• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

benim ankarada bir arkadaşım var, görevini burdan açıklayamam fakat eşi ciddi bir mevkide(geçen aylarda a.gül teşekkür için aramıştı adamı), birçok doktor hakkında bilgisi olabilecek bir durumda, ben burdan birkaç doktorun ismini sordurdum arkadaşıma, eşi araştırdı ve piyasada ünlenmiş doktorların birkaçına(fahiş fiyatlar isteyenler) iyi değil demişti. yazdığım isimlerin 3 tanesine iyi dedi, biri de ercan beydi. ordan aldığım referans da içimi rahatlattı, ama en çok canlı ameliyat olmuş hastalar önemli benim için, düzgün referans yani. o yüzden ercan bey ilk sırada benim için şu anda. burdan başka etrafımda estetik ameliyat olmuş insan bulmam zor o nedenle burası bulunmaz nimet benim içinn :)

şansa bak sendeki referans sağlam yerden:34:

kesinlikle k.k. olasa süreç de zor geçerdi ya kimseye anlatamıyorsun buradan bıd bıd herşeyi yazıp soruyorsun:23:

benim ankarada bir arkadaşım var, görevini burdan açıklayamam fakat eşi ciddi bir mevkide(geçen aylarda a.gül teşekkür için aramıştı adamı), birçok doktor hakkında bilgisi olabilecek bir durumda, ben burdan birkaç doktorun ismini sordurdum arkadaşıma, eşi araştırdı ve piyasada ünlenmiş doktorların birkaçına(fahiş fiyatlar isteyenler) iyi değil demişti. yazdığım isimlerin 3 tanesine iyi dedi, biri de ercan beydi. ordan aldığım referans da içimi rahatlattı, ama en çok canlı ameliyat olmuş hastalar önemli benim için, düzgün referans yani. o yüzden ercan bey ilk sırada benim için şu anda. burdan başka etrafımda estetik ameliyat olmuş insan bulmam zor o nedenle burası bulunmaz nimet benim içinn :)

doktor seçiminde 1.prof. lardan 2.fazla tavsiye edilenden uzak dururum :) prof.ların çoğu ununu elemiş eleğini asmış olduğundan dikkatsiz ve özensiz olabiliyorlar. fazla tavsiye edilenlerede şüpheyle bakıyorum, aşırı övülmesi beni doktordan soğutuyor :) bu benim doktor seçiminde genel bakışım.

doktor seçiminde 1.prof. lardan 2.fazla tavsiye edilenden uzak dururum :) prof.ların çoğu ununu elemiş eleğini asmış olduğundan dikkatsiz ve özensiz olabiliyorlar. fazla tavsiye edilenlerede şüpheyle bakıyorum, aşırı övülmesi beni doktordan soğutuyor :) bu benim doktor seçiminde genel bakışım.

aynen katılıyorum yazdıklarına :29: o yüzden reelde görün diyorum doktorun yaptığı işi tekniği :34: benimde genel bakışım bu canım

inşallahhhhhh allahım ben de doktorlarla yüzyüze görüşecek duruma geleceğim, vallahi bunaldım bekle bekle :(

ameliyat ol da ilk haftalar nekahat dönemimde lanet olsun allahım keşke olmasaydım diyeceksin bu günlerini mumla arayacaksın :)))
bir ay sonraaaa fit vücutlu günler başlar :)))
mesela biraz önce 2,5 lahmacun yedim hiiiiiç dert etmiyorum karnım dümdüz, önceden bir lokma yesem esnek karnım top yutmuşum gibi şişiyordu...

Son düzenleme:
ameliyat ol da ilk haftalar nekahat dönemimde lanet olsun allahım keşke olmasaydım diyeceksin bu günlerini mumla arayacaksın :)))
mesela biraz önce 2,5 lahmacun yedim hiiiiiç dert etmiyorum karnım dümdüz, önceden bir lokma yesem esnek karnım top yutmuşum gibi şişiyordu...

şu son cümlenin verdiği gaz var ya, hiççç korkmuyorum o lanet olsun diyeceğim günlerden :9:

şeker sözünü unutma :19: bak ben unutmadım diyetteyim gerçi ama diğer kızlar yer:23: ya izler benim yanlar bayağı silekleşti ama orta pembe ne zaman geçer orası yaaa:ssz: 1.sene sonra mııı :26: dövme yaptıran varmı acaba karın germe izinin ortasına :44:

Senin iş kolay:) orta en zor iyileşer yer ben senden önce oldum orta benimde koyu. Vücudun dikişe nasıl tepki veriyor ben sezeryan izimi çok zor görüyorum mesela. Buda geçicek diye düşünüyorum.

