2 sezeryanla doğum bi yumurtalık ameliyatı ve kocamannnn sarkan bi göbek :gitmertak sıkıntımız:gitme: ameliyatı olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum ve cesaretlerinden ötürü tebrik ediyoruma.s.ben istesem parayı denkleştirsem bile cesareti nerden bulacam yamafoldumben
aliyesema çok sevındım.bende yuzmeye gıdttım buara sıksık.az fazlalık kılomda gıttı..2 kılo daha kaldı sanırım onuda verıcem.sana anlattıgım sebebten bıraz ertelendı ama işe gırmeden yaptıracagım.
hayat yaşamaya deger.bır gun bıle yaşayacak olsam bu dünyada eyer şu karnım düzelmış görmeden ölürsem gözüm açık gıder.
bırgün bıle yaşanacaksa da bu hayat o göbek güzel yaşanmalı..
RABBIME ŞÜKÜRKI TEKNOLOJI BIZLERE YETIŞTI
YA YILLAR ÖNCEKI KADINLAR.
DOGUMDA BOZULAN KARINLARI ILE BIR ÖMÜR GEÇİRİYORLARMIŞ.
,GERÇİ OZAMANLARDA DÜŞÜK BEL BILGISAYAR CEB TEL YOKTU..
YANI EVLILIKLER DAHA UZUN ÖMÜRLÜ İDİ.EŞLER DAHA SADIK ANLAYIŞLI..,
ŞİMDİ EŞLER ORDAN BURDAN TEKNOLOJI YUZUNDEN GUZELLERI GÖRDÜKÇE BIZLERI KOMPLEKSE SOKUYORLAR..
2 EVLADIM VAR BIN KARIN FEDA OLSUN ONLARA .....
HAVUZDA DIKIŞI OLAN KADIN GÖRDUM.DIKIŞI KOTU YAPILMIŞTI AMA GENEDE SOLMUŞ VE BRONZLAŞTIGI İÇİN BELLI OLMUYORDU..
BIKINI GIYMIŞTI..ÇOK GUZEL BIR KARNI VARDI..
INANIN YAPTIRIN MADDI HAZIR ISENIZ.
canım bebiş yanımda senin içinde öptümayaklarından ama :))kurabiyelerim onlar benim çok tatlılar.hatırlatman için teşekkür ediyorum.bu tabiki çok önemli bir konu.ama doktorum bir hafta önce çağıracağını söyledi bana.o zaman daha teferruatlı konuşuruz.
hadi bakalım ipli bikinileri giy artık bu kadar zahmetten sonra yakışır valla...fıstık oldun nede olsa :)):dance:
gaboni merhaba..sen benden 15 gün önce olacaksın ameliyatı..lütfen yazmaya gelişmelerden haberdar etmeye çalış bizi.umarım çok çabuk iyileşirsin.
fiyatta anlaştınızmı?merak ettim.benim doktorum liposuctıon+karın germeye 5000 ytl istedi.
birde gerçekten 1,5 ay sürdümü vajina estetiği.bu çok uzun bir süre değilmi?
Merhaba Gaboni seni burda görmek ne güzel. Bence bu forumu okuyan ameliyat olan veya olmak isteyen birçok kişi var. Herkes burada yazsa ne güzel olur. Birbirimizden destek alırız yaw. Kusura bakmayın kızlar dışardaydım biraz geç yazdım size. Düşük bel pantulumla dolaştım İstiklalde ellere inat.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?