inşallah begonyacımmm cok sağol
heheheh evet bence deeeee inşallah erken bi tarihe verebilir :))))
oyyy inşallah gulumcumm, erken bitmezse işim muhakkak beklerim seni hihiii :)
inşallah canım inşallahhh zaten şu randevuyu alabilmek saatini tutturabilmek için bile 2 gündür kırk kere mailleştim ercan beyle, bi daha bi daha gitmem pek mümkün olmaz, alıp çıkarım ameliyat günümü inşallahhh
aksi gibi çok geç uyudu çocuklar, şimdi biraz yarına hazırlanayım oyyy valla heyecanlıyım çok:18:
Kızlar resim ekledim bakarsınız yorumları beliyorum
Tatlım göremedim herhalde yüklenmemiş :44:
Beceremedimmi acep( hemen tekrar bakıyorum ..
Canım benim bak gör herşey çok güzel olacak
Yüklenmiyor resim yetkim dışındaymış neden yüklenmiyor anlayamadım
aaa mesaj sayınla mı alakalı acaba bi sınır falan olmasın?
Yüklenmiyor resim yetkim dışındaymış neden yüklenmiyor anlayamadım
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım :)
jokernes ben anneme hiç söylemedim amlyt oldu bitti,ben ken kendime geldikten sonra kız kardeşim söylemiş
resmen kardeşimin üzerine yürümüş annem
sizinle artık görüşmek istemiyorum arkamdan iş çeviriyorsunuz demiş
beni aradı ağladı fln,hemen yola çıkıyorum yanında olmalıyım dedi.hayırrr diye bağırdım :) gelme dedim lütfen bırak bu defa tek başıma halledecem dedim :)gelseydi ömrümü yiyecekti biliyorum :) sağlıklıyken kendini kestirdin vs vs vs...
tabi sonra hepsi unutuldu :)
göğüs amlytı olursam onuda söylemiycem :)
Canım cok tesekkur ederim, foto çekip Dr a gönderdim. Ödemden öyle görünüyor, hepsi geçecek dedi
Gerginciğim canımmmm benim oyyyy kıyamam sana ben. Kendimi affetmek için katmere senide ortak ediyorum
ahhh benden şimdiden illallah etmiştir bi randevu netleştiremedik :)
Ablam suç ortaklığı yapmaz benle. Zaten bir zayiflayayım önce bir. Tatildeyken falan anca. Hoş cok bozulur ama. Siz beni anladınız. Aynılarını der bizimki de
Kızlar bu korseden ne zaman kurtulacağım ve ne zaman normal pantolon giymeye başlayacağım. Malum Pazartesi iş, tayt, elbise flan idare edeceğim ama ne zamana kadar
Cnm 1 ay tak dedi bana ama ben o yarım korseyi hiç takamadım. Paçalıyada 1 ay dedi sadece onu takabildim. 2 gün kala bugün bıraktım:) geceliğimi giydim yattım bacaklarımın hava alması çok güzel bi duygu:)
off canım yadaha var benim 1.5 hafta daha var. Birde sütyen sıkıyor biran önce normal hayatıma dönmek istiyorum çok sıkıcı çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?