Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çok geçmiş olsun canım. can sıkıcı maalesef ama benimde göğsümün altında var.. benim de doktorum geçecek dedi...ne ilaç sürüyorsun.:44:

teşekkür ederim massal13 cum.Rif ampul verdi doktorum. Kulak çubuğu ile açılma olan yere sürüp kurumasini bekliyorum, sonra tekrar korsemi bağlıyorum.

canım yaa çok geçmiş olsun.dr unu aradın değilmi?
onun verdiği ilacı kullanıyorsundur...ya işte ben bu durumdan korktuğum için silikon bantları biraz farklı kullanıyorum

Nasıl farklı kullanıyorsun sekercim. Ben doktorun dediği şekilde kullanıyorum ama. Birde benim dikiş komple yerim bir parmak kalınlığında mor, kırmızı arası bir renkte, seninde oylemi?

Kızlar kefiri bende iciyorum ama ı hazır satılanlardan değil.mantarını mamalıydım her sabah aç karnına. Bi kere kansızlık sorunu bitiyor kafkaslar su yerine kefir içip o kadar uzun yıllar yaşıyorlar.ödem atıyor yaşlanmayı önlüyor.mantarı bulabilirseniz bulup mayalayın bulamazsanız bende baya bi çoğaldı mayalandıkça çoğaldığı için istanbuldan isteyenlere getirebilirim:)

ameliyat sonrası iyileşme sürecine de çok faydası oluyormuş kefirin. eşime de çok uzun zamandır içiriyorum. ben AOÇ ninkini tüketiyorum. hem cam şişede hem de katkısız. üşenmeyip mayalamak en iyisi tabii :)

Canım ameliyat öncesi kilo vermeyi pek önermiyolar. Bunu sorasına bırak bence. Topiğin başından itibaren okudum
ben bu sonuca vardım. İstersen bir araştır sen de.

tam aksi cnm
karın germe veya göğüs dikleştirme-küçültme ameliyatı için kilo vermek şart
yani boy/kilo oranı yapıldığında ideal kiloya yada en yakınına ulaşmak gerek
ayrıca her ameliyatta kilolu insanlar için risk fazladır, estetik veya başka aml olsun farketmez
ayrıca ameliyatla karın o anki vücut sarkıklığına göre geriliyor ve varsa yağlar alınıyor sonrasında kilo verince yine sarkık bir karın oluşur. ayrıca vücutta ne kadar az yağ varsa ve ne kadar az yağ alınırsa sağlık açısından o kadar iyi. meme içinse vücut oranına göre meme ölçüsü ayarlanıp ameliyatla şekil veriliyor sonrasında kilo verildiğinde hem meme tekrar sarkacak hemde vücutla meme arasında bir orantısızlık oluşacaktır.

Kızlar nerelerdesiniz şöyle yazın canım susmayın çok hey şenliğim zaten 8 gün kaldııı gözün hep burda ama herkes susuyor:)

akşam oldu mu yemek bulaşık faslı filan derken, eşim laptopu kucağıma alır almaz "gene meme sitesine girecek bizimki" dedi ona gülüyorum. bu sitenin adı onun için "meme sitesi" olarak kalacaktır.

Benimkide estetiğe mi bakıyorsun diyo :) adamlar kıskanıyorlar burayla muhabbeti.jelesec nerelerdesin ?

teşekkür ederim massal13 cum.Rif ampul verdi doktorum. Kulak çubuğu ile açılma olan yere sürüp kurumasini bekliyorum, sonra tekrar korsemi bağlıyorum.

o ampul mucize gibi kim kullandıysa hemen kapandı;ben açılmasın diye doktorda habersiz kullandım fırça yemiştim zamanın da:))önceden önlem aldım aklı sıra

ilk ameliyatı ercan bey yapmadı.

ama dünkünü o yaptı. herşey yolunda allaha sukur. sıkıntı yok. simdi cok yazamam kendimi iyi hissedince ayrıntıları yazacagım.

ilk ameliyatı ercan bey yapmadı.

ama dünkünü o yaptı. herşey yolunda allaha sukur. sıkıntı yok. simdi cok yazamam kendimi iyi hissedince ayrıntıları yazacagım.

heyecanla bekliyorum nasıl ayıldın nasıl geçti detay yaz iyileşincetekrar geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…