı da istedim de ercan bey doku ölmesi olur ordaki yağlar besleyecek dikiş yerlerini o yuzden oralara yapamam dedi
Geçmiş olsun bayağı kapsamlı bir operasyon olmuş.İnşallah biran önce sağlığına kavuşursun.Bu bir süreç ve biraz sabır gerektiriyor.Sonra keyfini bolca çıkartacaksınız
Geçmiş olsun bayağı kapsamlı bir operasyon olmuş.İnşallah biran önce sağlığına kavuşursun.Bu bir süreç ve biraz sabır gerektiriyor.Sonra keyfini bolca çıkartacaksınız
Selamlar, bugun dikişlerimi aldırmaya gittim. Herşey yolundaymış. Güzel iyileşmişim. Silikon bant verdi. 1 hafta daha durması için dikişlere yeni bandaj yaptı ve bunu 1 hafta sonra çıkarıp silikon bantları kullan dedi. 6 gün kullanıp 7. Gün dinlendirecekişim. Bu 6 gunde silikon bantlarla banyo yapabilirmişim ıslanmazmış kurutmaya gerek yokmuş. Ara verdikten sonra eskisini atıp yeni bant yapıştıracakmışım. Bantlar da maşallah altın suyundan herhalde. İki krem bir paket banta 319 yetale verdim
Gıdımın sağı iyii ama solunda ödem var. Kollar incelmiş. Karnımın alt kısmı çok ödemli. İnecek daha çok değişecek sabret dedi. Durumum budur canlar. Biraz düzeleyim de foto paylaşacağım inşallah. Hepiciinizi öperimmm :)
frogoda baycana ameliyat oldu canımm:)))
41 kere maşallahhhh harika olmuş hakikaten söylemeden geçemedim ara ara girip hayran hayran bakıyorum maşallahh diyerek hihi :)
Doğru yolu bulmuş demekki
süpersin canım senin öncesi halin vah vahhmışadam baştan yaratmış seni
niayyyyt yedir kebapları ,kaymaklı fıstıklı tatlıları ... senin bana kesin kastın var
çok emek verdi frogo bu başlığı iki kere hatmetti azmine şapka çıkardımm umarım en güzel sonuçları alır bizler gibi mutlu olur
yaramasın vc ye gitsin inşallah hepsi
E o zaman beni tanıyo Benim de çok emeğim var bu topikde
Zor be gülüm ! çoktan bi taraflarıma yapıştı kaldı Birileri bizi şikayet etmesin geyik yapıyorlar diye...
ha ha ha seni ve eşini tanımayan yok kadını gördün üye ama k.k.ya ameliyatı var pazartesi biz tanımıyoz o hepimizi tanıyor sizleri okuyorum hepinizin ameliyatlarını biliyorum diye şöhretiz looooo
hadi gel geyiğe yazalım kızlar geyik başlığına gelin arada süper yer her telden yazınnn
Link ver şekerim.Açtığım topiği nasıl bulacam şimdi:44: