Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

doğum yapmadıysan (özellikle sezeyan) ve karnında sarkma yoksa karın germe ameliyatı bence çok gereksiz
spor yap ve erit

ben sigara kullanmıyorum
ameliyat oldum çok şükür bir sorun yaşamadım
sigara içen 10 kişiden 8 inde dikişlerde vs sorun yaşanıyor az yada çok
bu büyük bir ameliyat bence içme arkadaşım değermi risk almaya canına yazık
bu kadar eziyet çek kesil dikil sonra iyileşme süreci... sigara denen pis şey durumu bozmasın

Son düzenleme:

Aynen aynen ben 43 yaşındayım son 4 yıldır bu fizikle yaşamak zorunda kaldığıma pişmanım keşke zamanında yaptırsaymışım..taş gibi olcaz taşşş

Arkadaşlar, benim boy 158 kilo 55. Benim boyuttaki bir kadına C cup göğüs çok mu büyük olur ? Endişem şu dar Bluzlar giyiyorum dar elbiseler falan, göğüs büyük olursa bu sefer düğmeler kapanmaz elbise dar gelir o yüzden de bir beden büyük giymek istemiyorum. Kafam karıştı benim vücuda acaba C cup kocaman mı olur ?

Bence bu kadar herseyi kafana takma, bak Ercan bey ile ilgili olumsuz yorum yok. Bence doktoruna güven yillardir bu isin icinde artik kime hangi silikon gider ezberlemistir :)

küçültme ameliyatında kişinin sağlığı açısından kan kaybı vs. süt kanalları doktorun uygun gördüğü oranda doku almak en doğrusu
fakat silikon takılacaksa kişi küçük doktor büyük istiyorsa bence garip
sonuçta o büyük göğüslerle sen yaşayacaksın
kişi büyük ister, doktor küçük genelde :)
göğüs boyutu büyüyecekse bunun kararını sen vermelisin
ayrıca tamamen benim şahsi zevk ve fikrimi soracak olursan 158 boya c cup büyük
ben 170 boy 52 kiloyum c cup. ben dikleştirme yaptırdım silikon yok. ilerde gerekirse biraz daha küçültürüm (2.bebek vs olursa)
ama şöyle bir durum var doktorun c cup demesinin mantıklı şöyle bir nedeni olabilir, b cup belkide göğüslerini kaldırmaya dik tutmaya yetmeyecektir o yüzden c cup yapacaktır.

Son düzenleme:

ben kullandm amelıyattan oncede sonrada ..21 ocakta oldm amelıyatı ..amelıyat gunu bıle 7 tane ıctım ..salı 12 den cuma saat 1 e kdr ıcmedım..sonra yıne aynı devam..bırakamadm ben..bırde cok ıcıorum ben bı sorun yok sımdıye kdr ıns sonrada bı sorun cıkmaz..

doğum yapmadıysan (özellikle sezeyan) ve karnında sarkma yoksa karın germe ameliyatı bence çok gereksiz
spor yap ve erit

canım göbekeritme hareketlerinin başında mekik gibi hareketler geliyo malesef bu tarz hareketler yapamam karın bölgemde başka sağlık problemlerim var sadece aklımdan geçti ameliyat olcam olurken bunada bi çare bulurlarmı diye düşündüm:2:

gecmıs olsn..karın gerdırme yapılırsa fıtıgıda o esnada hallederler bence..ama once bı plastık cerrahla gorusmen gerek.sarkma yoksa germede yapamazlar.lıpo yaparlar belkıde :)

arkadaşlar bu saat oldu hala sizden gelen yorumları okuyorum. çok güzel yorumlar yapmışsınız. okudukçada içim rahatlıyor. bende 4 şubat salı günü karın germe lipo ve meme küçültme ameliyatı olacağım. açıkcası çooookkk korkuyorum. doktoruma kalırsa hiç sorunsuz ağrısız ve çok kolay olacak. buna inanmak istiyorum. doktorumdan çok burda sizin paylaştıklarınıza daha çok inanıyorum. sonuçta birebir yaşayanlarsınız.

Bejj hiç korkma canım uyucak uyanacaksin herşey bitmis olacak ben karın germe ve meme büyütme oldum çok şükür iyiyim sende iyi olacaksin ameliyatına da az kalmış. yaş kaç senin canım?

Canım ben senin arkadaşlık istedigini kabul etmedim mi? o ara benim sipalar şımariyodu telefon havalar da gezdi falan tam istegini okeyliyodum olmadı herhalde

Bejj hiç korkma canım uyucak uyanacaksin herşey bitmis olacak ben karın germe ve meme büyütme oldum çok şükür iyiyim sende iyi olacaksin ameliyatına da az kalmış. yaş kaç senin canım?

melosb teşekkür ederim canım yaş 34 inşallah dediğin kadar kolay olur

cok gecmıs olsn atlattn valla..kac saat surdu amelıyat?agrı cok mu oluo ya?karın germeden fazla mı?

Canım sağ popom çok ağrıyor kas içinde yeni bir şeye tepki veriyor. Karnımda boydan boya dikişini demiştik ama Ercan bey heryeri düzeltmiş. Popon çok gevşek ve düşüktü dedi Ercan bey çok güzel toplamış gibi ama şimdi şiş anlamıyorum

Mini karın germe yapıcaktı kenardaki dikişlerinde düzeltmiş denek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…