Arkadaslar 2 nisan olacak ameliyatim 31 mart'a alindi :) Dün Ercan beye mail attim ben 27 mart gecesi geliyorum ve bosuna 6 gün orda durmak istemiyorum mümkünse Pazartesi yada sali ameliyat olabilirmiyim ve cumartesi kontrole gelebilirmiyim dedim. Sagolsun hemen cevap vermis. Arzu hanimcigim cumartesi 15:00 icin muayene ve 31 mart pazartesi icin ameliyat gününüzü degistirdim diye :) Arkadaslar ben istanbul'da 3 hafta kalacagim dönüs günüme kadar bayagi bir iyilesmis olurmuyum? Gerci benim diklestirme ve silikon olacak. Begonya onun zor olmadigini söylemisti ama yine de bir heyecanlaniyorum :)
massal13 fotolarıma bir bakar mısın canım?
Canım baktım göğüsler süper görünüyor.. karnın da öyle ama şişlik var gördüğm kadarı ile .. dert etme benim de hala zaman zaman özellikle akşama doğru öyle şişiyor.. Sabahları nasıl oluyor aynı mı ??
Tatlım unuttum kusura bakma ne kadar olmuştu sen ameliyat olalı..
Arkadaslar 2 nisan olacak ameliyatim 31 mart'a alindi :) Dün Ercan beye mail attim ben 27 mart gecesi geliyorum ve bosuna 6 gün orda durmak istemiyorum mümkünse Pazartesi yada sali ameliyat olabilirmiyim ve cumartesi kontrole gelebilirmiyim dedim. Sagolsun hemen cevap vermis. Arzu hanimcigim cumartesi 15:00 icin muayene ve 31 mart pazartesi icin ameliyat gününüzü degistirdim diye :) Arkadaslar ben istanbul'da 3 hafta kalacagim dönüs günüme kadar bayagi bir iyilesmis olurmuyum? Gerci benim diklestirme ve silikon olacak. Begonya onun zor olmadigini söylemisti ama yine de bir heyecanlaniyorum :)
Alıntı ysmnts kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
benim hala gobegim var yarin tam üç ayim doluyor, hala ödem olabilirmi bilmiyorum ama göbek deliğinin altından itibaren bildiğiniz gobegim var. İkinci ay kontrolumde doktorcugum hala şiş olduğumu söyledi ama bilmiyorumki üzerinden bir ay daha geçti... O kısımdaki derimi tutabiliyorum birşeyler tersmi gidiyor? Tecrübeli arkadaşlar yazın lutfen...
ymnts canım yanılmıyorsam aynı zaanlarda ameliyat olmuştuk.. Benim de hala göbeğim var ve elimle yokladığımda eski sertlik yok daha yumuşak ama ödemi hissediyorum.. eminim sen de de ödem vardır daha... ben kendi adıma 5-6 aydan önce tam sonuç beklemiyorum yani biraz daha sabırlı olmalıyız.
Güzel günler diliyorum
Siz için o içecekleri içine çöken göbekleriniz fırlasın dışarı:) sonra burda hiç cazır cuzur etmeyin:) ben ayranımı içer size göz kulak olurum:))
Ben çocuğumla hasret gidereyim siz bensiz lipo, milli içecek ziyafet falan konuşun. Arada fotoğraflar paylaşın. Üzerine tatlıları yiyin sonrada kilo veremeyenler amanın vaaay başlığı altında toplaşın. Alacağınız olsun kızlar. Küssem mi kiiii. Küser de susarsam benim göbek daha da fena şişer vazgeçtim:) Fragola sen gel biz ekiple gelip şamata yaparız yapmasına da hastaneden atarlar bu kadar geveze kadın bir araya gelirsek:)))
Yan yatamayanlar, yüz üstü uyuma hayali kuranlar, yapı marketlerde şu ara oldukça makul fiyata bez plaj şezlongu bulup alıp vücudunuzun pozisyonuna göre sırtı azıcık dikleştirip popoya ağırlığı vermeyecek şekle sokup altınıza da bir yorgan serin. İşe pek yarar:) bir ara bizim evde demirbaş hasta yatağı olmuştu.
Eee kizlar karnı gerdirdim, basenleri napicam pekihangi elbiseyi giysem gözüme batıyorlar
ameliyat olalı 3 haftayı yeni doldurdum.sabahları daha iyi oluyorum öğleden sonra başlıyorum şişmeye...hele bugün nasıl şiştiğimi anlatamam. çatlamak üzereyim.
Massalcim ben 13 aralıkta oldum ameliyatı. İnşallah dediğin gibi odemdir, yoksa can sıkıcı bu hali. Ama dur bakalım kilo vermeye başladım:) bundan sonrası daha güzel olacak inşallah...
Eee kizlar karnı gerdirdim, basenleri napicam pekihangi elbiseyi giysem gözüme batıyorlar
Hıımmmm demek böyle başlıyor arkası yarın gibiGorhancım ne kadar oldu sen ameliyat olalı ?
hahaha al benden de o kadar, bende şu brezilya poposuna taktım şuaralar nefissss, nolac kulaklarının çınlasın
Yok tatlım vermiyor ne dil döküyorum görsenHepimizinkini versin canımcığım:)))) Kandırabildin mi kocanı? Sırasını verecek mi sana?
Bego bi dene ya sende sabitlenirse silikonlar bende bi daha kesin denerim:))kobay olma sırası sende ben savdım:)
Tatlım bu ay sonunda Ercan'cığıma gidince bir ön görüşme yapacağım bu konu ile ilgili bi fikir alayım bakalım ama eşim benim çıldırdığımı düşünüyor tabii bu arada
Sen işi gücüne yapacaksın:) bi daha mı rapor alıcın:) hepimiz. Çıldırdık
Tatlım zaten olacaksamda hemen olamam para biriktirmem gerekama şayet Ercan'cığım paraya gerek yok ben bedavada yaparım diyorsa o zaman işler değişir
Şayet bunu derse bizimle paylaşırsın dini tatlımmmm:) bu durumu itiraf ediyim bende çok hayal ediyorum:) baycan" paranın hiç bi önemi yok yeterki diz mutlu olun elinize geçince ödersiniz ödemesenizde olur zaten bende çok" ama hayal:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?