Çok geçmiş olsun canım. can sıkıcı maalesef ama benimde göğsümün altında var.. benim de doktorum geçecek dedi...ne ilaç sürüyorsun.:44:
Sende atlatirsin canım zaman çok çabuk geçiyo gerçekten. senin yaş kaç bu arada
canım yaa çok geçmiş olsun.dr unu aradın değilmi?
onun verdiği ilacı kullanıyorsundur...ya işte ben bu durumdan korktuğum için silikon bantları biraz farklı kullanıyorum
Kızlar kefiri bende iciyorum ama ı hazır satılanlardan değil.mantarını mamalıydım her sabah aç karnına. Bi kere kansızlık sorunu bitiyor kafkaslar su yerine kefir içip o kadar uzun yıllar yaşıyorlar.ödem atıyor yaşlanmayı önlüyor.mantarı bulabilirseniz bulup mayalayın bulamazsanız bende baya bi çoğaldı mayalandıkça çoğaldığı için istanbuldan isteyenlere getirebilirim:)
Canım ameliyat öncesi kilo vermeyi pek önermiyolar. Bunu sorasına bırak bence. Topiğin başından itibaren okudum
ben bu sonuca vardım. İstersen bir araştır sen de.
Benimkide estetiğe mi bakıyorsun diyo :) adamlar kıskanıyorlar burayla muhabbeti.jelesec nerelerdesin ?
teşekkür ederim massal13 cum.Rif ampul verdi doktorum. Kulak çubuğu ile açılma olan yere sürüp kurumasini bekliyorum, sonra tekrar korsemi bağlıyorum.
Bende 26 yaşındayim bayanlar. en genç ben mıyım aranızda acep
ercan bey mi yaptı ameliyatını?
ben ilk başlarda ödemden lipo yapılıp yapılmadığından emin değildim:) hatta gittiğimde doktoruma sordum bana lipo yaptınızmı diye :)
şu an yan simitlerin olduğu bölgeye dokununca elime sadce kemikler geliyor :))
birde canım ercan bey bana ısrarla kilo alma dedi.sanırım kilo almamızda sonucu olumsuz etkiliyor...
ilk ameliyatı ercan bey yapmadı.
ama dünkünü o yaptı. herşey yolunda allaha sukur. sıkıntı yok. simdi cok yazamam kendimi iyi hissedince ayrıntıları yazacagım.
buradayım canım özledin mi beni[:) özledim canım.tası tuzu olmuyor sensiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?