Senin iş kolay:) orta en zor iyileşer yer ben senden önce oldum orta benimde koyu. Vücudun dikişe nasıl tepki veriyor ben sezeryan izimi çok zor görüyorum mesela. Buda geçicek diye düşünüyorum.

herkeste farklı
benim dikişimin ortası şimdiden incecik pembe oldu, sezeryanın olduğu yer, zaten sezeryan izimde doğumdan bir yıl sonra yokolmuştu
benim yanlar belirgin

Son düzenleme:
O lahmacunlar sonra sırtının üstünde bir göbek oluşturuyor. Sakın kilo almayın sakın!!!

neee sırtmı :)))
yok bişiy olmaz cnm mesele dengelemekte ve egzersiz
zaten bu kadar bıçak altına yat, para harca, eziyet çek sonra kilo al olacak iş değil...
kim yaparsa ayıp eder :)

Son düzenleme:
O lahmacunlar sonra sırtının üstünde bir göbek oluşturuyor. Sakın kilo almayın sakın!!!

aynen ya boğazı tutmayıp sarınca yemeğe başka yere gidiyor yağlar:ssz:

:))) süpersin unutturmam zaten yazarım sürekli:1:

evet kızlarda da öyle olmuş önce kenarlar beyazlamış :34:
bekleyeceğiz artık sabırla...benim bu sağlık sebebi ile olduğum ameliyat öncesi yara iyileşmem daha iyi idi şimdi aldığım hormon ilaçları vs ler biraz bozdu dengeyi :ssz: ama yine 5.aylık olmasına rağmen çok çok iyi:nazar:

geçecek geçecek buda geçecek :29:

kızlar bu saatte uyumayan varmı bilmiyorum ama çok canım sıkkın iki gündür göğüs dikişlerimde ağrı vardı bu gece banyo yapmak için silikon bantları açtığımda bir enfeksiyon boşaldı göğüs ucumun altından aşağıya inen dikişin başından bayılacaktım korkudan neredeyse pamukla temizledim orada kırmızı bir çukur var resmen göğsümün içi görünüyor dikişim açılmış olabilirmi acaba kafamda 40 tilki dolanıyor sabahı nasıl edicem bilmiyorum doktora gitmek için 1 ay sonra enfeksiyon yada dikişi açılan olurmu ya deli olucam düşünmekten

kızlar bu saatte uyumayan varmı bilmiyorum ama çok canım sıkkın iki gündür göğüs dikişlerimde ağrı vardı bu gece banyo yapmak için silikon bantları açtığımda bir enfeksiyon boşaldı göğüs ucumun altından aşağıya inen dikişin başından bayılacaktım korkudan neredeyse pamukla temizledim orada kırmızı bir çukur var resmen göğsümün içi görünüyor dikişim açılmış olabilirmi acaba kafamda 40 tilki dolanıyor sabahı nasıl edicem bilmiyorum doktora gitmek için 1 ay sonra enfeksiyon yada dikişi açılan olurmu ya deli olucam düşünmekten

cnm merhaba
senin aml olayı daha 1 ay oldu dimi
silikon bant için çok erken
ben 7 kasımda aml oldum
doktorum iz kremi bile önermedi
zaten izler şu an hızla iyileşiyor
en erken 5 ay sonra krem yada bant
bant o bölgeyi havasız bırakmıştır

aradın mı doktorunu canım? hemen git bi görün ben de merak ettim bişi yoktur inşallahh

aynen öyle canım 10.günüm .eski günleri mumla arama evresindeyim.az önce korsemi çıkarıp ilk defa ayrıntılı kendimi inceleme cesareti gösterdim.kesi yerim bantlı tabi.önümde göbek duruyor gibi :(ameliyat kesisi etrafı bombeli sanki mide kısmı yok o kısım göbekli gibi.ödemmi bu inşallah ödemdir.lipo yapılan yerler limon sarısı ve koyu mor karışımı ebruli :52: bir renk.lipo simitlerime yapıldı.dokununca taş gibi sert ve yanma kaşıntı ikisi bir arada.ama baktım aynada sanki orantılanmışım gibi geliyor.öncesi simitler bacakların üstünde şemsiye görevi görürdü desem abartı olmaz.yardım ödemler geçince düzleşecek miyim. dik durmayı denedim kaslar izin vermiyor sanırım 1 ayı doldurmadan dik duramam.

aynı düşüncedeyim.biraz alçakgönüllü nolan daha güvenilir geliyor.tabi ki yaptığı işleri sorup soruşturmadan da olmaz .

Back