​benim kilo problemim yok hatta zayıfım ama kocaman karnım var zaten fıtık ameliyatı olcam karın küçültülürmü çok mutsuzum hamile gibiyim utanıyorum hep kapatmak zorundayım napıcam ben bekarım doğum olayı falan yok ok mutsuzum çok fikir verirmisiniz banada
Hanımlar merhaba bende 15 gun sonra karin germe ameliyati okacagim ama doktorum bana hic sigara icme dedi gunde 5 e kadar düşürebildim aranizda ameliyattan once sigarayı icen var mi ??? Beni doktorum cokkkkkk korkuttu sigara konusunda lutfennnn kullananlar bana cokkk acil cvppp neluuu
Canım önce burun ameliyatını hallet sonra bence fazla geçirmeden diğer işlemlere geç. Keşke bende senin yaşlardayken karar verip yaptırsaydım. Onca sene göbeğimi saklamaktan istediğimi giyememkten bıktım. Sürekli fışkıran bir göbekle dolaşmak anca çekenler bilir ve anlar. O yüzden bence iknaya devam ve inşallah sonrası taş taş gibim olacağız
Canım nasıl rahatladım bilemzsin seni kocaman öpüyorum
kızlar ağrım var:)çok yazamıycam popom çok ağrıyor
Canım geldin yanıma çok teşekkür ederim.ayrıca çok hoş görünüyordun:)
Kızlar B Cup küçük değilmi. Dr. bana sana küçük olur dedi. C cup bana daha uygun olurmuş. Şimdi aklım karıştı :26:
Arkadaşlar, benim boy 158 kilo 55. Benim boyuttaki bir kadına C cup göğüs çok mu büyük olur ? Endişem şu dar Bluzlar giyiyorum dar elbiseler falan, göğüs büyük olursa bu sefer düğmeler kapanmaz elbise dar gelir o yüzden de bir beden büyük giymek istemiyorum. Kafam karıştı benim vücuda acaba C cup kocaman mı olur ?
Arkadaşlar, benim boy 158 kilo 55. Benim boyuttaki bir kadına C cup göğüs çok mu büyük olur ? Endişem şu dar Bluzlar giyiyorum dar elbiseler falan, göğüs büyük olursa bu sefer düğmeler kapanmaz elbise dar gelir o yüzden de bir beden büyük giymek istemiyorum. Kafam karıştı benim vücuda acaba C cup kocaman mı olur ?
kızlar ağrım var:)çok yazamıycam popom çok ağrıyor
Hanımlar merhaba bende 15 gun sonra karin germe ameliyati okacagim ama doktorum bana hic sigara icme dedi gunde 5 e kadar düşürebildim aranizda ameliyattan once sigarayı icen var mi ??? Beni doktorum cokkkkkk korkuttu sigara konusunda lutfennnn kullananlar bana cokkk acil cvppp neluuu
doğum yapmadıysan (özellikle sezeyan) ve karnında sarkma yoksa karın germe ameliyatı bence çok gereksiz
spor yap ve erit
canım göbekeritme hareketlerinin başında mekik gibi hareketler geliyo malesef bu tarz hareketler yapamam karın bölgemde başka sağlık problemlerim varsadece aklımdan geçti ameliyat olcam olurken bunada bi çare bulurlarmı diye düşündüm:2:
Bejj hiç korkma canım uyucak uyanacaksin herşey bitmis olacak ben karın germe ve meme büyütme oldum çok şükür iyiyim sende iyi olacaksin ameliyatına da az kalmış. yaş kaç senin canım?
cok gecmıs olsn atlattn valla..kac saat surdu amelıyat?agrı cok mu oluo ya?karın germeden fazla mı?
Canım sağ popom çok ağrıyor kas içinde yeni bir şeye tepki veriyor. Karnımda boydan boya dikişini demiştik ama Ercan bey heryeri düzeltmiş. Popon çok gevşek ve düşüktü dedi Ercan bey çok güzel toplamış gibi ama şimdi şiş anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?