- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 34
Merhaba bende Bağcılar araştırma Hastanesi plastik cerrahi doktoru tarafindan olacağım bu hafta içi 3.500 tl ye cnm size sigara yasağı getirmismiydi doktorunuz ???
sağol şeker fragola :)canım beni bu safra olayı çok yordu.
2 yıl ağrı çektim.en son canıma tak dediğinde de dr lar ameliyat etmedi beni :) çünkü taş kanala düşmüş ve değerlerim çok yüksek çıkıyordu(sarılık ihtimali vs)
6 ay her gece acillerdeydim.neyseki sonuçta çok rahat bir amlyt geçirdim.harika bir dr um vardı (dr konusunda biraz şanslıyımdır)
şimdi tek sıkıntım işte bu oluşan şişmeler.başka problemim yok.inşallah olmazda :)
Allah başka dert başka sağlık sorunları vermesin canım
sağol şeker fragola :)canım beni bu safra olayı çok yordu.
2 yıl ağrı çektim.en son canıma tak dediğinde de dr lar ameliyat etmedi beni :) çünkü taş kanala düşmüş ve değerlerim çok yüksek çıkıyordu(sarılık ihtimali vs)
6 ay her gece acillerdeydim.neyseki sonuçta çok rahat bir amlyt geçirdim.harika bir dr um vardı (dr konusunda biraz şanslıyımdır)
şimdi tek sıkıntım işte bu oluşan şişmeler.başka problemim yok.inşallah olmazda :)
oh iyi bari canım sevindim tekrar geçmiş olsun
sağol tatlımmm
bizde sana geçmiş olsun diycez hadi bakalım az kaldı
aah ahhhh inşallahhh canım cok heyecanlıyım yaa aklıma geldikçe fenalıyorum :)
Canım buldum buldum çook üzüntüyle okudum,korktum da.Ama Hacettepe de oluşu sanki şanssızlığın şansı mı olmuş? Tam teşekküllü bir hastane hiç olmazsa.Tabii ki doktor hatasından meydana gelmemişse madem ki böyle bir şanssızlık olacakmış. Göğüste hava niye birikir ki? Hava birikip kalbini zorlamış delik açıp boşaltmışlar daha da neler.Allah korusun dua ettim Kelebekli ye inşallah en kısa zamanda tamamen düzelir ve sebebi bulunur.Sana da mutlu güzel sağlıklı günler dilerim canım.Bana da dua edin bu hafta içi düşünüyorumtatlım bu başlıkta geçmiş sayfalarda.biraz eskidedir tabi 1 ayı geçti amlyt olalı.seni etkilemek istemem.ama bunu bilerek o hastaneye gitmelisin bence.
sen ankarada mı ameliyat olacaksın?
Canım buldum buldum çook üzüntüyle okudum,korktum da.Ama Hacettepe de oluşu sanki şanssızlığın şansı mı olmuş? Tam teşekküllü bir hastane hiç olmazsa.Tabii ki doktor hatasından meydana gelmemişse madem ki böyle bir şanssızlık olacakmış. Göğüste hava niye birikir ki? Hava birikip kalbini zorlamış delik açıp boşaltmışlar daha da neler.Allah korusun dua ettim Kelebekli ye inşallah en kısa zamanda tamamen düzelir ve sebebi bulunur.Sana da mutlu güzel sağlıklı günler dilerim canım.Bana da dua edin bu hafta içi düşünüyorum
tatlım kelebekli şimdi iyi
eski hayatına kaldığı yerden devam ediyor.sadce hala bazen nefesimi toplayamıyorum diyordu...
dualarımız seninle.lütfen amlyt sonrası yine burda ol.inşaallah sorunsuz harika bir amlyt geçirirsin.lütfen sonrasında sürecini bizlerle paylaş olurmu?
Tamam canım paylaşırım.İnşallah hiç sorun olmaz.Öptüm.
Kelebekli nin iyi olmasına da çok sevindim
fenalaşman çok normal :)))
amlytt sonrası bumuydu yaa,bundanmı korkmuştum vs diyeceksin :)
ve çok mutlu olacağından eminim canım
ben amlyt olmadan önce arkadaşlar bana çok mutlu olacaksın vs dediklerinde,bir karın bu kadar mutlu edermiki diyordum.abartıyorlar diyordum :)
gerçekten istediğin sonucu alınca çokkkkkk mutlu oluyormuşsun
abartı sanıyordum ama değilmiş :)))
ahhhh yok yok kuzum ben az çok tahmin ediyorum, gerçekten istediğim sonucu alırsam herhalde teşhirci bi tip olcam ev ahalisini taciz edicem durup durup göbeemi açıcam öyle hissediyorum hahaha
hahahhaaa valla ben çook tan oldum :))
aynaların önünden her geçişte göbeğimi açıp bakıyorum :)
çoluk çocuğa madara olduk
Sizinki yine iyi benim geçen sene memelerimi görmeyen komşum kalmamıştı galibabu senede popoyu görmeyen kalmadı malum pansuman uzayınca mecbur gösterdim :))
hahahhaaa valla ben çook tan oldum :))
aynaların önünden her geçişte göbeğimi açıp bakıyorum :)
çoluk çocuğa madara olduk
hehehe popoyu biz görmedik amaaa
canım foto ekleyene kadar susmammm bilesin
aah ahhhh inşallahhh canım cok heyecanlıyım yaa aklıma geldikçe fenalıyorum :)
Jelooooo!!!! İstanbulda yiyecek içecek sofra bırakmadın dön artık aramıza bak nolac sana etli pide ayran ısmarlayacak:)Bu jelesec nerede gezer acaba hafta sonu bu hatun kayboluyor:) özledim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?