Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Sanırım esetik alışkanlık yapıyor. Falzla araştırmamak lazım, araştırdıkça düzeltilecek birsürü yerlerimin olduğu ortaya çıkıyor. Fazla kurcalamamakta fayda var

Bence de,olduğun gibi doğal olmak en güzeli.Bu ameliyatlar deforme olmuş vücuda şekil verme amaçlı olmalı.Orası burası derken sen senlikten çıkar yapma insan olursun.

Sonra yüz göz hep aynı oluyor. Şişirilmiş yanaklar, arap dudaklar, çok suni oluyor gerçelten

Doğru valla.Ercan beye o kadar çok söyledim ki hiç anlaşılmasın diye.Ameliyathanede bile söylendim beni botokslu gibi yaparsan valla internette yayarım diye.Kontrole gittiğim bir gün doğal oldu kimse anlamıyor dedim.Gülerek biri beni tehditmi etmişti dedi.Sonrada çok doğal yaşadıkların söylediklerin dedi. Önemli olanda kimsenin anlamaması bizim için de işte o zaman başarılı.Herkes rahatsızlığımdan dolayı şiştiğimi sandı o dönemler.
Hiç kimse bana bir şey yaptırdın mı demiyor.Maşallah kendine bakıyorsun genç kalmasını biliyorsun diyor çevrem.Bana özel kimsenin bilmesine de gerek yok.
Kimbilir belki görüşmek kısmet olursa yazdıklarımı daha iyi anlarsın.

İnşallah canım tanışmak çok isterim. Merak ettim bende şimdi görüntünü

Bence de,olduğun gibi doğal olmak en güzeli.Bu ameliyatlar deforme olmuş vücuda şekil verme amaçlı olmalı.Orası burası derken sen senlikten çıkar yapma insan olursun.

orası burası lafı bana mı az kaldı sende bana yetişeceksin bacım ameliyatlarda

Kızlar geçmişi tek tek alıntılamıyorum nolaccım heyecanla okudum yazdıklarını aman aman ne adrenalin ellerin niye çiş koktu onu anlamadım bunu ilk duydumm

yeni ameliyat olan diğer arkadaşlar herkes iyidir inşallah

masalcım tanıştığımıza memnun oldum tlbtlbye yazmayı sormayı unuttum gece yazarım oda uykusuz benim gibi

Bende. Cok memnun oldum jelesecciimm..
Dert etme canim haberlesiriz nadilsa..
Benim uyku vaktim..
Hepinize iyi geceler....
Tatli ruyalar...

ben de şuan itibarıyla tam 12 saat sonra karın germe ve meme küçültme ameliyatına gireceğim. doktorum sigara konusunda çok titiz. bunun üzerine bir sürü yazılarını okumuştum. Fakat sigara konusunu kendisine sorduğumda benim için günde 10 taneye kadar içilen sigaranın yapacağım operasyon için bir etkisi yoktur fakat ameliyattan sonra vücudunuzdaki o değişikliği görünce zaten içmek istemiyeceksiniz dedi. bence ne kadar azaltabilirsen o kadar iyi. ben zaten günde 10 adet sigara hiç içmedim 1 paket 3 gün falan gidiyor. sonuncusunu şimdi söndürdüm inşallah bidaha içmem.

ne çok yazı birikmiş.yeni ameliyat olanlara ve kelebekliye geçmiş olsun.8 gün sonra iki ayım dolacak.şişlikler bariz derecede geçti. sanırım 15-20 gün sonra dümdüz olacağım.8 santim belde 10 santim simit bölgesinde incelme var.boşuna panik yapıp kendimi üzmüşüm .izim yok denecek kadar az.çok şükür mutluyum.

kizlar taburcu oldum bugun birazdan cikiyorum hastaneden:) sesm sanki cok azda olsa gelme sinyali veriyor. nefes ve kalp skntm yok smdlk umarm tamamen gecmistir. estetik ameliyatm da iyi sanrm sisliklerm var bi de cok kasiniyo. umarm cektgm bunca skntiya degecek bir sonuc alirim...sesim eskiye bi donse... hepinize tesekkurler dualarnz hep benimleydi. endiselenicek bi durum kalmadi artk:) biraz zaman gecsn estetik sonuclarimi paylasrm...

Cok sukur kurtuldun hastaneden. Gecmiş olsun! Sonucunu ve memnuniyyetini mutlaka yaz! Merak edıyorum, cekdiklerine deyecek bir sonucmu olucak...

Uyanırken öyle uyanmışımne alaka bende anlamadım:) bu arada hala hastanedeyim gece çok ağrım oldu şimdi biraz azaldı drenimin biri daha duruyor yarın çıkıcak inşallah

çok çok geçmiş olsun cnm
dilerim bu kadar çektiğin eziyete değecek, bu günlerini unutturacak güzel sonuçlar alırsın
bol bol dinlenmeye, dikişlerini zorlamamaya çalış
fotoğrafını gördüm çok şekersin cnm
nekahet sürecinde ne takılırsa aklına sorabilirsin
güzel günler seni bekler :) yaz deniz kum güneş :)))

Desiciim çok sevindim senin adına..
benim şişiklerim var hala... ama azaldı tabii... göğüs altım hala kapanmadı :-(( ama küçüldü epey :))
az kaldı az....

Çok şükür çok mutlu oldum senin adına...

tatlımmmm söz verdin sesin gelince ilk beni arayacaksın :)))

bu arada lütfen amlyt sürecini bizlerle paylaş,hastanede yaşadıklarını her şeyiii ayrıntılı bir şekilde...bekliyoruz.
ben senin yerinde olsam yazmakla yetinmezdim hoş...çok iyi niyetli bir kızsın sen,senin dr lar yatıp kalkıp şükretmeli bence!

Ayyy en önemli soruyu unuttum. Karin germe daha stresli ama meme büyütme de yanliz olsam olur mu? yada illaki birini yetireyim mi?

canım naçizane tavsiyem:her ne amlytı olursa olsun yanlız girmeyin...lütfen...yinede en doğru kararı tabikii doktorunuzla birlikte siz vereceksiniz :)

bejjj belkide şu an amlyttasın...dualarımız seninle,inşallah sonuçlardan çok memnun kalacaksın.
lütfen kendini iyi hissettiğinde yaz,bizi habersiz bırakma

canım çok geçmiş olsun.sonuçların seni çok mutlu edecek inşaallah :)
ağrı acı bir kaç güne geçer,sen yeni karın ve kalçanın tadını çıkar :))))

kapak fotoğraflarını çok merak ediyorum :))))

bu arada ercan bey her keze sürprizler yapıyor gözüne takılanı düzeltiyor diyorsunuzya,işte orda ben kahırlanıyorum
ne olurduuuuuu benimde şu sarkık memelerim gözüne takılaydııııııı
ne olurdu eli değmişken onları da düzelteydiiiiii
ne olurdu sırtımdaki yağlar gözünü rahatsız edeydi de onlarııı bi güzel çekip alaydıııııı
ne olurdu yaniii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…