• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

gecmıs olsn..karın gerdırme yapılırsa fıtıgıda o esnada hallederler bence..ama once bı plastık cerrahla gorusmen gerek.sarkma yoksa germede yapamazlar.lıpo yaparlar belkıde :)

bu lipo yağ çekme işlemi dimi canım:26: aldığım kilo direk karnımda toplanıyo bıktım artık normalde herkesçokzayıfsın der ama gel görki o karnım 7 aylık hamile karnı gibi

küçültme ameliyatında kişinin sağlığı açısından kan kaybı vs. süt kanalları doktorun uygun gördüğü oranda doku almak en doğrusu
fakat silikon takılacaksa kişi küçük doktor büyük istiyorsa bence garip
sonuçta o büyük göğüslerle sen yaşayacaksın
kişi büyük ister, doktor küçük genelde :)
göğüs boyutu büyüyecekse bunun kararını sen vermelisin
ayrıca tamamen benim şahsi zevk ve fikrimi soracak olursan 158 boya c cup büyük
ben 170 boy 52 kiloyum c cup. ben dikleştirme yaptırdım silikon yok. ilerde gerekirse biraz daha küçültürüm (2.bebek vs olursa)
ama şöyle bir durum var doktorun c cup demesinin mantıklı şöyle bir nedeni olabilir, b cup belkide göğüslerini kaldırmaya dik tutmaya yetmeyecektir o yüzden c cup yapacaktır.

Bende dikleştirme istiyordum zaten ama göğüslerimin hacmi az olduğundan slikon takviyesi yapacak. Bakalım artık bi daha konuşmak istiyorum kendisyle.

begonya bunlar beleşe getirdiler ameliyatları da bize çaktırmıyorlar bacım :37:

üstlerine gidelim itirafa zorlayalım :))))

aslında hepimizde farkındayız ki vücut tiplerimiz yapılacak işlemler farklı,ama üç aşağı beş yukarı ortalama fiat öğrenmek istiyor insan :)))

Canim ya cok ozur gormedim...hemen bakiyorum...

Slm arkadaşlar bende 19 Şubat'ta Ercan beye lazer lipo+mini karın germe olacağım.. Şimdiden korku sardı beni :(( sonuçları inşallah güzel olur yorumların bazılarında sonuçlardan memnun kalınmamış onları okudukça biraz endişeleniyorum....

Merhabalar. Begonya02, siz ve ben cok kısa aralarla Ercan beye ameliyat olacaklar listesindeyiz :-) Benim Ercan beyi seçme sebebim burda ona karın germe ameliyati olmus pek cok kisinin bulunması. Tecrübe. Bir kac doktora daha gittim, ama tatmin olmadım. Ameliyat sonuclarından memnun olmamış cok az kisiye rastladım. Memnun olmayanların cogu da daha yeni olmus,3-6 aylık süreçleri geçirmemişler. Ya ödem var diyorlar, ya da ameliyat izim cok yukarda. Dr bey görüşmelerde gercek sonucun 6 aydan sonra belli olacağını söyledi.

elifnaz ve gorhan merhaba :)

elif naz hiç korkma.içinizde benden ödlek yoktur sanırım :) ben bile bu amlyt için korkulacak bir şey yok diyorsam emin ol yoktur :)

bu arada kızlar bir kaç mesajda okudumda kafama takıldı.sonuçlardan memnun olmayan kim?
bence bir yanlış anlama var ortada.ben ercan beyin yaptığı ameliyatlarda memnuniyetsizliğe hiç rastlamadım ve görmedim...ödem şikayetlerimiz memnuniyetsizlik olarak algılandıysa onu da düzeltmek gerek.
eğer bu yanlış anlamayı düzeltmessek açıkçası doktorumuza haksızlık etmiş oluruz
benim amlyt sonucum çok güzel.doktorumun ilgisinden,bilgisinden,tekniğinden,bana karşı olan tavrından,hoş görüsünden (amlyt öncesi ve sonrası)çok çok memnun kaldığımı açık ve net bir şekilde ifade edebilirim ki bu sadece bana özel bir durum değil.bakın sonuç yorumları tekrar okuyun...ben ve ysmnts arkadaşımızda biraz fazla ödem oldu.ama ödem konusunda dr un yapabileceği hiç bir şey yok biliyorsunuz ödem olayı her kezde farklıdır.kişinin vücut yapısına göre değişir.gülüm 77 arkadaşımızla yaşlarımız hemen hemen aynı ve aynı dr amlyt olmamıza rağmen onda ödem hiç olmadı.burada başkalarıyla kendimizi kıyaslamamız lazım.yani ben gülümle kendimi hiç kıyaslamadım.onun vücudunun amlyt a verdiği tepkiyle benimki aynı olamaz.yada jelesec le kendimi kıyaslayamam o iki doğum yapmış ben üç.ilk hamileliğimde 32 kilo aldım onda belki fazla çatlak olmadı ama benim her yerim çatladı.iç karında deformasyonum çok fazlaydı ona yapılan işlemle bana yapılan aynı olamaz değilmi?.
yaniii birbirimizle kıyas yapmamız hiç doğru değil bence. ben amlyt olalı 7 hafta ysm arkadaşımız olalı 6 hafta oldu.biliyorsunuz ki karın germe amlyt süreci 6 ay ile 1 yıl arasında tam sonuç ortaya çıkar.
burada yaşadıklarımızı paylaşıyoruz samimiyetle.bizden sonra amlyt olacaklara fikir vermek amacıyla.ama bende ödemin fazla olması sizlerde de olacak anlamına gelmez.
ayrıca kimse kimseye git şu dr a amlyt ol ya da olma demiyor.deneyimlerimizi memnuniyetlerimizi yada memnuniyetsizliklerimiz paylaşıp fikir alış verişi yapıyoruz.
her kez kendi kararını verecektir.araştırın yorumları lütfen dikkatlice okuyun.

