• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Oooo canım bitanem 3 hafta sonra göğüslerinde slikon olduğunu bile unutuyorsun, ben karıngerme ile olduğum için sıkıntım ilk günlerde bile sadece karnımdaydı göğüslerde ne ağrım oldu ne sıkıntım sadece karınım yüzünde sol kolumu fazla kullanmışım yatıp kalkarken ondan dolayı sol göüsümde 4-5 gün yatıp kalkarken bir yanma oluyordu ama sağ göğste hiçbirşey olmadı sanki hiç ameliyat olmamışım gibi. Sende kollarını kullanmazsan ilk 2-3 gün inan sonra hiç bir sıkıntı yaşamazsın tatlım, bak gör herşey mükemmel olacak bitanem :16:

Insallah öyle olur canim ya korkuyla heyacan karisik, ne olcak, nasil olcak, ablam hastahaneye gelmeyi düsünüyor eger o gelemezse ben yanliz nasil yaparim diye hep tereddütlerim var.

Hayırlısı olsun canım.. Ben sadece dikleştirme oldum .. silikon zaten bişey değil herhalde bi arkdaşım yaptırdı 3. gün fıldır fıldır geziyordu..
3 hafta iyi bir zaman rahat rahat seyahate çıkarsın :21:

Tesekkür ederim. Ayy insallah öyle olur, her bünye de farkli sonuclar olabiliyor. Gerci ben 2 dogumu da normal yaptim ve hic bagirmadim bile agri esigim cok yüksektir ama yine de korkuyorum :(

Insallah öyle olur canim ya korkuyla heyacan karisik, ne olcak, nasil olcak, ablam hastahaneye gelmeyi düsünüyor eger o gelemezse ben yanliz nasil yaparim diye hep tereddütlerim var.

Canım benim, karın olmayınca inan bana göğüsler pek bir sorun yaratmıyor ama yanında biri olması çok daha iyi olurdu, hiç olmazsa ihtiyaçların da sana yardımcı olurdu kollarını ilk günler pek kullanmaman açısından. Şayyet yanlız kalırsan sürekli hemşireleri çağıracaksın yada burdan müsait olan arkadaşlar saatleri ayarlayıp sırayla sana bakmaya geleceğiz :42:

Canım benim, karın olmayınca inan bana göğüsler pek bir sorun yaratmıyor ama yanında biri olması çok daha iyi olurdu, hiç olmazsa ihtiyaçların da sana yardımcı olurdu kollarını ilk günler pek kullanmaman açısından. Şayyet yanlız kalırsan sürekli hemşireleri çağıracaksın yada burdan müsait olan arkadaşlar saatleri ayarlayıp sırayla sana bakmaya geleceğiz :42:

Canim insallah hersey sorunsuz gecer. Büyük ihtimalle ablam gelecek ama simdi pazartesiye alindiya secim sonrasi hemen yola cikmasi lazim yetisebilirse gelcek. Annem buraya cocuklarin basina, ablam da benim yanima allah onlari basimizdan eksik etmesin. Gelemezse artik bir caresine bakcaz. Dedigim gibi her refakatciya cikolata, ayrica yanin da süpriz hediyelerim de olacak :)

ameliyat olalı 3 haftayı yeni doldurdum.sabahları daha iyi oluyorum öğleden sonra başlıyorum şişmeye...hele bugün nasıl şiştiğimi anlatamam. çatlamak üzereyim.:53:

benim 7.ay bitti arada hala şişiyorumm :ssz: özellikle yediğim içtiğim zaman 9.aylık gibi şişip ertesi gün inebiliyorum:))) aman boğazını tut arada ben aman be hayat yemek içmekle güzel değip nokunu çıkaranlardanım :17:

Massalcim ben 13 aralıkta oldum ameliyatı. İnşallah dediğin gibi odemdir, yoksa can sıkıcı bu hali. Ama dur bakalım kilo vermeye başladım:) bundan sonrası daha güzel olacak inşallah...

bence baycan seni ameliyat etmemiş tekrar git ol canım:1:olur olur yaza dersin karnım içine geçti diye

hahaha birinin ayık kalması güzellllll bzi nasıl toparlarsın orasnı merak ediyorum :27:

sağlam biri şart küfelere koyması için nolac ayran içsin :9:

