canım apart otel var orada araştıralım istersen hastane çok tutacaksa sana flora apart bazıları orada ve öğretmenler evinde kalmıştı
Canım 29 Mart diye ayarladık seninde olman açısından, sabah kahvaltısı olduğundan Ercan'cığımada yetişirsin, hem gecikmeli doğumgünün kutlarız hepberaber
Cumartesi yaparsaniz benim icin de super olur... hafta ici isci sinifindayim...yer konusunda anadolu yakasina yabanciyim maalesef ....
Tamam canim bana uygun ama cok erken yapmayin avrupa yakasindan gelicem ve anadolu yakasini hic bilmiyorum.
Cumartesi yaparsaniz benim icin de super olur... hafta ici isci sinifindayim...yer konusunda anadolu yakasina yabanciyim maalesef ....
Arkadaslar Sirkeci den marmaray üsküdara kadar gidiyormus, memorial üsküdara yakin mi? Marmaray ile gelirsem hangi durakta inicem bilenler parmak kaldirsin :) Avrupa yakasindan en kolay ulasim o görünüyor.
Massal sekercim nerde oturuyon sen cicim, bende avr yakasindayim..
Sirkeci'den Kadıköy'e rahat geçersin ayarlayalım karşıdan gelecek arkadaşlar için Kadıköye gelirler, ordan bir dolmuş veya taksi 5 dak.da Kalamış sahilde Khalkedon var oraya da gidebiliriz
Sariyer canim... sen ?
Ayyy ne hos olur gelebilsen....
4.levent seyrantepe:) massalcim sendemi ercan bey'e ameliyat olmustun?
Canım bende çok istiyorum ama bu adam hala garip bakıyor:) bi ayar yapıcaz artık o bakışlara:)
Yok canim ben baska dr. Olmustum...
şekerdukancı olsun hem yabancılık çekmeyiz
ha ha milleti galyana getirme
ben tek başıma hallederimm telini versin arkadaş doktorun 2.konuşma tamamdır iş
Peki senin uyusuklugun gectimi, yani karnını hissediyormusun?
tatlım bizim dr.2.gece bırakıyor ben 2.gece ertesi günde öğlen yemeğini yemeden çıkmadımmkombine olacaksın 2.gece kalsan çok iyi olur en zor ilk günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?