Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Cumartesi yaparsaniz benim icin de super olur... hafta ici isci sinifindayim...yer konusunda anadolu yakasina yabanciyim maalesef ....

Tatlım 29 Mart cumartesi günü bende çalışıyorum ve çalışan diğer arkadaşlar için cumartesi uygun olsun diye, sanırım yer Develi olacak mutlaka ayarlayıp gel tatlım

Arkadaslar Sirkeci den marmaray üsküdara kadar gidiyormus, memorial üsküdara yakin mi? Marmaray ile gelirsem hangi durakta inicem bilenler parmak kaldirsin :) Avrupa yakasindan en kolay ulasim o görünüyor.

Belki karşıdan gelecekleri düşünerek Kadıköy'de de buluşabiliriz. Belki arkadaşlar vapula geçerler belki metrobüs kullanırlar o açıdan Kadıköy daha uygun olabilir

Arkadaslar Sirkeci den marmaray üsküdara kadar gidiyormus, memorial üsküdara yakin mi? Marmaray ile gelirsem hangi durakta inicem bilenler parmak kaldirsin :) Avrupa yakasindan en kolay ulasim o görünüyor.

Sirkeci'den Kadıköy'e rahat geçersin ayarlayalım karşıdan gelecek arkadaşlar için Kadıköye gelirler, ordan bir dolmuş veya taksi 5 dak.da Kalamış sahilde Khalkedon var oraya da gidebiliriz

tatlım bizim dr.2.gece bırakıyor ben 2.gece ertesi günde öğlen yemeğini yemeden çıkmadımm kombine olacaksın 2.gece kalsan çok iyi olur en zor ilk günler

Acaba kombinelerde mi 2 gece yatiriyor? Bana 1 gece ücretsiz diger geceler icin ücret aliyoruz demisti. Demek ki gidince kavga edecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…