Eee kizlar karnı gerdirdim, basenleri napicam peki :52: hangi elbiseyi giysem gözüme batıyorlar :27:

narkozun etkisi geçsin hemen yeni ameliyat tarihi al gorhan :24: basen,kol,toto sıraya koy:1:

memede korkma canım tek ameliyat ablan gelmese bile memorialin kat hemşireleri 4.5.tane oluyor gece 2.tane butona bas geliyorlar ha çok ihtiyaç duyarsan doktorun evi çok yakın uyandır gelsin baksın:1: ben zaten zıplarım herkesden önce çikolataları kapmak için y-:3:

Tesekkür ederim. Ayy insallah öyle olur, her bünye de farkli sonuclar olabiliyor. Gerci ben 2 dogumu da normal yaptim ve hic bagirmadim bile agri esigim cok yüksektir ama yine de korkuyorum :(

uyu uyan bitti bir şu üşüme olayı beni fit ediyor oda ilk saat sıkıntı sonra geçiyor

memede korkma canım tek ameliyat ablan gelmese bile memorialin kat hemşireleri 4.5.tane oluyor gece 2.tane butona bas geliyorlar ha çok ihtiyaç duyarsan doktorun evi çok yakın uyandır gelsin baksın:1: ben zaten zıplarım herkesden önce çikolataları kapmak için y-:3:

Korkmak degilde kol hareketlerinde kisitlama oluyormus ya ondan endiseliyim. Hatta biri tuvalet ihtiyacini bile karsilayamadigini yazmis bende baya bir tirstim :) Secim olaylarina kurban gitmezsem,Bir bavul cikolata ile gelecegim :)

uyu uyan bitti bir şu üşüme olayı beni fit ediyor oda ilk saat sıkıntı sonra geçiyor

Daha önce 2 kere narkoz aldim hic üsüme olayi olmadi ama bunda bilemem. Apandisit ameliyatim acil oldugu icin midem dolu ameliyata girdim sonrasinda cok bulantim ve kusma olayim olmustu ama digeri yarim saatlik bir operasyondu onda hic bir sorun olmadi. Sansimiza basa gelen cekilcek :)

Korkmak degilde kol hareketlerinde kisitlama oluyormus ya ondan endiseliyim. Hatta biri tuvalet ihtiyacini bile karsilayamadigini yazmis bende baya bir tirstim :) Secim olaylarina kurban gitmezsem,Bir bavul cikolata ile gelecegim :)

Canim insallah hersey sorunsuz gecer. Büyük ihtimalle ablam gelecek ama simdi pazartesiye alindiya secim sonrasi hemen yola cikmasi lazim yetisebilirse gelcek. Annem buraya cocuklarin basina, ablam da benim yanima allah onlari basimizdan eksik etmesin. Gelemezse artik bir caresine bakcaz. Dedigim gibi her refakatciya cikolata, ayrica yanin da süpriz hediyelerim de olacak :)

Sen hele bir amelyat ol gerisi halolur tatlım :16:

Şayet bunu derse bizimle paylaşırsın dini tatlımmmm:) bu durumu itiraf ediyim bende çok hayal ediyorum:) baycan" paranın hiç bi önemi yok yeterki diz mutlu olun elinize geçince ödersiniz ödemesenizde olur zaten bende çok" ama hayal:))

bu ülkede neler hayalken gerçek oluyor, bu mu olmayacak..bakarsınız adamın hayır yapası tutar, o da size denk gelir :35:

Canım bitanem o kadar da değil, tuvalet ihtiyacını rahatlıkla yapabilrsin önemli olan kollarına yük binmesin benim karınameliyatım yüzünden kolumla sol kolumdan destek alarak kendimi yataraken geriye çekmiştim ve her yataktan kalkışımda hastanede sol kolumla yatak demirine kendimi tutup çekiyordum o yüzden sol taraf 3-4 gün sızlamıştı. Onun dışında göğüsler çok rahat oluyor merak etme canım. :34:

ohooo ben taa eskişehirden gelicem böyle devam edersen :52:

Back