Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kuzuuum bişi sorcam sen sezeryanla doğum yapmadın mı? normal mi doğurdun? sezeryan dikişim var benim ondan devam eder ordan açar herhalde di mi daha yukarı çıkmaz?

3 sezeryan arkadaşım.tabiki sezeryan izimden yaptı doktorum:)

kızlaaarrr ben hep diyorum bendeki sarkıklık ciddi boyuttaydı o sallanan deriden dolayı ben sezeryan izimi göremiyordum :)şimdi karnım düz ya,dikiş izi gözüme gözüme giriyor ondan öyle dedim :)
öncesi fotolarımı doktordan alınca paylaşıcam o zaman ne demek istediğimi daha iyi anlatabilirim.

kesinlikle çok zor.ama olsun geç olsunda güç olmasın dimi arkadaşım :)

benim asıl korkum da enfeksiyon zaten.ama inşallah olmaz

amin arkadaşım amin...

bende kafama göre çalışıyorum veni,açıkçası bu ameliyatla o kadar kafayı bozmuştumki öyle iş fln düşünecek durumda değildim.tam iyleşince kaldığım yerden devam edicem.ben geçen yıl çok güzel para kazandım.ve kazancımın tamamını eşime verdim o yüzden ödemeyi yaparken gıkını bile çıkarmadı :))

çek valla :)insanın kendini sevmesi çok önemli ben karnımdan nefret ediyodum.
diyorumya sezeryan izimi görebilmek için o deri parçasını kaldırmam gerekiyordu :)
şimdi izlerim kabak gibi ortada
eyer ercan beyde karar kıldıysan bak çok yardımcı oluyor onu söyliyim.biz ameliyat parasını karttan ödeyecektik.ben gittim hastaneye yattım ameliyatımı oldum tam eşim ödemeyi yapacak bizim kart bozulmuş.benim büyük oğlan kartı cebine koymuş ve kart zarar görmüş.neyse artık eşim başka karttan çekti paranın yarısını ödedi kalanını da daha dün gönderdik :)
sağolsun ercan beyin doktorluğu tamam zaten de insani yönünü de çok beğendim ben.

bence yeni olduğu içindir tatlım.benim izim belli bellirsizdi.ama son doğumu yapalı neredeyse 7 yıl oldu.

Kızlar benim dikişim sezeryanın üstünde o kadar görebildim diyor doktor ama ben inanmıyorum beceremedi bence

yapma yaa
nolac senin fotoğrafın yokmu arkadaşım bi baksak

ah arkadaşım çıkınca rahat bir nefes alacaksın inşaallah
Allah başka sıkıntılar vermesin.
bende regl idim ameliyata girerken ve yoğun da bir kanamam vardı çok sorun etmiştim bunu doktorum hiç sorun olmayacak dedi cidden de olmadı.narkozdanmıdır yoksa ilaç flnmı veriyorlar bilmiyorum ama kanamam azaldı ama normalden daha uzun sürdü.

nerde yaşıyorsuna özelden cevap yazayım :)

ameliyattan 3 gün sonra yani öyle mi?
of yaa inşaallah iyidir

merhaba masal geçmiş olsun inşaallah çok mutlu olacaksın:)
şu an nasılsın ameliyatını nerede oldun anlat biraz iyi hissedince :)

evet kızlar gelelim tlb tlb nin bu günki maceralarına :)

böyle gülücükler saçıyorum ama hiç hoş değilim.ameliyat olduğumdan beri kendime hapşırmamak için zor da olsa engel olabildim.ama bu sabah boşta bulunduğum bir anda hapşırdım ve göbek deliğim çok fena acıdı.dışarı fırladı sandım valla :) hala o bölge yanıyor.bir süre bakamadım ama sonra cesaretimi toplayıp baktım.biraz değişik geldi bana bilmiyorum belki bana öyle gelmiştir...fotoğraf çekip doktoruma yolladım cevap bekliyorum ondan inşaallah sorun olmamamıştır

sabahtan beri kafamda kırk tilki dolaşıyor

:))) korkma hapşurmayla bişiy olmaz
pamuk ipliği ile diktiyse bilemem :)))

sezeryandan başlayıp yanlara doğru kavis verip kesti doktorum. sanki ipli dekolte çamaşır giymişim gibi keza giydim çizim sırasında
seninki çokmu yukarıda ?

Sezeryan dikişim çok aşağıdaymış öyle söylüyor ben ipli bikini giyemem ama bikiniyle tam sınırda sezeryanın bi parmak üstünde

Sezeryan dikişim çok aşağıdaymış öyle söylüyor ben ipli bikini giyemem ama bikiniyle tam sınırda sezeryanın bi parmak üstünde

belki vücut yapısı yada doktor teknigi ile ilgilidir.
sezeryan tam jenital bölgenin bittigi yerden acılmıyormu
?
bu arada sezeryanın bir parmak üstü iyi bence
göbek deligine yakın kesiler gördüm nette onlar fena

:) Allah iyiliğini versin.bende aynen o şekilde bi keresinde boğazım gıcık oldu istek dışı öksürdüm.o an içerde bi yerde dikiş attı hissettim doktor karnına bastır dedi sonra öldürürler hapşururken.ama ağlamıştım o acıdan:)

benimde dikişim aşağıda ama yanlara doğru çok uzun

Benim yanlar kısa adam değişik bi tarz yapmış bide çok aşağı germemiş korkmuş heralde hala bombe var dikiş üstünde.srneye bi daha gerdircem.bel oyuntusu göbek deliği süper ama o hafif bombe belkide kilo aldım diye 4 ünü verdim 5 kilo kaldı onuda veriyim anlaşılacak:)

Yan dikişlerim aşağıda ortaya doğru adam yukarı kaldırmış kesiyi üçgen gibi sanki:)) çamaşırda yok bikinide yok ama ben görüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…