Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

üçe beşe bakmayın yahu sütyen korse parası yok sonrası revizyon parası yok hesaplayın uyguna bile geliyor benden korse sütyen parası istemişti bazı dr.ler

aaaa ne oluyorrr bakayımmm
birileriniz istanbulda buluşur öbürü evine davet eder aaa valla kıskanıyorummmm
kendimi yanlız hissediyorum bennnnn

biraz ödemlerim var ama yine de düz canım önceki göbegim çok fenaydi çünkü. görenler hamile misin diyolardi. göğüslerim de 85 B oldu hayatım

Melos hiç resim cektinmi ? Önden ve yandan çekilmiş resmini gonderebilirmisin bana sorun olmazsa? Arkadaşlık gönderiyorum şimdi sana.

Hanımlar merhaba bende 15 gun sonra karin germe ameliyati okacagim ama doktorum bana hic sigara icme dedi gunde 5 e kadar düşürebildim aranizda ameliyattan once sigarayı icen var mi ??? Beni doktorum cokkkkkk korkuttu sigara konusunda lutfennnn kullananlar bana cokkk acil cvppp neluuu

Ercan beyin hastalarında göbek deliği problemi yok bence. Benim gencliyimde bile böyle düz karnım ve ince göbek deliyim olmamıştı. Göbek deliyi orijinal gibi.

Canım bende 13 Şubatta ameliyat olacağım. Ben normalde de zaten günde 4-5 tane içiyorum. Daha önce görüş almak için gittiğim Dr. da şimdi ameliyat olacağım Dr. da bu sigara olayını pek umursamadılar. Hatta ben sorunca cevapladılar. Bırakırsan iyi olur dedi sadece ameliyat olacağım doktor ama ben içiyorum hala inşallah sonra pek bi sorun yaşamayız.

Hayatim 55 kiloya 85B fazla gozukmuyomu? Ben 1.60 boy, 63 kiloyum, gogusler 75 B destekli takiyorum. Shimdi 85 B yaptirmaya cekiniyorumki cok dikkat ceker.))

Kızlar B Cup küçük değilmi. Dr. bana sana küçük olur dedi. C cup bana daha uygun olurmuş. Şimdi aklım karıştı :26:

Ercan beyin hastalarında göbek deliği problemi yok bence. Benim gencliyimde bile böyle düz karnım ve ince göbek deliyim olmamıştı. Göbek deliyi orijinal gibi.

Canım geldin yanıma çok teşekkür ederim.ayrıca çok hoş görünüyordun:)

Jelesec canım sanada çok teşekkür ederim işi in gücünün arasında uğradın.mutlu oldum teşekkür ederim

Ohhh cnm icime su serptin vallahi 26 yasinda 8 6 ve 4 yasinda cocuklarim var benimde 3 de swzaryan ee malum tabi karnimin hali kilom yok ama karnim cirkin iste
Karnin curur bi riski alamam dedi bana yuzlerce yorum okudum icen bir arkadas olmus hicbir sorun yaşamam mis ama doktorum neden böyle icime kurt dusuruyor anlamadim

Valla neden öyle demiş anlamadım, yani yara iyileşmesi daha geç oluyormuş içenlerin onu biliyorum. 26 yaşındamısın ?

​benim kilo problemim yok hatta zayıfım ama kocaman karnım var zaten fıtık ameliyatı olcam karın küçültülürmü çok mutsuzum hamile gibiyim utanıyorum hep kapatmak zorundayım napıcam ben bekarım doğum olayı falan yok ok mutsuzum çok fikir verirmisiniz banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…