• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kelebekli, nolac, desi, massal13 bejjj ve adını anımsayamadığım tüm ameliyat olan arkadaşlara büyük geçmiş olsun...darısı inşallah ben ve benim gibi ameliyat günü bekleyenlerin başımıza...

kızlar benim ameliyatıma bugün itibariyle tam 2 hafta kaldı...spor ve diyet yapıyorum şuana kadar 2 kilo verdim ameliyata kadar da sanırım en fazla 2-3 kilo verebilecek gibiyim ama sporu uzun zamandır yaptığım için vücudum epeyce şekle giriyor. ben tam karın germe ve göğüs küçültme, dikleştirme olacağım. ameliyata 70 kg. ile girersem ve ameliyatla benden 5 kg. gitse ( ki ben gideceğini tahmin ediyorum) ben ameliyattan sonra daha kaç kilo daha versem vücudum bunu kaldırır acaba...ha buarada boyum 1.63

canım çok geçmiş olsun.sonuçların seni çok mutlu edecek inşaallah :)
ağrı acı bir kaç güne geçer,sen yeni karın ve kalçanın tadını çıkar :))))

kapak fotoğraflarını çok merak ediyorum :))))

bu arada ercan bey her keze sürprizler yapıyor gözüne takılanı düzeltiyor diyorsunuzya,işte orda ben kahırlanıyorum
ne olurduuuuuu benimde şu sarkık memelerim gözüne takılaydııııııı
ne olurdu eli değmişken onları da düzelteydiiiiii
ne olurdu sırtımdaki yağlar gözünü rahatsız edeydi de onlarııı bi güzel çekip alaydıııııı
ne olurdu yaniii :):27:

Kuzuuum öyle deme kıyamam:))

kelebekli, nolac, desi, massal13 bejjj ve adını anımsayamadığım tüm ameliyat olan arkadaşlara büyük geçmiş olsun...darısı inşallah ben ve benim gibi ameliyat günü bekleyenlerin başımıza...

kızlar benim ameliyatıma bugün itibariyle tam 2 hafta kaldı...spor ve diyet yapıyorum şuana kadar 2 kilo verdim ameliyata kadar da sanırım en fazla 2-3 kilo verebilecek gibiyim ama sporu uzun zamandır yaptığım için vücudum epeyce şekle giriyor. ben tam karın germe ve göğüs küçültme, dikleştirme olacağım. ameliyata 70 kg. ile girersem ve ameliyatla benden 5 kg. gitse ( ki ben gideceğini tahmin ediyorum) ben ameliyattan sonra daha kaç kilo daha versem vücudum bunu kaldırır acaba...ha buarada boyum 1.63

İnşallah herşey harika olur. Bende hayrılısı ile haftaya ameliyata gireceğim. Offff düşününce heyecanlanıyorum. :52:

kizlar taburcu oldum bugun birazdan cikiyorum hastaneden:) sesm sanki cok azda olsa gelme sinyali veriyor. nefes ve kalp skntm yok smdlk umarm tamamen gecmistir. estetik ameliyatm da iyi sanrm sisliklerm var bi de cok kasiniyo. umarm cektgm bunca skntiya degecek bir sonuc alirim...sesim eskiye bi donse... hepinize tesekkurler dualarnz hep benimleydi. endiselenicek bi durum kalmadi artk:) biraz zaman gecsn estetik sonuclarimi paylasrm...

Çok geçmiş olsun tekrardan canım. Hızla iyileşmeni dilerim.:16:

canım çok geçmiş olsun.sonuçların seni çok mutlu edecek inşaallah :)
ağrı acı bir kaç güne geçer,sen yeni karın ve kalçanın tadını çıkar :))))

kapak fotoğraflarını çok merak ediyorum :))))

bu arada ercan bey her keze sürprizler yapıyor gözüne takılanı düzeltiyor diyorsunuzya,işte orda ben kahırlanıyorum
ne olurduuuuuu benimde şu sarkık memelerim gözüne takılaydııııııı
ne olurdu eli değmişken onları da düzelteydiiiiii
ne olurdu sırtımdaki yağlar gözünü rahatsız edeydi de onlarııı bi güzel çekip alaydıııııı
ne olurdu yaniii :):27:

:37:oldu memeye bir buçuk sene önce 6.bin lira ödedim küçültme işlemine sana bedava yapsaydı yolardım:51:

canım ameliyat sonrası hemen tartı da incelme bekleme sakın bende diyet ve sporla gitti ameliyat sonrası 7.kilo çok mutluyum sarkan derim olmasaydım şimdi daha da sarkacaktı :ssz: ameliyat sonrası protein ağırlıklı beslen hem yara iyileşmesine iyi hemde kilo vermeni kolaylaştırıyor

Kuzuuum öyle deme kıyamam:))

Öncelikle kelebekli arkadaşım iyi haberlerine çok sevindim herşeyi unutacaksın tadını çıkarmaya başlayınca :21:

nolac bu gün beni çok güldürdün telde ya hastanedesinn doktor dibinde sanki ameliyatı ben yaptım silikonu bana soruyon hemde kalça silikonunu kız ben ne bilimmm:1::1:aman neyse yine araştırdım senin için ilk hafta kas ağrısı fazlaca olurmuş dren çıkınca oh dersin biraz :34:hadi sık dişini zoru gitti:16:

