Yan dikişlerim aşağıda ortaya doğru adam yukarı kaldırmış kesiyi üçgen gibi sanki:)) çamaşırda yok bikinide yok ama ben görüyorum:)
cnm sen bahçehirde oturuyordun dimi?
avrupa yakasından bir doktor bulsan
aml sonrası eve dönüş, kontrol vs. zor olmasın
bu doktor çok içime sindi be kuzum, insanlar avrupadan şehir dışından vs geliyomuş ercan beye, ben de bahçeşehirden giderim artık bi şekilde, insanın içine sinen güvenebileceği bi doktor olması çok önemli, getiren götüren bulunur zaten hiç olmadı annem götürür arabayla yine giderim(cesaret edip anama söyleyebilirsem tabi hahaha), şu ameliyatı olayım da ben ataşehire kadar yürürüm gerekirse
Benim yanlar kısaadam değişik bi tarz yapmış bide çok aşağı germemiş korkmuş heralde hala bombe var dikiş üstünde.srneye bi daha gerdircem.bel oyuntusu göbek deliği süper ama o hafif bombe belkide kilo aldım diye 4 ünü verdim 5 kilo kaldı onuda veriyim anlaşılacak:)
cnm doktorla yüz yüze görüştünmü
doktoruna tamamdır demek için ilk görüşmede verdiği izlenim ve güven çok önemli
yanlış anlama bu doktor için konuşmuyorum genel olarak
estetik yada başka daldaki bir doktor
ben kendi tecrübemden söylüyorum
ben hastaneme karar verip netten doktorumun özgeçmişini araştırdıktan sonra görüşmeye gittiğimde doktorumla ilk görüşmemde tamamdır dedim bu adam işini biliyo beni anladı dedim ve güvendim
bu arada benim hastanem evime araba ile trafik yoksa 15 dk mesafede hastane çıkışı L şeklinde olduğumdan gecelikle hemşireler beni tekerlekli sandalye ile arabaya götürüp bindirdiler sonra araçta oturuşum diken üstünde :) eşim yaktı dörtlüleri nerdeyse polis sireni takacak arabaya öyle geldik eve... site girişinde komşumla karşılaştık kadın şokta ayağımda bez hastane terliği gecelik ve yamuk haldeyim... 2 gün önce sağlamken ne oldu bu kıza diye baktı ay çok garip bir andı :)
bu doktor çok içime sindi be kuzum, insanlar avrupadan şehir dışından vs geliyomuş ercan beye, ben de bahçeşehirden giderim artık bi şekilde, insanın içine sinen güvenebileceği bi doktor olması çok önemli, getiren götüren bulunur zaten hiç olmadı annem götürür arabayla yine giderim(cesaret edip anama söyleyebilirsem tabi hahaha), şu ameliyatı olayım da ben ataşehire kadar yürürüm gerekirse
cnm doktorla yüz yüze görüştünmü
doktoruna tamamdır demek için ilk görüşmede verdiği izlenim ve güven çok önemli
yanlış anlama bu doktor için konuşmuyorum genel olarak
estetik yada başka daldaki bir doktor
ben kendi tecrübemden söylüyorum
ben hastaneme karar verip netten doktorumun özgeçmişini araştırdıktan sonra görüşmeye gittiğimde doktorumla ilk görüşmemde tamamdır dedim bu adam işini biliyo beni anladı dedim ve güvendim
bu arada benim hastanem evime araba ile trafik yoksa 15 dk mesafede hastane çıkışı L şeklinde olduğumdan gecelikle hemşireler beni tekerlekli sandalye ile arabaya götürüp bindirdiler sonra araçta oturuşum diken üstünde :) eşim yaktı dörtlüleri nerdeyse polis sireni takacak arabaya öyle geldik eve... site girişinde komşumla karşılaştık kadın şokta ayağımda bez hastane terliği gecelik ve yamuk haldeyim... 2 gün önce sağlamken ne oldu bu kıza diye baktı ay çok garip bir andı :)
yok canım daha görüşmedim işte para gelsin görüşcem inşallah, para gelmeden gün alamam, e gün alamayacaksam görüşüp eee ben sizi ararım deyip tos tos geri dönmek istemiyorum o yüzden bekliyorum. bir çok doktora mail attım, karşılığında gelen cevaplardan beni en çok tatmin eden artı hakkında en çok pozitif geribildirim alabildiğim (ameliyat olanların yorumları fotoları vb.) doktor bu olduğu için çok istiyorum şu anda. ayın başında komşum da ercan beye ameliyat oldu, çok memnun bi şekilde döndü. yani görüşmeden %100 diyemem ama %90 ercan bey diyorum. ha giderim begenmem içime sinmez tabi başka doktor bakarım ama evime yakınlık benim için bir kıstas değil, çünkü ben bahçeşehirde oturuyorum, yani neresi olursa bana yine uzak olacak. bakırköy acıbademde doğum yaptım, günlük trafikte 35 40 dk mesafemiz. hatta eşim fuarda oldugundan beni çıkaramadı, ataköye kadar ben
kullandım arabayı sezeryanlı halimle, ordan annem direksiyona geçti bahçeşehire geldik. bebelerin doktoru leventte, mesafemiz 1,5 saat. yani nereden doktor bulursam bulayım yine bana uzak olacak. bana yakın olan beylikdüzü hastaneleri var ama onlara da ben güvenemem. durum böyle yani kuzum :) ercan bey olmazsa içime sinmezse başka doktorlarla görüşürüm uzak olması farketmez, mesela senin doktorunla görüşürüm, burda başka tavsiye edilen diğer doktorlarla yüzyüze görüşmeye giderim, ama uzak olması umrum değil çünkü bana her yer uzak :)
Yan dikişlerim aşağıda ortaya doğru adam yukarı kaldırmış kesiyi üçgen gibi sanki:)) çamaşırda yok bikinide yok ama ben görüyorum:)
3 sezeryan arkadaşım.tabiki sezeryan izimden yaptı doktorum:)
kızlaaarrr ben hep diyorum bendeki sarkıklık ciddi boyuttaydı o sallanan deriden dolayı ben sezeryan izimi göremiyordum :)şimdi karnım düz ya,dikiş izi gözüme gözüme giriyor ondan öyle dedim :)
öncesi fotolarımı doktordan alınca paylaşıcam o zaman ne demek istediğimi daha iyi anlatabilirim.
