Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba,Arkadaşım öncelikle çook geçmiş olsun,herşey yolunda mı? Hacettepe Hastanesi doktoruna nasıl gittin?Ben bunu çok merak ediyorum yanıtlarsan sevinirim

Üniversite Hastanelerine nasıl gidiyorsunuz ? Randevu mu alınıyor,doktoru seçip gitmek mümkün müü? Cevaplarsan sevinirim,kafam iyice karışmadan karar verirsem iyi olacak.Yüz için karar verdim ama siz şimdi Gazi,Hacettepe deyinceee (

Merhaba,Arkadaşım öncelikle çook geçmiş olsun,herşey yolunda mı? Hacettepe Hastanesi doktoruna nasıl gittin?Ben bunu çok merak ediyorum yanıtlarsan sevinirim

canım hacettepe üniversitesi erişkin hastanesinden internetten veya tlf. ile randevu alabilirsin, dr.seçebilirsin ama ücretli.hastane sıhhıye de ulaşımı kolay.salı ve prş.günlerine randevu veriyorlar. öğleden sonra daha rahat oluyor. eğer gidince fiyat konuşursan pazarlık yap.karın germe ve liposucton beraber daha iyi sonuç veriyor. tekrar söylüyorum mutlaka pazarlık yap.... hadi bakalım bu süreç insanın kafasını çok karıştırıyor. ben ankara üniversitesi ile de görüştüm ama hacettepe daha güven verdi.ankara hst. çok eski geldi bana.

Teşekkür ederim.Ben Üniversite Hastanelerinde estetik amaçlı ameliyat işlemlerine randevu vermiyorlar ameliyat yapmıyorlar diye biliyordum.O yüzden hiç denemedim.Fiyatta uygun olur değil mi? Sen ne kadara yaptırdın,istersen özelden yaz
Sağol canım tekrar geçmiş olsun

canım daha önce dediğim gibi özel dr. bana çok pahalı geldi. benim hacettepe de çalışan bir arkadaşım bana önermişti.son teknoloji kullanıyorlar ve estetik-plastik cerrahi de harikalar yaratıyorlar dedi. biliyorsun yüz nakli bile yapıyorlar .tabiki diğer doktorlarda çok iyidir.herhangi bir sorun olsa dr. zaten hep hastanede herzaman ulaşabiliyorsun ve hemen müdahale edebiliyor.zaten dr.un asistanları hastaları hiç rahat bırakmıyor.diğer dr. lara ameliyat olan arkadaşlarda görüşlerini paylaşıyorlar ve onlarda çok memnunlar.birden fazla dr. ile görüşmekte fayda var.fiyatı ikinci plana bırak önce dr.u belirle derim.
sana kolay gelsin . biraz karışacak kafan ama ..... bu arada ben karın germe için 4.500 tl ödedim.lipo dahil.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bende bu hafta içinde olacağım inşallah bagcilar arastirma hastahane sinde çok heyacanliyim aklima geldikce midem bulanıyor korku ve heyecandan sigarayida birakamadim ameliyat olan arkadaşların rahatlatıcı yazilarini bekliyorum ne luuu :)))
Teşekkür ler

Ooo çok iyiymiş.İstanbul Fakülte Hastanelerinden de aynı şekilde randevu alınabiliyor mu acaba?

İstanbul Cerrahpaşa,Marmara vs de içime sinen birşey olmaz ya da Hacettepe de senin ki gibi randevu falan alamazsam en kısa zamanda Hacettepe de Senin dr.un Ozan Bitik ten randevu alırım.Tekrar teşekkürler canım:)

Gerginciiimmm canım ne hoooşşşş ne güüüüzeeelll olmuş çok beğendim tatlım...
Sana katılıyorum sabır sabır sabır.....

canım tatlım bitanem massalım senin memişleri ne zaman görücez
her kezden meme fotoğrafı istiyorum nolac dan popo :)
adım sapığa çıkacak diye korkuyorum

kızlar ben çenemi pek tutamam yani susayım diyorum ama olmuyor.

kelebekli arkadaşımız ölümden döndü biliyorsunuz.tabiki onun başına geleni hepimiz yaşayacağız diye bir şey yok.sonuçta binde bir yaşanan bir olay ama lütfen hastane seçimi yaparken bunu göz önünde bulundurun...

