Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

sağol tlbtlb.inşallah geçer.aynen bepanten sürüyorum hem kesi yerlerine hem komple karnıma:))))) sanki rahat doğrulacakmışım gibi geliyor.allahım deliliğe bak üste para ver kesilip biçil sonra fellik fellik çözüm ara.şu şişlikler bir geçse dümdüz görsem kendimi ya offf

süpersin.6-8 kilo fazlam var dukan mı yapsam diyorum .ama bundan sonra sürekli diyet yapmak zorundaysak ömür boyu yapabileceğimiz bişey yapsak daha doğru olur.ama hiçbir diyette dukan kadar çabuk sonuç vermiyor ne yapsam bilemedim

tatlım senin önceki karnın nasıldı bilmiyorum amaa benimki bir felaketttiii
jelesec ve venividivici ye göndermiştim fotoğraflarımı şok geçirdiler
yani benim mutlaka kesilip biçilmem gerekiyordu :)

acele etme bana güven bir kaç gün içinde kendini çook iyi hissedeceksin...

6-8 kilo için dukan yapma derim.ama yinede sen bilirsin
eğer istersen bak burada dukan sayfası var gel takıl bize :)
en azından bir göz att :)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz-9606.html

ben dun korktum dra gıttım konusmak ıcın..korkuorum napcaz falan dedım bıde baktım gogus dıklestrmeye karar vermısız :)) benım sadece lıpo ve karın germe yapılcaktı oysa :)) bu korkuyla bıde gogus ekledık..nasıl olcak bılmıorum..

ay ben stresten ıyıce cogalttım naptıgımı bılmıorum bu gunlerde ıstahımda acıldı ters bıseyler oluo bende :)

ay ınsallah olmaz..ben cok korkuorum kalbım yerınden cıkacak gıbı..hıc aklımdan cıkmıo bu amelıyat..gecelerı amelıyat oluorum sureklı (

cnm amelıyata gırmeden once gormek ıstıorum senın fotoları eger mumkunse ltfnn.motıvasyona ıhtıyacım var

gogus dıklestrme ıle karın germe aynı anda yapmayalım demıstı drum 3 ay once gıttıgımde.agır olur demıstı tmm demıstım ama dun gıttıgımde bıde bakmısım bunada karar vermısız..bayılmısken hepsı olsn madem dedım..ya hep ya hıc gıbı bısey :) sen ıkısını bırlıkte olmussun..cok mu zor oluo gogus?meme ucundan mı yaptılar?dıren takıolarmıs ya onlar ne zmn cıkıo?anlatrmısın ltfn bıraz

merhaba smyylmz... çok yaşa canım çok güldürdün beni... kendimi hatırladım...benimde hiç alımda göğüs yokken doktorum gel yapalım daha iyi olur yoksa sonrasında kafana takarsın ve sonunda yaptırırsın dedi.. gerçekten de öyle şimdi iyi ki önermiş diyorum..

Tam olarak neden korktuğunu biliyormusun narkozmu ? ameliyatın süresimi ? ameliyatın sonucumu ? bence onu tesbit edip o konuda kendine telkin yapman daha doğru olur gibi geliyor bana...

Harika olacak bak göreceksin...

ıns bende senın gıbı derım sonunda?sılıkon takıldı mı sana?dıkıs ızı var mı?
neden korkuyorum anestezı dııl alıskınım anestezıye bı cok amelıyat oldm daha oncelerde..en cok dırenlerden korkuyorum doktor dırenın bırını ertesı gun cıkartckmıs..dıgerıyle eve gıdıcekmısım..ben dırenden nefret edıorum..dıger amelyatlarımdada agrıdan sızıdan degılde dıren ve sondadan nefret ettım hep
ve bu benım korkulu ruyam suan..

ay ben stresten ıyıce cogalttım naptıgımı bılmıorum bu gunlerde ıstahımda acıldı ters bıseyler oluo bende :)

Canım sakin ol... gerçekten yok bişey...(desemde olmuyor) doktoruna sorsan şu dönemde seni rahatlatacak bişeyler içsen .. akşamları 1 kadeh sevdiğin bişey mesela....

