• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Eğer geçirdiğin ameliyat ani mutlu etmediyse kesinlikle hiç korkma iyi bi doktora revizyon yaptır.srni çok iyi anlıyorum Konya'da ameliyat olduğum sayın Mehmet Mustafa kıyarın çıkardığı karının hiç bir şeye benzrmediği daha hastaneden eve geldiğimde belliydi ve utanmadan bana 10. Ayında şiş iner bekle diyordu.

bencede kesinlikle iyi bir doktora revizyon yaptırsın
zaten dediğin gibi iyi aml sonucu ilk günden belli oluyor, aylar sonra bile öyle aman aman değişiklik beklemeyin ne ise o
benim ilk günde aydıydı hala aynı karnım düz
izin çabuk geçip geçmemesi bile hem kişinin cilt yapısı hemde doktorun doğru kesisi ile ilgili
3.ayımda nerdeyse izler yokolmak üzere
aman maşallah diyeyim :)

Teşekkür ederim arkadaşlar.benim cilt yapımdan dolayı izler çok uzun süre duruyor ondan yana değil de ameliyat izi yukarida kalmis iç çamaşırından görünüyo buna canım sıkıldı.güya mini karın germeyle beraber liposuction da yapıldı ama yapılmamış gibi herşey aynen duruyor sadece göbeğin biraz sarkan yeri gitti o kadar göbek hala kocaman

Öyle çok ucuza da olmadım yani.paramın boşa gittiğiyle kaldım.diyet spor biraz biseye benzetmeye çalışıcam.biraz para biriktirince de revizyon olurum artık

Ameliyat olan kızlar tam
olarak şişlikleriniz ne zaman indi? 7haftayi geçti hala sis ya bi de çamaşırın geldiği yer içeri çökük göbek deliğinden yukarısi anormal şiş duruyor sizinki de öyle miydi kızlar ya

Kızlar nihayet evimdeyim.dün döndüm.mutluyum.ağrılarım var hatta hiç yatma oturma diyor toto:) sürekli ayakta dolaş dur bu yüzden yatamıyorum:(

Kızlar nihayet evimdeyim.dün döndüm.mutluyum.ağrılarım var hatta hiç yatma oturma diyor toto:) sürekli ayakta dolaş dur bu yüzden yatamıyorum:(

Gecmis olsun canim! Keske karinla popo ayni zamanda olmasaydi. Tek popo olsaydi yuzustu uyurdun. Merak ediyorum senin brazilya poponu. Fotonu bekliyorum.)

Ameliyat olan kızlar tam
olarak şişlikleriniz ne zaman indi? 7haftayi geçti hala sis ya bi de çamaşırın geldiği yer içeri çökük göbek deliğinden yukarısi anormal şiş duruyor sizinki de öyle miydi kızlar ya

Tatlım benimde önümüzdeki cuma günü 8 hafta dolacak. Bu aralar biraz daha azaldı sanki şişliklerim ama yinede tam inmiş degil. Biraz daha zaman lazım galiba.

Haydi hayırlısı bakalım. Kendini evine attinya gerisi gelir artık. Tez zamanda istediğin gibi olur inşallah vücudun.

Ben yaklaşık 5 ay önce mini karın germe ve liposuction oldum fakat memnun değilim.ne ameliyatın sonucundan ne de ameliyat izlerimden.keşke fiyat olarak biraz daha fazla verseydim de ercan beye ameliyat olsaydım.çünkü ercan beye ameliyat olanlar hep memnunlar.fakat olan oldu bi kere.bu yüzden çok mutsuzum.belki ileride revizyon olurum bilmiyorum.

Ne gibi bir sonuç oldu senin ki tam anlatmamışın ama bence kendine biraz daha zaman tanı.Altı ayda vücut oturuyor.İzsiz bir ameliyat değil ki.İnce jilet kesiği gibi soluk bir iz sanırım seninde öyledir.Çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Canım sağ popom çok ağrıyor kas içinde yeni bir şeye tepki veriyor. Karnımda boydan boya dikişini demiştik ama Ercan bey heryeri düzeltmiş. Popon çok gevşek ve düşüktü dedi Ercan bey çok güzel toplamış gibi ama şimdi şiş anlamıyorum

ayyy kurtuldn valla..ılerde bende ısterım ..foto koycak mısın sonra cok merak edıorum..tekrar gecmıs olsn

Back