Tatlım resmin altına yorumumu yaptım ama buradanda yazayim, gayet güzel olmus ve daha bu başlangıç çok daha güzel olacak:)
Aaa çok yakında olmuşsun,şimdi nasılsın peki hangi aşamada karnın ya da meme de var mıydı? Çok geçmiş olsun güzellikler sağlıklı mutlu günler dilerim
İnşallah canım, darısı tüm diğer ameliyat olmuş arkadaşların başına
Çok geçmiş olsun canım.Peki karnın için revizyona neden gerek görüldü? Yanlış ya da eksik yapılan birşey mi vardı? Bak şimdi yine korktumMemelerim yapılıydı geçen seneden:) karın revizyon popo silikon bel inceleme oldum. Ama silikonları çıkardılar 15 gün sonra enfeksiyon riski oluştu
Ben diyorum cesaretlerinize hayranım diyee:) Yineliyorum vallahiMemelerim yapılıydı geçen seneden:) karın revizyon popo silikon bel inceleme oldum. Ama silikonları çıkardılar 15 gün sonra enfeksiyon riski oluştu
İki durum arasında çok fark var daha 13.gün olmasına rağmen.Üç dört beden incelmiş yanılıyor muyum?Lipo lazer mı ne deniyor ona,ondan da yapıldı mı? Bel oyuntusu falan... Çok güzel olmuş.Güle güle kullan,mutlu günlerde sevdiklerinle inşallah...:)İnşallah canım, darısı tüm diğer ameliyat olmuş arkadaşların başına
İki durum arasında çok fark var daha 13.gün olmasına rağmen.Üç dört beden incelmiş yanılıyor muyum?Lipo lazer mı ne deniyor ona,ondan da yapıldı mı? Bel oyuntusu falan... Çok güzel olmuş.Güle güle kullan,mutlu günlerde sevdiklerinle inşallah...:)
Canım karın germe oldum ama Ercan bey bele lipo yapmış birde tabi karın yağlarıda alındı
Çok geçmiş olsun canım.Peki karnın için revizyona neden gerek görüldü? Yanlış ya da eksik yapılan birşey mi vardı? Bak şimdi yine korktumBir kere yapıldı oldu bitti diyemeyebilirirz yani
begonyacım göbişin muhteşem olmuş, nasıl incelmişsin...plajlar yıkılacak bu yaz desene :)))
nazar:Öncelikle şuan iyiyim onu söyleyebiliirm size. Bildiğiniz üzere Perşembe sabahı 10:30 da hastaneye geldim, saat 13:00 de ameliyata girecektim fakat ameliyathane müsait olmadığından acil bir vaka çıkmış o yüzden beni saat 15:30 da ameliiiyata aldılar. O acı şurubu verdiler giderken fakat bana vereceklerine keşke eşime verselerdi adamın yüzü bembeyaz oldu korkudan tansiyonu falan çıktı herhalde. Neyse ameliyathane indirdiler eşimde benimle geldi içeri girdik o dışarda kaldı, artık bayıdımı noldu bilemem. Ameliyathaneden birirni çıkardılar yanımdan geçti o an biraz heyecan yaptım sonra genç genç çocuklar kızlar gördüm hrhalde tıp öğrencileri olsa gerek bana bakıp bakıp kıs kıs gülüyorlardı sanki, ağızlarında o yeşil maskeler var ama gözlerinden anladım güldüklerini, herhalde sen birazdan görürsün seni nasıl kesip biçcez diyorlardır Sonra bir bayan geldi adımı sordu doğum tarihimi birda baktım Ercan bey yanımda onu görünce çok sevindim elimi tutu ve saçımı okşadı hiç korma seni fıstık giibi yapacağım dedi. Sonrası yok. Uyumuşum. Uyandıktan sonra odadaydım saat 20:00 de odaya gelmişim, çok asabiymişim eşim öyle dedi ama ben hatırlamıyrum. Ercan bey memişlerimi gösteriyormuş bak nasıl füze gibi değilmi diye bende ona ben şimdi meme falan görecek durumda değilim çok midem bulanıyor diye adamı azarlamışım, yazık ya Çok