ayrıca kızlar nazar korkum var benim.ben burada ne zaman çok iyiyim yazdıysam o gün ya da ertesi başıma bir şeyler geldi :)
yanlış anlamayın lütfen sizlerin iyi niyetine çok güveniyorum ama böylede bir durumum var çocukluğumdan beri böyledir bu.
daha geçen hafta yaşadım bunu buradan tanışıp yakınen görüştüğüm arkadaşlar şahitler yaşadığım olaya...
bu nedenle her fırsatta söylemiyorum ben karnımın şu halinden çok memnunum.eski fotoğraflarımla kıyasladığımda sonuç muhteşem
darsısı tüm isteyenlerin başına...

2 gundur girmiyordum ne cok yazisma olmus...
Oncelikle aramiza yeni katilanlara hosgeldiniz...
Nolacciimm nasil oldun canim.. cok gecmis olsun..
Kelebekli senden habeler daha iyi olsun luuuttffeeenn..
Aydaxciimm sen nasilsin..

Yeni ameliyat olacaklara simdiden gecmis olsun...

Hepinize sevgiler :54:

Son düzenleme:
kızlar Develi sonrası uğradım nolac bacıya çıkmıştı ameliyattan cin gibi bakınıyordu herşey yolunda gitmiş herkese selamları var

bu arada kızlar bir kaç mesajda okudumda kafama takıldı.sonuçlardan memnun olmayan kim?
bence bir yanlış anlama var ortada.ben ercan beyin yaptığı ameliyatlarda memnuniyetsizliğe hiç rastlamadım ve görmedim...ödem şikayetlerimiz memnuniyetsizlik olarak algılandıysa onu da düzeltmek gerek.
eğer bu yanlış anlamayı düzeltmessek açıkçası doktorumuza haksızlık etmiş oluruz
benim amlyt sonucum çok güzel.doktorumun ilgisinden,bilgisinden,tekniğinden,bana karşı olan tavrından,hoş görüsünden (amlyt öncesi ve sonrası)çok çok memnun kaldığımı açık ve net bir şekilde ifade edebilirim ki bu sadece bana özel bir durum değil.bakın sonuç yorumları tekrar okuyun...ben ve ysmnts arkadaşımızda biraz fazla ödem oldu.ama ödem konusunda dr un yapabileceği hiç bir şey yok biliyorsunuz ödem olayı her kezde farklıdır.kişinin vücut yapısına göre değişir.gülüm 77 arkadaşımızla yaşlarımız hemen hemen aynı ve aynı dr amlyt olmamıza rağmen onda ödem hiç olmadı.burada başkalarıyla kendimizi kıyaslamamız lazım.yani ben gülümle kendimi hiç kıyaslamadım.onun vücudunun amlyt a verdiği tepkiyle benimki aynı olamaz.yada jelesec le kendimi kıyaslayamam o iki doğum yapmış ben üç.ilk hamileliğimde 32 kilo aldım onda belki fazla çatlak olmadı ama benim her yerim çatladı.iç karında deformasyonum çok fazlaydı ona yapılan işlemle bana yapılan aynı olamaz değilmi?.
yaniii birbirimizle kıyas yapmamız hiç doğru değil bence. ben amlyt olalı 7 hafta ysm arkadaşımız olalı 6 hafta oldu.biliyorsunuz ki karın germe amlyt süreci 6 ay ile 1 yıl arasında tam sonuç ortaya çıkar.
burada yaşadıklarımızı paylaşıyoruz samimiyetle.bizden sonra amlyt olacaklara fikir vermek amacıyla.ama bende ödemin fazla olması sizlerde de olacak anlamına gelmez.
ayrıca kimse kimseye git şu dr a amlyt ol ya da olma demiyor.deneyimlerimizi memnuniyetlerimizi yada memnuniyetsizliklerimiz paylaşıp fikir alış verişi yapıyoruz.

