Aslında bizim gibi birçok ameliyatını yaptığı hastalarına 1 ameliyatıda bedava yapmalı ohhhhh ne güzel olurdu. Mesela hastanenin duvarına şöyle bir afiş asılı olacak 3 olana 1 bedava
Yada eskiyi getir yeniyi götür:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında bizim gibi birçok ameliyatını yaptığı hastalarına 1 ameliyatıda bedava yapmalı ohhhhh ne güzel olurdu. Mesela hastanenin duvarına şöyle bir afiş asılı olacak 3 olana 1 bedava
Yada eskiyi getir yeniyi götür:)))
Oooo canım bitanem 3 hafta sonra göğüslerinde slikon olduğunu bile unutuyorsun, ben karıngerme ile olduğum için sıkıntım ilk günlerde bile sadece karnımdaydı göğüslerde ne ağrım oldu ne sıkıntım sadece karınım yüzünde sol kolumu fazla kullanmışım yatıp kalkarken ondan dolayı sol göüsümde 4-5 gün yatıp kalkarken bir yanma oluyordu ama sağ göğste hiçbirşey olmadı sanki hiç ameliyat olmamışım gibi. Sende kollarını kullanmazsan ilk 2-3 gün inan sonra hiç bir sıkıntı yaşamazsın tatlım, bak gör herşey mükemmel olacak bitanem
Hayırlısı olsun canım.. Ben sadece dikleştirme oldum .. silikon zaten bişey değil herhalde bi arkdaşım yaptırdı 3. gün fıldır fıldır geziyordu..
3 hafta iyi bir zaman rahat rahat seyahate çıkarsın
canım arkadaşlık yolladım ben de bakabilir miyimmassal13 fotolarıma bir bakar mısın canım?
Insallah öyle olur canim ya korkuyla heyacan karisik, ne olcak, nasil olcak, ablam hastahaneye gelmeyi düsünüyor eger o gelemezse ben yanliz nasil yaparim diye hep tereddütlerim var.
Canım benim, karın olmayınca inan bana göğüsler pek bir sorun yaratmıyor ama yanında biri olması çok daha iyi olurdu, hiç olmazsa ihtiyaçların da sana yardımcı olurdu kollarını ilk günler pek kullanmaman açısından. Şayyet yanlız kalırsan sürekli hemşireleri çağıracaksın yada burdan müsait olan arkadaşlar saatleri ayarlayıp sırayla sana bakmaya geleceğiz
ameliyat olalı 3 haftayı yeni doldurdum.sabahları daha iyi oluyorum öğleden sonra başlıyorum şişmeye...hele bugün nasıl şiştiğimi anlatamam. çatlamak üzereyim.
Massalcim ben 13 aralıkta oldum ameliyatı. İnşallah dediğin gibi odemdir, yoksa can sıkıcı bu hali. Ama dur bakalım kilo vermeye başladım:) bundan sonrası daha güzel olacak inşallah...
hahaha birinin ayık kalması güzellllll bzi nasıl toparlarsın orasnı merak ediyorum
Eee kizlar karnı gerdirdim, basenleri napicam peki hangi elbiseyi giysem gözüme batıyorlar
Insallah öyle olur canim ya korkuyla heyacan karisik, ne olcak, nasil olcak, ablam hastahaneye gelmeyi düsünüyor eger o gelemezse ben yanliz nasil yaparim diye hep tereddütlerim var.
Tesekkür ederim. Ayy insallah öyle olur, her bünye de farkli sonuclar olabiliyor. Gerci ben 2 dogumu da normal yaptim ve hic bagirmadim bile agri esigim cok yüksektir ama yine de korkuyorum
memede korkma canım tek ameliyat ablan gelmese bile memorialin kat hemşireleri 4.5.tane oluyor gece 2.tane butona bas geliyorlar ha çok ihtiyaç duyarsan doktorun evi çok yakın uyandır gelsin baksın ben zaten zıplarım herkesden önce çikolataları kapmak için y-
Korkmak degilde kol hareketlerinde kisitlama oluyormus ya ondan endiseliyim. Hatta biri tuvalet ihtiyacini bile karsilayamadigini yazmis bende baya bir tirstim :) Secim olaylarina kurban gitmezsem,Bir bavul cikolata ile gelecegim :)
uyu uyan bitti bir şu üşüme olayı beni fit ediyor oda ilk saat sıkıntı sonra geçiyor
memede korkma canım tek ameliyat ablan gelmese bile memorialin kat hemşireleri 4.5.tane oluyor gece 2.tane butona bas geliyorlar ha çok ihtiyaç duyarsan doktorun evi çok yakın uyandır gelsin baksın ben zaten zıplarım herkesden önce çikolataları kapmak için y-
uyu uyan bitti bir şu üşüme olayı beni fit ediyor oda ilk saat sıkıntı sonra geçiyor
Eee kizlar karnı gerdirdim, basenleri napicam peki hangi elbiseyi giysem gözüme batıyorlar
Canim insallah hersey sorunsuz gecer. Büyük ihtimalle ablam gelecek ama simdi pazartesiye alindiya secim sonrasi hemen yola cikmasi lazim yetisebilirse gelcek. Annem buraya cocuklarin basina, ablam da benim yanima allah onlari basimizdan eksik etmesin. Gelemezse artik bir caresine bakcaz. Dedigim gibi her refakatciya cikolata, ayrica yanin da süpriz hediyelerim de olacak :)
hahaha al benden de o kadar, bende şu brezilya poposuna taktım şuaralar nefissss, nolac kulaklarının çınlasın
Yarın tam 3 hafta olacak. Ameliyatagirdigim kilomdayim, sıkı diyet yapıyorum ama hala 100 gr düşüş yok kiloda. Neden anlamıyorum
Şayet bunu derse bizimle paylaşırsın dini tatlımmmm:) bu durumu itiraf ediyim bende çok hayal ediyorum:) baycan" paranın hiç bi önemi yok yeterki diz mutlu olun elinize geçince ödersiniz ödemesenizde olur zaten bende çok" ama hayal:))
Korkmak degilde kol hareketlerinde kisitlama oluyormus ya ondan endiseliyim. Hatta biri tuvalet ihtiyacini bile karsilayamadigini yazmis bende baya bir tirstim :) Secim olaylarina kurban gitmezsem,Bir bavul cikolata ile gelecegim :)
Canim insallah hersey sorunsuz gecer. Büyük ihtimalle ablam gelecek ama simdi pazartesiye alindiya secim sonrasi hemen yola cikmasi lazim yetisebilirse gelcek. Annem buraya cocuklarin basina, ablam da benim yanima allah onlari basimizdan eksik etmesin. Gelemezse artik bir caresine bakcaz. Dedigim gibi her refakatciya cikolata, ayrica yanin da süpriz hediyelerim de olacak :)