Heyecan savar geldi hanıııım:)
Güzelim, ne diyoruz hep heyecan serbest ne de olsa bombastik hatun olmak için güzellik uykusuna yatacaksın sonra hooop bir uyanacaksın tahta gibi dümdüz bir göbiiiş:) sen az sırada bekle bu haftanın heyecanlıyım kızlar adayı yineben:)
Hadi bakalım kızlar hepiniz bomba olun ki sıradaki ekibe tam kadro destek vermeye yine buraya koşun olur mu:)
Jelooooo!!!! İstanbulda yiyecek içecek sofra bırakmadın dön artık aramıza bak nolac sana etli pide ayran ısmarlayacak:)
nolac cığım senin popo nasıl oldu,silikonları çıkarmışlardı,ben orada kaldım,yeniden kondu mu?Nasılsın?Bu hatunları ayran kesmiyor:))
Heyecan savar geldi hanıııım:)
Güzelim, ne diyoruz hep heyecan serbest ne de olsa bombastik hatun olmak için güzellik uykusuna yatacaksın sonra hooop bir uyanacaksın tahta gibi dümdüz bir göbiiiş:) sen az sırada bekle bu haftanın heyecanlıyım kızlar adayı yineben:)
Hadi bakalım kızlar hepiniz bomba olun ki sıradaki ekibe tam kadro destek vermeye yine buraya koşun olur mu:)
yineben'in benden 1 hafta sonra ameliyatııı ben öyle hatırlıyorum, benim bu cumaaa 4 gün kaldı
çokk sağol mamaziacımmm ben ameliyat günü ve sonrasında yine hep burada olacağımmm :)
Canim sen ne zaman olmustun ameliyatı? Bence kilolar cokta yerleşmeden vermeye baslasan ıyi olur. Sonra çık zor oluyor((
Evet canim senden 10 gün sonra sira bana geliyor :)
oyy ikimiz de sağlıkla hayırlısıyla atlatalım şu ameliyatlarııııı inşallah
Fragola , yineben , tum dualarim sizinle... harika olacaksiniz....
Gerginciimm canim tatlim resim daha erken benim icin...
Hepinize allah rahatlik versin, tatli ruyalar....
haydi bakalımmm ameliyat günüm belli olduu kızlarr26 şubat kendimi tatlı dr.um berker beye teslim edicem korkuyorum ama mutluyum 18 yıllık hayellerim gerçekleşicek NOLUR DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN şimdiden sigarada terkedildii
nolac cığım senin popo nasıl oldu,silikonları çıkarmışlardı,ben orada kaldım,yeniden kondu mu?Nasılsın?
Merhaba bende Bağcılar araştırma Hastanesi plastik cerrahi doktoru tarafindan olacağım bu hafta içi 3.500 tl ye cnm size sigara yasağı getirmismiydi doktorunuz ???
yineben'in benden 1 hafta sonra ameliyatııı ben öyle hatırlıyorum, benim bu cumaaa 4 gün kaldı
çokk sağol mamaziacımmm ben ameliyat günü ve sonrasında yine hep burada olacağımmm :)
Yok canim benim 31 Martta :)
Canım çıktı silikon ama o gelen sıvı daha geni bitti 1 kaç damla hala var.iki popo bantlı.kapanmak üzere inşallah.gün geçtikçe benim pipoda doğal silikon oluştu.dün aynada baktım lazer kipılizle popoyu şekillendirdiği için ortada sıkı bi bombe çıkıntı var çok bariz bi boy küçük silikon var gibi belede fazlasıyla lazer lipo yaptığı için iyice belirgin.çok heyecanlandım doktoru aradım.bu mutluluk geçicimi benim popo silikonu gibi dedim:) aaaa acaba çıkarmadık mı dedi:)ve sonra anlattı şişlikler indikçe poposaki o bombe dahada belirginşeiecekmiş adam şekil yapmış yani bu mutluluk geçici değilmiş.mutlu oldum çok:) canım 3 aydan önce takılmıyor 3 ay Mayıs 15 oluyor bakalım gerek kalmadı gibi ama bi gerçek varsa bu kadar toparlanmaya bide silikon dursaydı yıkılırdı ortalık sımsıkı taş gibi olacaktı :) bide ben takıntılıyım biraz büyük göğüs ve popo çok seviyorum belkide hiç gerek yok:)