Bende son günlerde yemediğim kadar çok tatlı yemiştim.. dert etme.. dert ettikçe daha çok yer daha çok sigara içersin.. oluruna bırakmaya çalış...
ne zaman ameliyat olacaktın unttum çok özür...

Hımm o zaman daha kolay bence... çok haklısın sana katılıyorum diren konusunda ben de direnler çıkmadan hastaneden çıkmadım çıkmıyacağımı söyledim.. cumartesi öğlen ameliyata girdim pazartesi sabah direnleri çıkardı doktor, eğer çıkarmasaydı kalmaya devam ederdim hastanede. imkanın varsa sende öyle yap.. konuş doktorunla.. belki biraz daha ödeme yaparsın hastaneye ama sonuçta rahat edersin.. o halde hastaneden çık tekrar direnleri çıkarmaları için dön eziyetten başka birşey değil....
böylece korkulu rüyanda biter ne dersin ...

Bana silikon takılmadı göğüs dokum yeetrliymiş.. dikleştirme yapıldı .. dikey bir dikiş var ama henüz bakamadım yani nasıl olduğunu bilmiyorum maalesef.. bakıktan sonra seni bilgilendiririm...

Son düzenleme:

Çok sağolun.
Ya sizede maşşallahhhh diyorum
Eşim beni vazgeçirmek için elinden geleni yapıyor :)
Hatta kilo al zayıfın diyo :))) offfff sonuçta ben çalışmıyorum evdeyim parayı kendi vercek ya :)
Ya aslında eşimin korktuğu vücudumda ters bişeyler olur izler kalır ben pişman olurum korktuğu bu. Sağolsun üstüme titrer aslında dış görünüş göbek varmış göğüs sarkmış umrumda değil ben seni böylede beğeniyorum der:)
Oooooooo bide ben beğenebilsem keşke.

Karatay hocanın dediği şekilde besleniyorum çok da memnunum tavsiye ederim

Son düzenleme:

canım çok iyi yapmışın.ben göğüs yaptırmadığıma pişmanım.
emin ol çok güzel olacaktır.hastanedeyken bir arkadaş hem karın hem meme yaptırmıştı ve göğüsün hiç bir zorluğu yok hiç hissetmedim bile demişti

ay ınsallah olmaz..ben cok korkuorum kalbım yerınden cıkacak gıbı..hıc aklımdan cıkmıo bu amelıyat..gecelerı amelıyat oluorum sureklı (

bu dönem böyle oluyor bizde yaşadık bunları :)
takma desekte sen takacaksın biliyorum :)

cnm amelıyata gırmeden once gormek ıstıorum senın fotoları eger mumkunse ltfnn.motıvasyona ıhtıyacım var

canım benim sonuçlar için çok erken,ameliyat yerim çokta hoş görünmüyor hala :)
yinede telefon numarımı özelden yazıcam :)
istediğin karın görmek olsun

bende çok korkmuştum hatta o kadar korkmuşumki ilkini ameliyatın sanırım 2.günü 2. sini 5. gün çekti.
ikinciyi çekiyoruz dediğinde yüzümü öyle bir buruşturdumki dr ne oldu dedi korkuyorum dedim :)
iki gün evvel aldık ilkini canın yandı mı ki korkuyorsun dedi :)yook o zaman yanmamıştı ama şimdi yanabilir dedim gülüştük :)
ben drenler çekilirken hiç ağrı sızı hissetmedim.sadce o anlık tuhaf bir duygu oluşuyor o kadar...

aynen kartanem.benim eşimde hep öyle diyordu ama ben çok mutsuzdum...

şu an çok yeniyim hala izlerimin görünümü hiç hoş olmamasına ödemli bir karnım olmasına rağmen sürekli iç çamaşırıma saklamak zorunda olduğum o sarmış deri parçasından kurtulduğum için çok mutluyum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…