Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Aaa çok yakında olmuşsun,şimdi nasılsın peki hangi aşamada karnın ya da meme de var mıydı? Çok geçmiş olsun güzellikler sağlıklı mutlu günler dilerim

Memelerim yapılıydı geçen seneden:) karın revizyon popo silikon bel inceleme oldum. Ama silikonları çıkardılar 15 gün sonra enfeksiyon riski oluştu

Memelerim yapılıydı geçen seneden:) karın revizyon popo silikon bel inceleme oldum. Ama silikonları çıkardılar 15 gün sonra enfeksiyon riski oluştu
Çok geçmiş olsun canım.Peki karnın için revizyona neden gerek görüldü? Yanlış ya da eksik yapılan birşey mi vardı? Bak şimdi yine korktum Bir kere yapıldı oldu bitti diyemeyebilirirz yani

İnşallah canım, darısı tüm diğer ameliyat olmuş arkadaşların başına
İki durum arasında çok fark var daha 13.gün olmasına rağmen.Üç dört beden incelmiş yanılıyor muyum?Lipo lazer mı ne deniyor ona,ondan da yapıldı mı? Bel oyuntusu falan... Çok güzel olmuş.Güle güle kullan,mutlu günlerde sevdiklerinle inşallah...:)

Canım karın germe oldum ama Ercan bey bele lipo yapmış birde tabi karın yağlarıda alındı

Canım karın germe oldum ama Ercan bey bele lipo yapmış birde tabi karın yağlarıda alındı

Biliyorum karın germe olduğunu canım ya,fotograflarına baktım,aynı zamanda lipo da yapmış demek ki.Yok yok ben daha fazla kafanızı şişirmeyeyim de gidip doktorlara sorup gelip size anlatayım artık dimi ama:)Ben lipodan korkuyordum mesela,pıhtı falan atabiliyormuş diye duymuştum

Çok geçmiş olsun arkadaşım ancak bakabildim. İyi olduğuna sevindim.

bizimde görme şansımız varmı.? kızlar bişey diyecem şimdi bazı tv programlarına katılıp şikayetini bildiriyorsun, onlar yol parana kadar tedavi masraflarını hepsini karşılıyorlar. bayanın biri çıktı herşeyile değiştirmişler estetikle, bayanın bir kanatları eksikti siz nasıl düşünürdünüz neden milyarlarca paramız gitsin bedaava güzellik işte

Elbette bedava güzelleşmek harika olur fakat iyice araştırmalı yinede ameliyatı kimin yaptığı çok önemlli

Elbette bedava güzelleşmek harika olur fakat iyice araştırmalı yinede ameliyatı kimin yaptığı çok önemlli

dr seçimi onlardan malesef.ama istanbuldaki doktorlar genelde iyi diyorlar zaten.birde herşey allhtan değilmi, akacak kan damarda durmaz, olacağı varsa nereye gidersen git kimse engelleyemez diyede düşünüyorum :26:

dr seçimi onlardan malesef.ama istanbuldaki doktorlar genelde iyi diyorlar zaten.birde herşey allhtan değilmi, akacak kan damarda durmaz, olacağı varsa nereye gidersen git kimse engelleyemez diyede düşünüyorum :26:

Elbette tatlım, herşey allahtan. Allah korusun ben onu kast etmedim. Ameliyatın başarısı açısından söylemiştim ama şuda varki reklam amaçlı yaptıkları için pek bir özenerek yapacaklarıda kesin gibi. Tabii tercih meselesi :26:

Benim listemde de iki doktor var,üçtü birini eledim :) Çevre iller zor olur diye düşündüm.Senin doktorunda mı Ercan Karacaoğlu?

evet mavi benim doktorum da Ercan Karacaoğlu :)

aslında zor değil zor olan benim yaşadığım yerin şartları :)

Canım bu mesajını şimdi gördüm.Sen memelerini yaptırmış mıydın ameliyatlı göğüste mi kitle?

hayır canım ben göğüslerimi yaptırmadım :)))
karın germe ve kol lipo oldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…