niyetim Nisan başında olmak. Korse olayı fena:)
korse ilk günler fena yakıyo, kaşındırıyo fakat 10 gün içinde alışıyorsun, çıkarmak istemiyorsun, güvende hissettiriyor.
Girdik artık bu yola, dönüşü yok. Neyse zahmeti bir an önce olsun bitsin istiyorum
Girdik artık bu yola, dönüşü yok. Neyse zahmeti bir an önce olsun bitsin istiyorum
ben de epey uğraşmıştım...fotonun boyutu büyük olunca yüklemiyor küçültmen gerekiyor...
bir de şu ödem çayının formülünü rica edeyim canım, sanırım onsuz olmayacak...
Arkadaslar 2 nisan olacak ameliyatim 31 mart'a alindi :) Dün Ercan beye mail attim ben 27 mart gecesi geliyorum ve bosuna 6 gün orda durmak istemiyorum mümkünse Pazartesi yada sali ameliyat olabilirmiyim ve cumartesi kontrole gelebilirmiyim dedim. Sagolsun hemen cevap vermis. Arzu hanimcigim cumartesi 15:00 icin muayene ve 31 mart pazartesi icin ameliyat gününüzü degistirdim diye :) Arkadaslar ben istanbul'da 3 hafta kalacagim dönüs günüme kadar bayagi bir iyilesmis olurmuyum? Gerci benim diklestirme ve silikon olacak. Begonya onun zor olmadigini söylemisti ama yine de bir heyecanlaniyorum :)
Hayırlısı olsun canım, 3 haftada baya iyileşmiş olursun. Sıkıntı yapma kendinedönüşte uçakta memislerine kaçamak bakışlar atıp icinde bir sürü mutlulukla doneceksin evine
Teşekkür ederim bayirgulu26; bu akşam dr randevum var. Hafta içinde de bir karar verip gün almalıyım ki nisan başında ameliyat olup yaza kadar toparlayayım. İnşallah hepimiz taş gibi olacağız:))
bana da gelin beeee :)
Arkadaslar merhaba, bir yakinimizin vefat haberini aldik bu sabah. Cumartesi gunu kalkacak cenazesi, ben de ercan beye mesaj attim erteleme icin. Uygunsa bir sonraki cumartesiyi istedim, bilginiz olsun
insan karar verdiği andan itibaren 1 gün bile beklemek istemiyor
çünkü karar anı son damla oluyor artık sabır taşıyor :)
eşimde bana seneye söz yapalım bu sene kalsın demişti
küstüm, surat astım baktı olmayacak yaptık bitti :)
matruşka canım bende birçoğumuz bursa senin yaşadığın süreçten geçtik ve inan seni en çok biz anlıyoruzdur. Burda en önemli faktör doktor seçimi o dönemlerde ben kafayı yiyecektim. Doktoruna givenmen çokönemli, doktor seçiminden sonra bence para da önemli elbette ondan sonrada elbette benim hiç düşünmediğim ama bundan sonra ameliyat olacakların mutlaka doktorları ile görüşmeleri gereken önemli bir konuda derinin esnekliği yani gerilebiliyormu yokya gerilemiyen bir esnekliktemi. Çünkü bu benim başıma geldi derim ancak 4 parmak gerildi buda tüm çatlaklarımın ve eski göbek deliğimin hala karnımda buöunması demek oldu, bunu ameliyattan sonra ilk olarak öğrenmek şok etkisi yarattıyor insanda. Gerçi iş kaslar falan toparlanmış oluyor elbette hem dıştanda epey bir düzelme oluyor ama yinede bunları önceden bilmek önemlidir. Ondan sonrası çok güzel geçiyor hiç merak etme. Ameliyat sıkıntısız ağrısız geçti bende iyileşme çabuk oldu herşey mükemmel oluyor. Gün geçtikçede daha da çabuk iyileşliyor. Snein için herşeyin hayırlısı olsun inşalşlah canım.
Alıntı ysmnts kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
benim hala gobegim var yarin tam üç ayim doluyor, hala ödem olabilirmi bilmiyorum ama göbek deliğinin altından itibaren bildiğiniz gobegim var. İkinci ay kontrolumde doktorcugum hala şiş olduğumu söyledi ama bilmiyorumki üzerinden bir ay daha geçti... O kısımdaki derimi tutabiliyorum birşeyler tersmi gidiyor? Tecrübeli arkadaşlar yazın lutfen...
ymnts canım yanılmıyorsam aynı zaanlarda ameliyat olmuştuk.. Benim de hala göbeğim var ve elimle yokladığımda eski sertlik yok daha yumuşak ama ödemi hissediyorum.. eminim sen de de ödem vardır daha... ben kendi adıma 5-6 aydan önce tam sonuç beklemiyorum yani biraz daha sabırlı olmalıyız.
Güzel günler diliyorum
Frogola öncelikle basiniz sagolsun. Ameliyat gününü bir hafta sonraya alaydin birlikte olurduk. Benimki de degisti 31 Mart'a alindi :)
Başın sağolsun.. Allah sizlere uzun sağlıklı ömür versin.
bir fotoğraf hazırladım sizler için :)
bi bakın...ben neydim ne oldum :)en son halimi biliyorsunuz zaten :)
size fikir olsun istedim
lütfen moral bozmak yok :)
azıcık sabır...
slm. arkadaşlar bugün 8.gün dr. kontrole gittik. göbekteki dikişleri aldı. çok şükür herşey yolunda.ama araba kullanmayı 15 gün daha yasakladı.neyse de kızlar ben geceleri uyuyamıyorum.hala yarı oturur pozisyonda yatıyorum,yan yatamıyorum. siz ne yaptınız . yine akşam oldu beni stres bastı .offffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?