Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kizlarrrr şuanda saat 02:06 sabah 8 de hastanede olcam 9 gibi ameliyat olucak kismetse şişlide apeks de olucam dua edin olur mu bol bol çünkü tırsiyorum :18:

Sanırım şuan ameliyattasın canım. Allah yardımcın olsun, inşallah sıkıntısız ve başarılı bir ameliyat geçirirsin ve tez zamanda ayaklanırsın, sonrada iyiki olmuşum dersin

Çok sağol canım, sizler sayesinde bende burdayım inşallah bende başkalarına vesile olacağım

Begonya cığım,ameliyat sonrası sürmek için krem losyon yağ falan verdi mi doktorun,sıkı sıkı bandajlar ve korse var değil mi,çok rahatsız edici olsa gerek Ne kadar zaman sonra çıkacakmış onlar?
Herkesin kafasını şişirmeye başladım galiba ben Sorry

Kizlarrrr şuanda saat 02:06 sabah 8 de hastanede olcam 9 gibi ameliyat olucak kismetse şişlide apeks de olucam dua edin olur mu bol bol çünkü tırsiyorum :18:
Allah kolaylık versin,en kısa zamanda sağlığına,istediğin güzelliklere kavuşur kalkarsın inşallah,dualarım seninle...Çook mutlu ol!

Canım yok losyon falan vermedi daha ama pazartesi kontrolüm var o zaman birşey verirmi bilmiyorum, sadece göbek deliğine antibiyotikli pomat verdi günde 1 defa onu sürüyorum. Öyle sıkı sıkı bandaj yok canım sadece dikiş yerinde bant var (ben resim koymuştum bakabilirsin) onun dışında bir korse takıyourz yani aslında kalın bir kuşak gibi düşün onu sıkı sarıyoruz karnımıza iç dikişler ve dış dikişleri koruma amaçlı, korseyle hareket daha ağrısız oluyor. Sanırım daha 1 ay kullanacağım bu korseyi. Kesinlikle kafa falan şişirdiğinde yok aklına takılan ne varsa burda sorabilirsin bizler birbirimize bu konuda destek vererek yardımcı oluyoruz ve bundan da memnunuz. Şayet sen ameliyat olursan sende aynısını yapacaksın

Teşekkür ederim,çekiniyorum bazan Fotograflarına ben bakabilir miyim acaba,nasıl bakarım ki dur biraz araştırayım ?

Teşekkür ederim,çekiniyorum bazan Fotograflarına ben bakabilir miyim acaba,nasıl bakarım ki dur biraz araştırayım ?

Canım benim profilime gireceksin aşağıya doğru in sol tarafta albümler var ordan bulabilirsin, gerçi ameliyattan 6 gün sonra çekmiştim o resmi şuan bugün ameliyattan sonra 13 gün ve gelişmeler harika

Dikişler çok büyük mü,yanlarda ki kemikleri geçecek kadar olduğunu okudum bir kaç yerde,boydan boya demek bu da değil mi?

Dikişler çok büyük mü,yanlarda ki kemikleri geçecek kadar olduğunu okudum bir kaç yerde,boydan boya demek bu da değil mi?

Canım ne kadar kesileceğine doktor seni gördükten sonra sana söylüyor, bu kişiden kişiye değişebiliyor. Dikişler öyle kocaman falan değil bendekiler çok küçük hatta kenardaki bantlar düştü baktım kurumaya bile başlamışlar

Begonyacim nasil oldun? Agrilarin ve yanmalarin devam ediyor mu? Birde sana bir sorum olacak. Okuduklarima göre Meme estetiginden sonra kollarda hareket kisitligi oluyormus, bu sende de var mi? Mesela tek basina soyunup giyinemiyormussun, sacini tarayamiyormussun, 1 ay falan yukariya kollarini kaldiramiyormussun? Bunlari okudukca korkuyorum ama ameliyat olmaya da mecburum...

Canım tatlım, çok sağol çok iyiym gün geçtikçe daha da iyi olacağım. İlk günler karından solayı yatma kalkma şikayetlerim vardı fakat bugün 13. gün ve çok rahat yatıyorum kalkıyorum. Memelerden dolayı kas altı slikon konduğu için sadece sağ göğsümde yatarken ve kalkaarken bir yanma oluyordu o da son 3 gündür kayboldu sol göğsümde ameliyat bile olmamışım gib ihiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür Elbette kollarını ne kadar az kullanırsan iyileşme o kadar çabuk oluyor ama bu sadece ilk hafta için geçerli oldu bende ben şuan kendim giyiniyorum saçlarımı tarıyorum tokamı takıyorum. Yani ağır kaldırmamak şartı ile herşeyimi yapıyorum, kesinlikle meme ameliyatında korkulacak hiçbirşey olmadı bende umarım sendede olmaz

Ohhh ohh senin adina cok sevindim. Ben agriya cok dayanikliyimdir ama insanlar öyle seyler yaziyorlar ki korkuyorum. Bir kisi spor yaptigi icin kaslarinin cok kuvvetli oldugunu bunun icin ameliyatinin cok agrili gectigini yazinca korktum, cünkü bende spor yapiyorum. Aman artik basa gelen cekilir :) Bu arada hala cesaret edip kocamla konusamadim :)))

Canım hiç korkulacak gibi değil canım, bendespor yapıyorum ağırlık falan kaldırıyorum yani ameliyatta önce tabii ama hiç öyle olamdı bende inşallah sende de olmaz. Eşinlede konuş ve hallet biran önce sonrada muhteşem memişlerine bakmaya dolaymıycaksın

Canım benim profilime gireceksin aşağıya doğru in sol tarafta albümler var ordan bulabilirsin, gerçi ameliyattan 6 gün sonra çekmiştim o resmi şuan bugün ameliyattan sonra 13 gün ve gelişmeler harika

Begos şu son halinide bir eklesene bizde o harika gelişmeleri görelim:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…