midem bulandı sanırım çok uzun zaman aç kaldım ondan çünkü bir gün önce saat 18:30 da sadece bir salata yemiştim eeee 24 saati geçti bir de narkoz alınca herhalde acaip mide bulantısı yaptı bende. Birde çorba falan getirmeleri gerekirken bana bir puding gyedirttiler yiyemedim zaten midem bulanıyor birda tatlı puding iyice midem bulandı. Saat 23:00 gibi kaldırıp yürüttüler, bir sorun yoktu güzel yürüdüm. O gece sadece mide bulantısı çektim saat gece 2 ye kadar falan sonra geçti. Ertesi sabah daha bir iyiydim. Bu sefer şu memelere bir bakayım dedim geceliği önünü biraz kaldırdım ki ne göreyim iki tane dim dik nesne bana bakıyor hemen geceleği kapadım feciydi biri iyice sol tarafta diğeri iyice sağ tarafta ortası boş. Hatta erecan bey kontrole gelince ona dedimki, keşke ortaya bir meme daha yapsaydınız o da güldü bunlar böyle kalmayacak toparlanacaklar dedi ve sütyeni giydirdi, inanırmısınız hala memeişlerim bana çok yabancı sanki başkasının, yani bu haliyle hiç güzel gelmediler gözüme ama bakalım bandaj falan çıktıktan osnra birde ercan bey dediği gibi toparlandıktan sonra inşallah beğenirim. Karnıma gelince çok gzüel oldu dedi ercan bey düm düz olacak dedi. Tabii şuan şiş ama canım sıkan birşey var sanki hala çatlaklar duruyor, gerçi ercan bey göbek altı hepsi gitti dedi ama bilemiyorum tam da bakamadım gerçi ya daha sonra belli olacak artık. Bu sabah karnımın ilk drenini çıkardı, evde her sabah ona msj çekeceğim drenlerdeki miktarı geçeceğim hala memişlerde birer tane bir de göbekte bir tane var. Ağrıma sızıma gelince maaaşallah yok gibi. Sadece yatıp kalkarken dün daha çoktu bugün daha az yani inşallah yarın o da geçecektir. Ameliyat olacak olan arkadaşlara duyrulur kesinlikle ertelemeyin olun kurtulun sarkık göbeklerinizden inanın hiç korkulacak birşey değil. Bu arada bana telefonla ulaşıp geçmiş olsun dileklerini sunan arkadaşlara ve burdan aynı şekilde beni soran geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara çok teşekkürler, sizleri çok seviyorum. Öptüm hepinizi
Çok geçmiş olsun arkadaşım ancak bakabildim. İyi olduğuna sevindim.
begonyacım göbişin muhteşem olmuş, nasıl incelmişsin...plajlar yıkılacak bu yaz desene :)))
bizimde görme şansımız varmı.? kızlar bişey diyecem şimdi bazı tv programlarına katılıp şikayetini bildiriyorsun, onlar yol parana kadar tedavi masraflarını hepsini karşılıyorlar. bayanın biri çıktı herşeyile değiştirmişler estetikle, bayanın bir kanatları eksiktisiz nasıl düşünürdünüz neden milyarlarca paramız gitsin bedaava güzellik işte
Elbette bedava güzelleşmek harika olur fakat iyice araştırmalı yinede ameliyatı kimin yaptığı çok önemlli
dr seçimi onlardan malesef.ama istanbuldaki doktorlar genelde iyi diyorlar zaten.birde herşey allhtan değilmi, akacak kan damarda durmaz, olacağı varsa nereye gidersen git kimse engelleyemez diyede düşünüyorum :26:
Benim listemde de iki doktor var,üçtü birini eledim :) Çevre iller zor olur diye düşündüm.Senin doktorunda mı Ercan Karacaoğlu?
Canım bu mesajını şimdi gördüm.Sen memelerini yaptırmış mıydın ameliyatlı göğüste mi kitle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?