Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Hayırlısı olsun canım.. Ben sadece dikleştirme oldum .. silikon zaten bişey değil herhalde bi arkdaşım yaptırdı 3. gün fıldır fıldır geziyordu..
3 hafta iyi bir zaman rahat rahat seyahate çıkarsın

massal13 fotolarıma bir bakar mısın canım?

Canım baktım göğüsler süper görünüyor.. karnın da öyle ama şişlik var gördüğm kadarı ile .. dert etme benim de hala zaman zaman özellikle akşama doğru öyle şişiyor.. Sabahları nasıl oluyor aynı mı ??
Tatlım unuttum kusura bakma ne kadar olmuştu sen ameliyat olalı..

ameliyat olalı 3 haftayı yeni doldurdum.sabahları daha iyi oluyorum öğleden sonra başlıyorum şişmeye...hele bugün nasıl şiştiğimi anlatamam. çatlamak üzereyim.

Oooo canım bitanem 3 hafta sonra göğüslerinde slikon olduğunu bile unutuyorsun, ben karıngerme ile olduğum için sıkıntım ilk günlerde bile sadece karnımdaydı göğüslerde ne ağrım oldu ne sıkıntım sadece karınım yüzünde sol kolumu fazla kullanmışım yatıp kalkarken ondan dolayı sol göüsümde 4-5 gün yatıp kalkarken bir yanma oluyordu ama sağ göğste hiçbirşey olmadı sanki hiç ameliyat olmamışım gibi. Sende kollarını kullanmazsan ilk 2-3 gün inan sonra hiç bir sıkıntı yaşamazsın tatlım, bak gör herşey mükemmel olacak bitanem

Massalcim ben 13 aralıkta oldum ameliyatı. İnşallah dediğin gibi odemdir, yoksa can sıkıcı bu hali. Ama dur bakalım kilo vermeye başladım:) bundan sonrası daha güzel olacak inşallah...

Tatlım bende merak ediyorumdum mammaziam nerde diye kaç gündür haber alamayınca tam bugün özelden yazacaktım ki bu msj gördüm. Tatlım sen öyle uzun süre buralardan ayrı kalma öslüyoz valla yaaaa

Massalcim ben 13 aralıkta oldum ameliyatı. İnşallah dediğin gibi odemdir, yoksa can sıkıcı bu hali. Ama dur bakalım kilo vermeye başladım:) bundan sonrası daha güzel olacak inşallah...

Elbette daha güzel olacak... Ahh Ben de verebilsem... Ameliyat öncesi ile şimdi herhalde en az 4 kg fazlalığım var ve 6-7 kg vermeliyim hala nekahat devresindeyim diye niyetlenmedim...

Bego bi dene ya sende sabitlenirse silikonlar bende bi daha kesin denerim:))kobay olma sırası sende ben savdım:)

Tatlım bu ay sonunda Ercan'cığıma gidince bir ön görüşme yapacağım bu konu ile ilgili bi fikir alayım bakalım ama eşim benim çıldırdığımı düşünüyor tabii bu arada

Tatlım bu ay sonunda Ercan'cığıma gidince bir ön görüşme yapacağım bu konu ile ilgili bi fikir alayım bakalım ama eşim benim çıldırdığımı düşünüyor tabii bu arada

Sen işi gücüne yapacaksın:) bi daha mı rapor alıcın:) hepimiz. Çıldırdık

Tatlım zaten olacaksamda hemen olamam para biriktirmem gerek ama şayet Ercan'cığım paraya gerek yok ben bedavada yaparım diyorsa o zaman işler değişir

Şayet bunu derse bizimle paylaşırsın dini tatlımmmm:) bu durumu itiraf ediyim bende çok hayal ediyorum:) baycan" paranın hiç bi önemi yok yeterki diz mutlu olun elinize geçince ödersiniz ödemesenizde olur zaten bende çok" ama hayal:))

Aslında bizim gibi birçok ameliyatını yaptığı hastalarına 1 ameliyatıda bedava yapmalı ohhhhh ne güzel olurdu. Mesela hastanenin duvarına şöyle bir afiş asılı olacak 3 olana 1 bedava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…