canım çıktı silikon ama o gelen sıvı daha geni bitti 1 kaç damla hala var.iki popo bantlı.kapanmak üzere inşallah.gün geçtikçe benim pipoda doğal silikon oluştu.dün aynada baktım lazer kipılizle popoyu şekillendirdiği için ortada sıkı bi bombe çıkıntı var çok bariz bi boy küçük silikon var gibi belede fazlasıyla lazer lipo yaptığı için iyice belirgin.çok heyecanlandım doktoru aradım.bu mutluluk geçicimi benim popo silikonu gibi dedim:) aaaa acaba çıkarmadık mı dedi:)ve sonra anlattı şişlikler indikçe poposaki o bombe dahada belirginşeiecekmiş adam şekil yapmış yani bu mutluluk geçici değilmiş.mutlu oldum çok:) canım 3 aydan önce takılmıyor 3 ay mayıs 15 oluyor bakalım gerek kalmadı gibi ama bi gerçek varsa bu kadar toparlanmaya bide silikon dursaydı yıkılırdı ortalık sımsıkı taş gibi olacaktı :) bide ben takıntılıyım biraz büyük göğüs ve popo çok seviyorum belkide hiç gerek yok:)
bütüün kk ailesinin iyi dileklerini güzel dualarını bekliyoruuum.gönderin, güzel dilekler dualar gelir bana inşallah öptüüm hepinizi
Canım çıktı silikon ama o gelen sıvı daha geni bitti 1 kaç damla hala var.iki popo bantlı.kapanmak üzere inşallah.gün geçtikçe benim pipoda doğal silikon oluştu.dün aynada baktım lazer kipılizle popoyu şekillendirdiği için ortada sıkı bi bombe çıkıntı var çok bariz bi boy küçük silikon var gibi belede fazlasıyla lazer lipo yaptığı için iyice belirgin.çok heyecanlandım doktoru aradım.bu mutluluk geçicimi benim popo silikonu gibi dedim:) aaaa acaba çıkarmadık mı dedi:)ve sonra anlattı şişlikler indikçe poposaki o bombe dahada belirginşeiecekmiş adam şekil yapmış yani bu mutluluk geçici değilmiş.mutlu oldum çok:) canım 3 aydan önce takılmıyor 3 ay Mayıs 15 oluyor bakalım gerek kalmadı gibi ama bi gerçek varsa bu kadar toparlanmaya bide silikon dursaydı yıkılırdı ortalık sımsıkı taş gibi olacaktı :) bide ben takıntılıyım biraz büyük göğüs ve popo çok seviyorum belkide hiç gerek yok:)
Yetişin kızlarrr ben burda başlık açmayı bile bilmiyorum daha yeni üye oldum ama abdominoplasti operasyonuma tam 9 gün kaldı etrafımda 1 tane bile bu operasyonu yaptıran yokkk hep meme ve burunn çok korkuyorum kızlar inmeyen şişlikler,patlayan dikişler aman Allahım!!!ben 2 doğum üstüste yaptım Dünyalar tatlısı miniklerimin arasında sadece 16 ay var onlara canım feda fakat gelin görün ki alt karın keşkül kıvamında😔Izmirde çok araştırdım bir kaç doktorla yüzyüze görüşme yaptıktan sonra ki bir tanesi viral enfeksiyonum varken operasyona almak istedi neyse ki henüz kan tahlillerim bile alınmadan anestezi uzmanı direkten döndürdü bana komplikasyonları anlatınca oradan arkama bakmadan kaçtım maalesef böyleleri de var canımızı emanet ettiğimiz neyse zaten benim hayalim Ufuk Bilkay a abdominoplasti olmaktı ama randevu tarihi çok ileri bi tarihti neyse ki zaman geçti ve o güleryüzlü yüzlerce kadının dua ettiği yüzünü güldürdüğü Ufuk Bilkayla görüşme sağlayabildik ve geri sayım başladı kızlarrr heyecanım dorukta ne olur destek😘💗💞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?