bu ülkede neler hayalken gerçek oluyor, bu mu olmayacak..bakarsınız adamın hayır yapası tutar, o da size denk gelir
evet evet neden olmasın belki bana hayrına brezilya poposu yapar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ülkede neler hayalken gerçek oluyor, bu mu olmayacak..bakarsınız adamın hayır yapası tutar, o da size denk gelir
basenleri aldırmadığından olabilir mi?
kızlar bu şişme, davul gibi olmadan kastınız ne? eskisi gibi koca göbekli mi oluyosunuz şişince? nezaman kesilecek bu şişmeler? kaç sene sonra yani ameliyattan yoksa hiç geçmeyecek mi?
Canım ben ameliyattan sonra ilk hafta davul gibi geriliyordum feciydim sonra bitki çayını öğrendim ve ödemim epey bir gitti. 2. haftadan sonra öyle davul gibi şişmeler falan olmadı bende ödem vardı elbette ama öyle rahatsız bir şişme olmadı. Şimdi 4 hafta bitti ve genel bir şişme yok sadece karnımın dikiş yerlerine doğru belli bir derecede şiş var. Gerçi doktorun dediğine göre 3-6 ay tüm karın bölgesinde ödem devam edermiş belki bendede ödem vardır tüm karnımda ama ben rahatsız olmuyorum. Gerçi kişiye göre değişen bir durumdur bu ama bende ilk haftadan sonra epey bir azalarak seyreden bir şişme oldu
oyy anladım canım peki eskisi kadar kocaman oluyor mu şişince?
Yok canım 1 haftadan sonra kesinlikle kocaman olmadı bende
benim de öyle olur inşallahh canım ya oy heyecan basıyor yine düşündükçe
İnşallah canım ama benden tavsiye eve çıkar çıkmaz hemen bitki çayına başla. Eşit miktarda avakado yaprağı, enginar yaprağı ve kiraz sapı aktarda iri çektir sonra kaynatmadan sadece sıcak su ile 5-6 dak demle ve günde 2 kupa iç. Acaip etkili geldi bana o kocaman şişleri alıyor
oyy çok sağol kuzum hemen not alıyorum bunu :) şu anda ameliyattan cıkmıs hastanede yatıyor olacaktım ertelenmeseydi :) geç olsun güç olmasın bakalım :)
Olsun tatlım dediğin gibi geç olsun güç olmasın hayrılısı böyleymiş demek az kaldı fıstık olacaksın inşallah. Ercan'cığıma söyle seni de beni gibi 2 göbek delikli yapmasın güzel güzel gersin , şaka bir yana inşallah derin yeterince esnektir tatlım ve sonucu harika olan bir ameliyat geçirirsin.
ohooo ben taa eskişehirden gelicem böyle devam edersen
Canım bitanem o kadar da değil, tuvalet ihtiyacını rahatlıkla yapabilrsin önemli olan kollarına yük binmesin benim karınameliyatım yüzünden kolumla sol kolumdan destek alarak kendimi yataraken geriye çekmiştim ve her yataktan kalkışımda hastanede sol kolumla yatak demirine kendimi tutup çekiyordum o yüzden sol taraf 3-4 gün sızlamıştı. Onun dışında göğüsler çok rahat oluyor merak etme canım.
Ayy tamam tamam iki nazlanalim dedik o da olmadi :)
Tamam sustum :) Cok dayanikliyim da iste stres mutlaka oluyor. Senin de ameliyat öncesi yazismalarini biliyoruz, stresten gebermistin :))
Arkadaslar merhaba bende karin gerdirme ameliyati olmaya karar verdim ankarada onerebileceniz işi ni iyi yapan dr. Varmi
canım sana iki doktor ismi önerecem ilki kendi doktorum başar kaya ufuk üniversitesinde çok sıkıntısız bir ameliyat sürecim oldu ve sonuç çok güzel.ikinci doktor gazi üniversitesinde doçent serhat tuncel buradan sym arkadaşımız ona göğüs ve karın oldu sonucu çok güzel ben çok beğendim ve üniversite hastanesi olduğu için fiyatı çok daha uygun mutlaka görüş bu doktorlarla.Arkadaslar merhaba bende karin gerdirme ameliyati olmaya karar verdim ankarada onerebileceniz işi ni iyi yapan dr. Varmi
Tamam sustum :) Cok dayanikliyim da iste stres mutlaka oluyor. Senin de ameliyat öncesi yazismalarini biliyoruz, stresten gebermistin :))
Elbette daha güzel olacak... Ahh Ben de verebilsem... Ameliyat öncesi ile şimdi herhalde en az 4 kg fazlalığım var ve 6-7 kg vermeliyim hala nekahat devresindeyim diye niyetlenmedim...