ayrıca kızlar nazar korkum var benim.ben burada ne zaman çok iyiyim yazdıysam o gün ya da ertesi başıma bir şeyler geldi :)
yanlış anlamayın lütfen sizlerin iyi niyetine çok güveniyorum ama böylede bir durumum var çocukluğumdan beri böyledir bu.
daha geçen hafta yaşadım bunu buradan tanışıp yakınen görüştüğüm arkadaşlar şahitler yaşadığım olaya...
bu nedenle her fırsatta söylemiyorum ben karnımın şu halinden çok memnunum.eski fotoğraflarımla kıyasladığımda sonuç muhteşem

Gergin dukkanci çok doğru yazmış arkadaşlar. Her vücut farklı tepki veriyor mutlaka. Dediği gibi benimde çok odemim oldu 7 hafta olmus olmasına rağmen hala kocaman bir karnım var, fakat doktorum ineceğini söylüyor. Ona inanıyor ve güveniyorum:) demekki benim karnimin oturması için daha uzun bir sürece ihtiyacım var. Sonuç güzel olacak inşallah.

:42:Ben bu anlatıma yazıma şapka çıkarırım altına da imzamı atarım:31:

arkadaşlar bu saat oldu hala sizden gelen yorumları okuyorum. çok güzel yorumlar yapmışsınız. okudukçada içim rahatlıyor. bende 4 şubat salı günü karın germe lipo ve meme küçültme ameliyatı olacağım. açıkcası çooookkk korkuyorum. doktoruma kalırsa hiç sorunsuz ağrısız ve çok kolay olacak. buna inanmak istiyorum. doktorumdan çok burda sizin paylaştıklarınıza daha çok inanıyorum. sonuçta birebir yaşayanlarsınız.

hiç korkma canım 3 yıl bitiyor ben olalı 3 .5 kilo deri atıldı karnımadan şimdi ilk günkü gibi harika..

Arkadaşlar, benim boy 158 kilo 55. Benim boyuttaki bir kadına C cup göğüs çok mu büyük olur ? Endişem şu dar Bluzlar giyiyorum dar elbiseler falan, göğüs büyük olursa bu sefer düğmeler kapanmaz elbise dar gelir o yüzden de bir beden büyük giymek istemiyorum. Kafam karıştı benim vücuda acaba C cup kocaman mı olur ?

begonya selam, 2004 senesinde ilk silikon macerasını yaşamış biri olarak ben cevap vermek istedim sana, benim göğüslerim dümdüzdü, anneme ağla yalvar silikon taktırmaya ikna ettim üniversitedeydim. doktoruma çok büyük istemiyorum dedim (boy 155 o zaman kilom 46 idi) doktor ameliyata girdiğinde zaten vucut tipine göre bir kaç boy çeşit silikon deniyor, takmayı düşündüğü silikon vucuduna göre büyük durursa ben eminim daha küçüğünü deneyecek ve ona göre karar verecektir. benim doktor bana bir küçük silikonu koymuş yandan hemşire demiş ki bi büyüğünü koyun doktor bey o ne öyle yapmışken azcık kendini göstersin demiş :) doktor çıktığında anlatmıştı ve iyi ki de öyle yapmış. bu arada çok büyük bir implant konmamıştı 220 cc high profile konmuş, buradaki göğüs estetiği konularında 300 cc den küçük koydurmayın diye yazdıklarını defalarca gördüm mesela. demem o ki doktor büyük oldugunu düşünürse küçültür küçük oldugunu düşünürse büyütür ameliyat esnasında bence ama sen mutlaka ona elbiselerin göğüs kısmı germesin cok buyuk olmasını istemem diye özellikle belirt ameliyat günü de özellikle tekrar belirt derim ben naçizane :16:

begonya selam, 2004 senesinde ilk silikon macerasını yaşamış biri olarak ben cevap vermek istedim sana, benim göğüslerim dümdüzdü, anneme ağla yalvar silikon taktırmaya ikna ettim üniversitedeydim. doktoruma çok büyük istemiyorum dedim (boy 155 o zaman kilom 46 idi) doktor ameliyata girdiğinde zaten vucut tipine göre bir kaç boy çeşit silikon deniyor, takmayı düşündüğü silikon vucuduna göre büyük durursa ben eminim daha küçüğünü deneyecek ve ona göre karar verecektir. benim doktor bana bir küçük silikonu koymuş yandan hemşire demiş ki bi büyüğünü koyun doktor bey o ne öyle yapmışken azcık kendini göstersin demiş :) doktor çıktığında anlatmıştı ve iyi ki de öyle yapmış. bu arada çok büyük bir implant konmamıştı 220 cc high profile konmuş, buradaki göğüs estetiği konularında 300 cc den küçük koydurmayın diye yazdıklarını defalarca gördüm mesela. demem o ki doktor büyük oldugunu düşünürse küçültür küçük oldugunu düşünürse büyütür ameliyat esnasında bence ama sen mutlaka ona elbiselerin göğüs kısmı germesin cok buyuk olmasını istemem diye özellikle belirt ameliyat günü de özellikle tekrar belirt derim ben naçizane :16:

Canım bu detaylı açıklaman için çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldun bana :9:

Back