Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba bende Bağcılar araştırma Hastanesi plastik cerrahi doktoru tarafindan olacağım bu hafta içi 3.500 tl ye cnm size sigara yasağı getirmismiydi doktorunuz ???

nebahat mmerhaba

ben amlytın 1 gün öncesine kadar son gaz devam ettim sigara olayına :)
ameliyattan 1 gün önce bıraktım.11.günde 3 tane içtim.dikişimde kanama oldu doktorum içme dedi tekrar bıraktım.sonra 20.günde tekrar başladım

eğer içersen benim gibi dikişlerin çok kırmızı hatta mor olur :))
her halukarda bırakman en güzeli canım...

Allah başka dert başka sağlık sorunları vermesin canım

oh iyi bari canım sevindim tekrar geçmiş olsun

aah ahhhh inşallahhh canım cok heyecanlıyım yaa aklıma geldikçe fenalıyorum :)

fenalaşman çok normal :)))
amlytt sonrası bumuydu yaa,bundanmı korkmuştum vs diyeceksin :)
ve çok mutlu olacağından eminim canım

ben amlyt olmadan önce arkadaşlar bana çok mutlu olacaksın vs dediklerinde,bir karın bu kadar mutlu edermiki diyordum.abartıyorlar diyordum :)

gerçekten istediğin sonucu alınca çokkkkkk mutlu oluyormuşsun
abartı sanıyordum ama değilmiş :)))

tatlım bu başlıkta geçmiş sayfalarda.biraz eskidedir tabi 1 ayı geçti amlyt olalı.seni etkilemek istemem.ama bunu bilerek o hastaneye gitmelisin bence.
sen ankarada mı ameliyat olacaksın?
Canım buldum buldum çook üzüntüyle okudum,korktum da.Ama Hacettepe de oluşu sanki şanssızlığın şansı mı olmuş? Tam teşekküllü bir hastane hiç olmazsa.Tabii ki doktor hatasından meydana gelmemişse madem ki böyle bir şanssızlık olacakmış. Göğüste hava niye birikir ki? Hava birikip kalbini zorlamış delik açıp boşaltmışlar daha da neler.Allah korusun dua ettim Kelebekli ye inşallah en kısa zamanda tamamen düzelir ve sebebi bulunur.Sana da mutlu güzel sağlıklı günler dilerim canım.Bana da dua edin bu hafta içi düşünüyorum

tatlım kelebekli şimdi iyi
eski hayatına kaldığı yerden devam ediyor.sadce hala bazen nefesimi toplayamıyorum diyordu...

dualarımız seninle.lütfen amlyt sonrası yine burda ol.inşaallah sorunsuz harika bir amlyt geçirirsin.lütfen sonrasında sürecini bizlerle paylaş olurmu?

Tamam canım paylaşırım.İnşallah hiç sorun olmaz.Öptüm.

Kelebekli nin iyi olmasına da çok sevindim

ahhhh yok yok kuzum ben az çok tahmin ediyorum, gerçekten istediğim sonucu alırsam herhalde teşhirci bi tip olcam ev ahalisini taciz edicem durup durup göbeemi açıcam öyle hissediyorum hahaha

ahhhh yok yok kuzum ben az çok tahmin ediyorum, gerçekten istediğim sonucu alırsam herhalde teşhirci bi tip olcam ev ahalisini taciz edicem durup durup göbeemi açıcam öyle hissediyorum hahaha

hahahhaaa valla ben çook tan oldum :))
aynaların önünden her geçişte göbeğimi açıp bakıyorum :)
çoluk çocuğa madara olduk

hahahhaaa valla ben çook tan oldum :))
aynaların önünden her geçişte göbeğimi açıp bakıyorum :)
çoluk çocuğa madara olduk

Sizinki yine iyi benim geçen sene memelerimi görmeyen komşum kalmamıştı galiba bu senede popoyu görmeyen kalmadı malum pansuman uzayınca mecbur gösterdim :))

Sizinki yine iyi benim geçen sene memelerimi görmeyen komşum kalmamıştı galiba bu senede popoyu görmeyen kalmadı malum pansuman uzayınca mecbur gösterdim :))

hehehe popoyu biz görmedik amaaa

canım foto ekleyene kadar susmammm bilesin

aah ahhhh inşallahhh canım cok heyecanlıyım yaa aklıma geldikçe fenalıyorum :)

Heyecan savar geldi hanıııım:)
Güzelim, ne diyoruz hep heyecan serbest ne de olsa bombastik hatun olmak için güzellik uykusuna yatacaksın sonra hooop bir uyanacaksın tahta gibi dümdüz bir göbiiiş:) sen az sırada bekle bu haftanın heyecanlıyım kızlar adayı yineben:)
Hadi bakalım kızlar hepiniz bomba olun ki sıradaki ekibe tam kadro destek vermeye yine buraya koşun olur mu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…