kesinlikle çok zor.ama olsun geç olsunda güç olmasın dimi arkadaşım :)
belki vücut yapısı yada doktor teknigi ile ilgilidir.
sezeryan tam jenital bölgenin bittigi yerden acılmıyormu
?
bu arada sezeryanın bir parmak üstü iyi bence
göbek deligine yakın kesiler gördüm nette onlar fena
:))) baycanda şeytan tüyü var gün almadan odadan çıkan yokbende hep reelde doktorun çıkardığı işi görmekten yanayım çünkü bazı doktorlar kendini çok iyi pazarlıyor tekniği iyi olmayabiliyor ama canlı gördüğün resim yada kişiler bir fikir en azından oluşturuyor senin olduğun hastane iyi bir hastane zaten çok araştırmıştım(yanlış hatırlamıyorsam senin doktor Ercan beyin asistanıydı geçmişte sen yazmıştın yada başkası karıştırabilirim:))) sonucun gayet başarılı
:)))) Danimarka dan geldi k.k. daki 5.arkadaş hemi de baycanı tek biri gördü canlı görüşme yaptı burada ki hasta memnuniyeti çoğunluğu ve resimler etken tabi5.ide 7.katta yatıyorlar parti keyfindeler ...bende kalırsın gel gel
yok canım daha görüşmedim işte para gelsin görüşcem inşallah, para gelmeden gün alamam, e gün alamayacaksam görüşüp eee ben sizi ararım deyip tos tos geri dönmek istemiyorum o yüzden bekliyorum. bir çok doktora mail attım, karşılığında gelen cevaplardan beni en çok tatmin eden artı hakkında en çok pozitif geribildirim alabildiğim (ameliyat olanların yorumları fotoları vb.) doktor bu olduğu için çok istiyorum şu anda. ayın başında komşum da ercan beye ameliyat oldu, çok memnun bi şekilde döndü. yani görüşmeden %100 diyemem ama %90 ercan bey diyorum. ha giderim begenmem içime sinmez tabi başka doktor bakarım ama evime yakınlık benim için bir kıstas değil, çünkü ben bahçeşehirde oturuyorum, yani neresi olursa bana yine uzak olacak. bakırköy acıbademde doğum yaptım, günlük trafikte 35 40 dk mesafemiz. hatta eşim fuarda oldugundan beni çıkaramadı, ataköye kadar ben
kullandım arabayı sezeryanlı halimle, ordan annem direksiyona geçti bahçeşehire geldik. bebelerin doktoru leventte, mesafemiz 1,5 saat. yani nereden doktor bulursam bulayım yine bana uzak olacak. bana yakın olan beylikdüzü hastaneleri var ama onlara da ben güvenemem. durum böyle yani kuzum :) ercan bey olmazsa içime sinmezse başka doktorlarla görüşürüm uzak olması farketmez, mesela senin doktorunla görüşürüm, burda başka tavsiye edilen diğer doktorlarla yüzyüze görüşmeye giderim, ama uzak olması umrum değil çünkü bana her yer uzak :)
venividivicim benim ilk sezeryan kesimi doktor çok üstten kesmişti( 21.sene önceki teknik ve çok kötü bir kesi idi) karın germede o kesilip atıldı alttan düzgün kesi yapıldı
yok cnm benim doktorum değil :))) benim doktorumun şu anki asistanı bir dönem ercan beyle çalışmış. zaten bir dönem ercan bey yeditepe idi sonra memorial a geçmiş.
allah allah çok ilginç geliyor bana bu durum :)
bende kk ya üyeyim ama açıkçası doktor araştırması yapmak için değildi sadece tecrübelerimi paylaşıp dertleşmek vs.
bir doktora bu şekilde talep olması pek de rastladığım bir durum değil
kendim görüp konuşup özgeçmişine bakıp hastaneyi seçmediğim sürece öneri ile bir doktorun beni kesmesine onay vermek her babayiğidin harcı olmasa gerek :)))
hakkaten şeytan tüyü varmış ercan bey de :)
cnm ayıptır sorması kaç yaşındasın merak ettim?
hımmm anladım,evet hala orada da ameliyat yapıyor diye biliyorum
ben doktor araştırmasında girmiştim bulunmaz nimet herkesin paylaşımından bir şey öğrenmiştim:)) sürece hazırlanıyor insan...yok aslında ilginç değil çünkü yurt dışında bu işler çok pahalı eğitimi ve yaptığı çıkardığı işlerde ortada olunca kalkıp geliyorlar
bu gelen arkadaş gurubu uzun zamandır k.k.da mesela hastaneyi ve doktoru çok araştırmışlardı burada sadece ''zuyildiz'' geldi doktorla görüştü tamam bu dedi diğer arkadaşları ona takıldı
yok cnm hastane doktoru sonuçta yapamaz. zaten yeditepe dışardan doktor almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?