- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 34
tlbtlb canim shimdi nasilsin?
offfff büyük geçmiş olsun canım yaa çok üzüldümdoktora gittin mi o ne dedi durumun nasılmış?
Benimde psikoljimdenmi ya nedense adet gunum gecikdi. Amelyat masasini bekliyor qaliba.😟
Benim öyle oldu canım stresten sanırım günü gecikti.. Adetliyken ameliyat oldum, ilk gün değişen bişey yok zaten çıplak yatıyorsun vede sonda bağlı. Ama sonrası zor ve kötü.
Merak etme canim unutmam! Zaten amelyat sonrasida burdaki arkadaslara cok ihtiyacim olucaq. 4 gun sonra buyuk gun! 5 gun sonrasini, acilari sizilari merakla bekliyorum. Acaba nasil olur diye.🙊🙉
tam olarak hangi ameliyatları olacaksın gülüm?
bacaklara düzeltme vardı senin diye hatırlıyorum
Bacaklara duzeltme, karin germe, ceneye dolgu yapilacak. Cok sabirsizim! O gun cabuk gelsin, her sey olub bitsin istiyorum. Iyiki burasi var, yoksa benim karar vermem daha uzun sure bilirdi. Zaten gec kaldim yaptirmakda. 15 senedir hep karnim dedim.) sonunda olucak.😊😝
kızlar dün kontrlüm vardı.aslında bir önceki hafta sonu gel demişti doktorum ama ben istanbul dışında olduğum için anca gidebildim
dikişlerim alındı.her şey gayet güzel olması gerektiği gibi dedi doktorum.benim simitllere lipo yapıldımı diye hep kafamda kuşku vardı ya onu sordum.evet tabikii yapıldı dedi,her kaırn germede mutlaka yapılır fakat sen 10 cm incelme bekleme sen zaten zayıftın olanı da ben aldım dedi.şu anki hali son hali değil dedi.ama ben daha çok incelmek istiyordum dedim :) hadi gel yeniden ameliyat edeyim seni dedi :)))) gülüştük :)
bak çok korkuyordun tahmin ettiğin kadar zormuymuş dedii HAYIR!dedim :) gerçekten hiç zor değildi.şu an çok yorgunum ama bu yorgunluğum asla ameliyattan kaynaklanan bir durum değil dedim.
göbeğimde kanama oldu öksürmekten bir sorun varmı dedim hiç zorlamaaaa hiç bir sorun yok dedi :)))
çok paniksin rahat ol ve sakın kilo alma dedi.normal yaşantına dönebilirsin fakat halter kaldırma dedi :)
uzaktasın seni tekrar yormayayım bir sorun olmadığı taktirde 4 ay sonra gel,öncesi fotoğrafınla o anki haline bakıp bu durumun keyfini birlikte çıkaralım,bu ikimizin eseri dedi bu keyfi beraber yaşiycaz sende bende elimizden geleni yaptık dedi :)
çarşamaba günü silikon bantlara başlamamı o zamana kadarda bepanten sürmemi söyledi :)
hastanede bir bayanla tanıştım burayı dışardan takip ediyormuş.ercan beyi buradan bulmuş.amltının 15.günüymüş.onunla sohbet ettik ayak üstü o da çok memnundu hem halinden hemde doktorundan :) bak tlb tlb benim dedim :)
inşaallah her kez mutlu olur.hepimiz çook mutlu olalım
smyylmz ben hep eksik yazıyorum nedense
ben karın germe+kol lipo oldum
üst kollarımda korse vardı.zaten bir süre hareketsiz yattım e birde işlem görmüşsün üstünede evet sol kolumdaki damar yolu şişmekten patladı :)
tekrar tekrar damaryolu açılmak durumunda kaldık
arkadaşım inan şimdi kendime öyle kızıyorumki
ne gereği vardı bu kadar korkmanın üzülmenin
emin ol korkacak hiç bir şey yok.keyifle git yat ol ameliyatını çünkü sonrasında çok mutlu olacaksın :)
gulum sende benim gibisin işte arkadaşım bende problemli ameliyatlar geçirmiştim o yüzden çok korktum.fakat şimdi çok pişmanım keşke ameliyat öncesi terapiye gitseydim.bence sen denemelisin en azından bilinçaltımızı rahatlatıp amlytı çok daha konforlu hale getirebiliriz.
eğer ercan beyde kararını verdiysen hiç bir şeyi saklama korkularını kaygılarını paylaş.doktorumuz zaten sorunları çözmekte de çok başarılı.
ben korku kaygılarımı hep paylaştım.sigarayı bırakmamı istemişti yapamamıştım suçlu olduğum halde onuda aççık açık söyledim valla
acık kulağımı çekti tabi
ama desteğiyle en azından amlyt öncesi 24 saat içmedim :)
Kusura bakma ara ara girince tam takip edemedim her neyse sonuçtan memnunsun herhalde...doktorum bi tane!fotoğraf koysan senin kesin nasıl merak ettim..
bacak için bir şey diyemem ama emin ol karın germede bişiy yok.ilk bir iki saat biraz ağrın oluyor sonrası hepten kolay.sadece hareket kısıtlığı var.o biraz üzüyor insanı.benim ufaklık 6 buçuk yaşında ondan bile yardım istedim düşün :)
çoraplarımı giydirdi kuzuuum
ay ben o gun bugundur daha yenı gırıorum foruma( ne cok yazmıssın bırıkmıs hepsı uyumadan okumaya calıscam hepsını..ozellıkle senın surecını cok merak edıorum..22 gunum kaldı ve cok cok korkuorum..
GELİŞİRHiç korkma... Gerçekten korkulacak bişey yok.. Elbette nahoş duygular içinde oluyor insan ne de olsa ameliyat ama ben bugün keşke bunca yıl beklemeseydim diyorum... En zor kısmı oturup kalkarken oluşan acılar bunun için de ağrı kesici almak çok etkili oldu bende...
Umarım herşey istediğin gibi delişir..
sağol arkadaşım bu gün biraz daha iyiyim
dün kontrolüm vardı gitmişken kbb da gittim.bronşit olmuşum ve de sinüzit.iğne ilaç biraz kendime geldim.doktorumda çok üzüldü.keşke ihmal etmeseydin çok büyük şanssızlık olmuş dedi.gerçekten de öyle oldu benim için öksürmek bu kadarmı acı verir
Annemin haberi yok, tatile gidiyorum dedim.😜 insallah sagsalim donerim.😉
amelıyattan sonra ıctın mı sıgara?benım doktorum oncesı ve sonrası bırakman gerekmıo dedı..offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?