Canım kim ölümden döndü,nasıl oldu buu? (

kızlar bu şişme, davul gibi olmadan kastınız ne? eskisi gibi koca göbekli mi oluyosunuz şişince? nezaman kesilecek bu şişmeler? kaç sene sonra yani ameliyattan yoksa hiç geçmeyecek mi?

canım tatlım şekerim :)
şişme olayı bende şöyle;benim safra kesem yok alındı.o nedenle zaten var olan şişmelerim vardı.yani dönem dönem yemek sonrası oluşan mide ve karın bölgesinde oluşan bir şişme.Ercan beye ilk gi,ttiğimde bunu da söylemiştim.karın germe amlytının şişmelerime de iyi gelebileceğini söylemişti.gerçekten de söylediği gibi oldu.(hep dedim diyorum doktorum bana ne dediyse birebir yaşadım)halen şişmelerim var evet fakat önceden şişince 9 aylık hamile gibi oluyordum şimdi 5 aylık oluyorum

Canım kim ölümden döndü,nasıl oldu buu? (

tatlım kelebekli arkadaşımız karın germe ve meme dikleştirme amlytı oldu.ve amlyt sonrası nefes almasında kalp atımında sıkıntı yaşandı.ve 24 saat sonra kalp ameliyatına alındı...zorlu sıkıntılı bir süreç yaşadı.hastane dr ismi yazamam sen geçmiş sayfaları okursan görürsün

Arkadaslar merhaba bende karin gerdirme ameliyati olmaya karar verdim ankarada onerebileceniz işi ni iyi yapan dr. Varmi

angel merhaba
ankarda bu ameliyatı olan arkadaşlar var
mohters,kelebekli,smyylmz arkadaşlarımız....özellikle smyylmz ve mohters sonuçlarından ve dr larından çok memnunlar.kendilerine özelden ulaşmayı dene.eminim yardımcı olacaklardır sana
kolaygelsin

Son düzenleme:
Aaaa çok kötü olmuş geçmiş sayfalara mı bakayımm,çok mu geçmişte( Merak ettim şimdi özelden yazamaz mısın?

İstanbul Cerrahpaşa,Marmara vs de içime sinen birşey olmaz ya da Hacettepe de senin ki gibi randevu falan alamazsam en kısa zamanda Hacettepe de Senin dr.un Ozan Bitik ten randevu alırım.Tekrar teşekkürler canım:)

Merhaba bende Bağcılar araştırma Hastanesi plastik cerrahi doktoru tarafindan olacağım bu hafta içi 3.500 tl ye cnm size sigara yasağı getirmismiydi doktorunuz ???

Aaaa çok kötü olmuş geçmiş sayfalara mı bakayımm,çok mu geçmişte( Merak ettim şimdi özelden yazamaz mısın?

tatlım bu başlıkta geçmiş sayfalarda.biraz eskidedir tabi 1 ayı geçti amlyt olalı.seni etkilemek istemem.ama bunu bilerek o hastaneye gitmelisin bence.
sen ankarada mı ameliyat olacaksın?

gerginim dukancım canımıniçi sağol kuzum cevabın için :) ben de 9 aylık gibi oluyorum maşallah gbeğim mememin önünde gidiyor şişince, bakalım nasıl olacak benim süreç. safra kesene de cok uzuldum canım ya şişme dışında bir sıkıntı yaratmıyordur inşallah

sağol şeker fragola :)canım beni bu safra olayı çok yordu.
2 yıl ağrı çektim.en son canıma tak dediğinde de dr lar ameliyat etmedi beni :) çünkü taş kanala düşmüş ve değerlerim çok yüksek çıkıyordu(sarılık ihtimali vs)
6 ay her gece acillerdeydim.neyseki sonuçta çok rahat bir amlyt geçirdim.harika bir dr um vardı (dr konusunda biraz şanslıyımdır )

şimdi tek sıkıntım işte bu oluşan şişmeler.başka problemim yok.inşallah olmazda :)

Merhaba bende Bağcılar araştırma Hastanesi plastik cerrahi doktoru tarafindan olacağım bu hafta içi 3.500 tl ye cnm size sigara yasağı getirmismiydi doktorunuz ???

Ameliyata 10 gün kala bırakmıştım sigara içmeyi, ameliyattan 10 gün sonra ilk sigaramı içtim ama günde 3 ile sınırlı tuttum. Bırakman dikişlerin daha çabuk iyileşmesi için çok önemli canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…