Son düzenleme:
İnşallah herşey harika olur. Bende hayrılısı ile haftaya ameliyata gireceğim. Offff düşününce heyecanlanıyorum. :52:

heyecan yapma varsa yavruların onlara kendine yemekler yap dolaba at hazır olsun; çamaşır ütü işlerini ayarla valizini hazırla :29:bunlar bayağı oyalıyor kişiyi son gece ağlarsın zaten yada ameliyata girerken gelenek böyle

heyecan yapma varsa yavruların onlara kendine yemekler yap dolaba at hazır olsun; çamaşır ütü işlerini ayarla valizini hazırla :29:bunlar bayağı oyalıyor kişiyi son gece ağlarsın zaten yada ameliyata girerken gelenek böyle

Canım tatlım, neyseki küçük çocuklaırm yok. Biri bizi bıraktı gurbet ellerde. Diğeri 20 yaşında çok şükür kendi kendine yetiyor. Ben kendimi ameliyata nasıl hazırlarım onun peşindeyim. Ruhen ve fiziken.:9: Canım hem karın hem göğüs ameliyatı olacağımdan gecelikmi götüreyim hastaneye, ne derisn :44:

Canım tatlım, neyseki küçük çocuklaırm yok. Biri bizi bıraktı gurbet ellerde. Diğeri 20 yaşında çok şükür kendi kendine yetiyor. Ben kendimi ameliyata nasıl hazırlarım onun peşindeyim. Ruhen ve fiziken.:9: Canım hem karın hem göğüs ameliyatı olacağımdan gecelikmi götüreyim hastaneye, ne derisn :44:

oooo çok iyi o zaman çocuklar genç olmuşlar:)))hiç gerek yok yanına gecelik almaya iki ameliyatımda da hastanenin çıt çıtlı geceliklerini giyindim süper rahat valizde geri geldi benim gecelikler hep:ssz: mutlaka şal yada sabalık al canım bide kalın çorap ayağına,pipet çok işe yarıyor ve boğaz pastili

oooo çok iyi o zaman çocuklar genç olmuşlar:)))hiç gerek yok yanına gecelik almaya iki ameliyatımda da hastanenin çıt çıtlı geceliklerini giyindim süper rahat valizde geri geldi benim gecelikler hep:ssz: mutlaka şal yada sabalık al canım bide kalın çorap ayağına,pipet çok işe yarıyor ve boğaz pastili

İyiki sormuşum bende önden düğmeli gecelik alamaya çıkacaktım yarın. Boğaz pastili ne için lazım ? Öksürük gıcık fallan yapınca kullanmak için mi ?:44:

canım ameliyat sonrası hemen tartı da incelme bekleme sakın bende diyet ve sporla gitti ameliyat sonrası 7.kilo çok mutluyum sarkan derim olmasaydım şimdi daha da sarkacaktı :ssz: ameliyat sonrası protein ağırlıklı beslen hem yara iyileşmesine iyi hemde kilo vermeni kolaylaştırıyor

Karın germe ameliyatı sonrası mı 7 kilo verdiniz ? Ameliyat sonrası kilo almayın diyorlar, verme de sıkıntı yok yani ?

slm kızlar
bugün 3. ay kontrolüme gittim. özlemişim doktorumu :)
benki birinci ayın içinde 10 defa gitmiştim yok karnım kaşındı yok bu sütyen olurmu diye :) telefon msj ve mail tacizlerimde cabası...
o yüzden iki ay gitmemek benim için büyük başarı
bu arada kontrol için ücret alınmadı, 6. aydada alınmayacakmış, süper :)
izler için günde 2 conturatubex, 1 dermatixsi kullanıyordum. artık günde 1 dermatixsi yeter dedi. 1 yıl içinde izlerimden eser kalmazmış.
iz bandını sordum. hayır dedi. gereksizmiş benim cilt ve iz durumuma göre.
spora artık başlamak istiyorum dedim. olur dedi. kol ve bacaklarımı sıkılaştırıcam kısmetse :)

canım naçizane tavsiyem:her ne amlytı olursa olsun yanlız girmeyin...lütfen...yinede en doğru kararı tabikii doktorunuzla birlikte siz vereceksiniz :)

iyice düsündüm tek gögüs bile olsa yanliz yapamiycam. Burdan daha önce Ercan beye ameliyat olan bir arkadas var onunla gelicez. O da biraz rötus yaptiracakmis :)

canım naçizane tavsiyem:her ne amlytı olursa olsun yanlız girmeyin...lütfen...yinede en doğru kararı tabikii doktorunuzla birlikte siz vereceksiniz :)

iyice düsündüm tek gögüs bile olsa yanliz yapamiycam. Burdan daha önce Ercan beye ameliyat olan bir arkadas var onunla gelicez. O da biraz rötus yaptiracakmis :)

Kızlar ben anlamadım, nereye yanlız girmeyin ? :44:

Back