Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bir solukta okudum yazdıklarınızı, cok cok gecmis olsun. Darısı benim gibi bekleyenlerin basına inşallah ;-)

Gerginciim sana ozelden mesaj attim ama becerebildjmmi bilmiyorum...
Senjn mesajini bulamadi. Dedim nerden nasil bakmaliyim

Her 5 dakidabi özel mesaj atılıyormuş :-( Bu işleri hiç bilmiyorum ben.. tatlım soruma verdiğin yanıtı gördüm.. ama aha önceki mesajını nasıl silmeyi başardım onu da bilmiyorum.. tekrar yazarmısın lüttfeeennn.... merak ettim çoookkkk....

merhabalar herkese. yrn hastaneden cikiyorum. estetikten yana bi sknti yok dikisler hizla iyilesiyor. damadan antibiyotik aldgm icin cikamadm daha. gogsumdeki tup de cikarilmsti persembe gunu gogsumun ortasinda da kucuk bi dikisim var tupten dolayi. ilk halime gore cok iyiyim.ses kisiklgm suruyo. insallah o da gececek.durum boyle kizlar. hepinizi opuyorum ve hersey icin tesekkur ediyorum.

Kelebekli tatliimm cok sevindim senden haber aldigima... bitmis olsun ... bundan boyle hep iyi haberlerini almam hmidiyle...

canım benim, inşallah herşey çok güzel olacak...

Harikasın canım bu haberlerin bizi çok mutlu ediyor:)

gelmiş geçmiş olsun tatlım, bundan sonra kendine dikkat et ve sorunsuz bir iyileşme süreci geçir inş.

Güzel bir haber çok sevindim. Allah çok dahia iyi etsin inşallah :)

Canim sende iyi haberler almak bizi de sevindiriyor. Kötü günleri atlattin bundan sonrasi insallah cabucak gecer.

Guzel haberlerinizi almak sevindirdi. Hastaneden çıkınca daha çabuk toparlarsınız. Gözünüz aydin ;-)

Geçmiş olsun.Oldu da bitti

Geçmiş olsun

Sanırım esetik alışkanlık yapıyor. Falzla araştırmamak lazım, araştırdıkça düzeltilecek birsürü yerlerimin olduğu ortaya çıkıyor. Fazla kurcalamamakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…