kızlar dün kontrlüm vardı.aslında bir önceki hafta sonu gel demişti doktorum ama ben istanbul dışında olduğum için anca gidebildim
dikişlerim alındı.her şey gayet güzel olması gerektiği gibi dedi doktorum.benim simitllere lipo yapıldımı diye hep kafamda kuşku vardı ya onu sordum.evet tabikii yapıldı dedi,her kaırn germede mutlaka yapılır fakat sen 10 cm incelme bekleme sen zaten zayıftın olanı da ben aldım dedi.şu anki hali son hali değil dedi.ama ben daha çok incelmek istiyordum dedim :) hadi gel yeniden ameliyat edeyim seni dedi :)))) gülüştük :)
bak çok korkuyordun tahmin ettiğin kadar zormuymuş dedii HAYIR!dedim :) gerçekten hiç zor değildi.şu an çok yorgunum ama bu yorgunluğum asla ameliyattan kaynaklanan bir durum değil dedim.
göbeğimde kanama oldu öksürmekten bir sorun varmı dedim hiç zorlamaaaa hiç bir sorun yok dedi :)))
çok paniksin rahat ol ve sakın kilo alma dedi.normal yaşantına dönebilirsin fakat halter kaldırma dedi :)
uzaktasın seni tekrar yormayayım bir sorun olmadığı taktirde 4 ay sonra gel,öncesi fotoğrafınla o anki haline bakıp bu durumun keyfini birlikte çıkaralım,bu ikimizin eseri dedi bu keyfi beraber yaşiycaz sende bende elimizden geleni yaptık dedi :)
çarşamaba günü silikon bantlara başlamamı o zamana kadarda bepanten sürmemi söyledi :)
hastanede bir bayanla tanıştım burayı dışardan takip ediyormuş.ercan beyi buradan bulmuş.amltının 15.günüymüş.onunla sohbet ettik ayak üstü o da çok memnundu hem halinden hemde doktorundan :) bak tlb tlb benim dedim :)
inşaallah her kez mutlu olur.hepimiz çook mutlu olalım