çok haklısın canım
moralini yüksek tut
doktorun gerekeni yapar diye düşünüyorum
yapmazsa o zaman bildir burdan hep birlikte basarız orayı
benide eklermisin lütfen; çok geçmiş olsun revizyon iste mutlaka görmeden yazılanlara bakarak yazıyorumm
Siz ayarlayın ben gelirimbi uçağa bakar:) ayarlayın ayarlayın
hadi bana isim bulalım :))
isim annem olun
Bayanlar 27 Martta Türkiye ye geliyorum 31 Martta ameliyatim var ona göre kararlastirirsaniz ben de size katilabilirim. Yada siz ayranlari yiyecekleri alip benim yanima ziyarete gelin hepbirlikte yer iceriz :) Ercan bey ile pazarlik konusun da anlasirsam direnler cikana kadar hastahane de kalmayi düsünüyorum. Begonyacim senin gögüslerde ki direnler kac gün sonra cikti? Gerci kisiden kisiye degisiyordur ama yine de fikir olsun.
Kızlar ayarlayın o zaman bana uyar kahvaltı,balık rakı pardon ayranbego sen yap işte organizasyonu
cnm karin germe ameliyati da mi olacaksin ? fiyatta nasil anlastiniz ve kac gün hastanede kalman gerekiyor ? yurtdisinda mi yasiyorsun ?
Bayanlar 27 Martta Türkiye ye geliyorum 31 Martta ameliyatim var ona göre kararlastirirsaniz ben de size katilabilirim. Yada siz ayranlari yiyecekleri alip benim yanima ziyarete gelin hepbirlikte yer iceriz :) Ercan bey ile pazarlik konusun da anlasirsam direnler cikana kadar hastahane de kalmayi düsünüyorum. Begonyacim senin gögüslerde ki direnler kac gün sonra cikti? Gerci kisiden kisiye degisiyordur ama yine de fikir olsun.
cnm karin germe ameliyati da mi olacaksin ? fiyatta nasil anlastiniz ve kac gün hastanede kalman gerekiyor ? yurtdisinda mi yasiyorsun ?
Jelsec cim dikisler ne zaman cekiliyor, ameliyattan kac gün sonra ? senin resimlerini göremiyorum, neden acaba?
çok haklısın canım
moralini yüksek tut
doktorun gerekeni yapar diye düşünüyorum
yapmazsa o zaman bildir burdan hep birlikte basarız orayı
Canım ben persembe ameliyat olmuştum, cumartesi hastaneden çıkarken drenler kalsın daha dedi. Hergün kaç cc biriktiyse ona msj attım pazartesi drenlerdeki sıvı azaldığı için salı günü gittim o zaman çıkardı ama dediğin gibi 2 gün sonrada çıkabiliyor kişiden kişiye değişebilirBu arada toplanmamızı senin geldiğin tarihe ayarlayabilirsek çok iyi olur elbette bir takvime bakayım 27-30 mart hangi günlere denk geliyor haftasonunu içeriyorsa çok iyi olur
ha ha milleti galyana getirme
ben tek başıma hallederimm telini versin arkadaş doktorun 2.konuşma tamamdır iş
Sen ajandanla kendini kapının kenarından bir göstersen o da yeter, olmadı bana mail adresini verin
süperrr develide hafta sonu kahvaltısı umarım denk gelir
29 Mart Cumartesi gününü ayarlayalım ama Develi herkese uyarmı, belki Bağdat caddesinde bir yerde seçebiliriz veya şöyle deniz gören bir yer olsa daha iyi olmazmı tam keyif yaparız, teklifler gelsin kızlar
29 Mart Cumartesi gününü ayarlayalım ama Develi herkese uyarmı, belki Bağdat caddesinde bir yerde seçebiliriz veya şöyle deniz gören bir yer olsa daha iyi olmazmı tam keyif yaparız, teklifler gelsin kızlar
Kızlar 29 Mart Cumartesi günü kahvaltıya toplanalım diyoruz, o tarihte yineben'de yurtdışından gelmiş burda olacak. Tarih inşallah birçoğumuza uyar fakat yer konusunda tekliflerinizi bekliyorum.
Yineben çikolata valiziyle mı geliyor begonya
Bebelerimi park edecek bir yer bulursam ben de katılabilirim, develi bana uyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?