- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 34
kuzuuum bişi sorcam sen sezeryanla doğum yapmadın mı? normal mi doğurdun? sezeryan dikişim var benim ondan devam eder ordan açar herhalde di mi daha yukarı çıkmaz?
bunalımdayım valla daha doktorla görüşmeye bile gidemedimeşime dedim ocağın 15i 30u arası bu iş bitecek kendini ona göre hazırla, inşallah diyo bana, dedim işim inşallah maşallaha kalmasın yeter of beklemek ne pis bişey ya
bir iki damla kanama bende de 4. gün oldu.görmezdenn geldim.bir daha da olmadı.hastanede bir bayanın meme ameliyatınd dren çıktıktan bir saat sonra şakır şakır kanaması oldu.aynı odadaydık.doktor geldi önemli olmadığını söyledi bantladı bişeyler yaptı görmedim ne yaptı ama üstünde durma dedi sadece.sanırım enfeksiyon kapmaması önemli ufak kanamalar pek sorun değil sanıyorum.düşünsene biyerimiz kesiliyor 3-4 gün sonra bile zorlanınca kanıyor.heralde dikişler kaynayana kadar zorlamamak gerekiyor.ama bu ameliyat sonrası kaynadıktan sonra bile bir kaç hafta zorlamamak gerekiyor.benim anladığım bu.enfeksiyondan korumak,germemek,sigara içmememek.inşallah sorunsuz iyleşiriz hepimiz.
zor bir durum gerçekten
benim kendime ait kenarda param vardı onu kullanmayı bile düşündüm mecbur kalırsam ama o da zor zamanlar için... kıyamadım
şu anda çalışmıyorum normalde bankacıyım kızıma kendim bakmak istediğim için hamileyken işi bırakmıştım.
eşimde para konusunda çok şükür sorun çıkaran bir adam değil zaten hesaplarıda ben tutarım, durumumuzun bu ara sıkışık olduğunu biliyordum ama bekleyecek sabrım kalmamıştı. eşim seneye kışa söz yaptırıcam bu sene bekle dedi, çılgına döndüm dedim olmaz bul buluştur. resmen emrivaki yaptım çünkü maaşla çalışan bir adam sonuçta seneyede pek farklı durumda olmayacağız. eşimde zaten kilolu bir adam ona göre ben mankenim eski halimle bile. neyse ben doktora gittim görüştüm, ameliyat tarihi aldım, eşim 1/2 hafta ertelemeye çalıştı yok dedim olmaz baya bir duygu sömürüsü yaptım vs... eğer doktorum hastane yada ameliyat sonucu kötü olsaydı mahvolurdum eşimin yüzüne bakamazdım, neyseki şans ve allah yanımda oldu...
bende kenarda para da yok be kuzum, ama öyle kararlıydım ki gerekirse arabamı satarım, kucuk arabaya binerim yine de bu ameliyatı olcam dedim eşime, o da ne gerek var ben sana söz verdim yaptırcam dedi ama ne zamannnn işteeeebenim eşim de maaşla çalışan biri, kenarda köşede üç beş kuruşumuz var o da aynen zor zamanlar için onu teklif bile edemiyorum :) eşim şimdi bi para bekliyo prim alacak daha doğrusu müşterileri şirketlerine ödeme yapınca üstünden yüzde alacak, onu bekliyoruz arap müşteriler de uzattıkça uzattılar ödemeyi içim şişti içimmmm, ocaktan sonraya kalırsa kredi çekecek para gelince de krediyi kapatacak en son öyle konuştuk bakalım. hay allahım estetik için kredi çekicez :) ben her halukarda eskisinden iyi olurum ona eminim o kadar berbat durumdayım ki göbeğim ayrı göğsüm ayrı facia tahammulum kalmadı kendime
oy yok benimki gayet net ortada dikişlerim :)) hatta rengi hiççç solmamış yaa demek ki benim dikiş izlerim solmayacaklar pek. gerçi göremiyorum sürekli üstünde bi deri parçası duruyor o yüzden rahatsız değilim ama görününce nolurum bilmem
Kızlar benim dikişim sezeryanın üstünde o kadar görebildim diyor doktor ama ben inanmıyorum beceremedi bence
Gerçektren öyle yaa. Bu gün çıkacak büyük ihtimalle, gerçi hala kanama devam ediyor. Çok rahat eğiliyorum da düzelmesi zor oluyor canım. Bugün yeniden test yaptırıcak hh dr pekmeze devammm. Keşke bana bişey demedi doktorum. Ameliyata girmeden önce yapılan kan tahlillerimde hepsi normaldi. Yalnız şu da var. Ameliyat sırasında hastaydım da aynı zamanda.
Sen nerde yaşıyorsun tlbtlb? En kısa zamanda normal hayatımıza döneriz inş canım.....
13 aralık cuma günü ben çıktım o ameliyata girdi. Pt kontrole gittiğimde, sabah çıkmış akşama doğru yatmış tekrar. Ayakta fazla durmamak için çok sorgulamadım ama durumu iyi değildi.Bugün gittiğimde gene bakarım, haber veririm canım. Dikişlerimize dikkat edelim aman germeyelim enfeksiyon kaptırmayalım. İlk günler çok önemli biliyosun.
başardım bu kez oldu
Tekrar merhaba herkese...
ameliyatı tamamlanmış olanlara geçmiş olsun olacaklar olmaya niyetli olanlar için ise yaşadıklarımı kendimi daha iyi hissettiğimde yazacağım.
geçen cumartesi ani bir kararla daha da fazla ertelemek istemediğim için oldum ameliyatımı karın germe ve göğüs dikleştirme.
Burada okuduklarım beni gerçekten daha bir yüreklendirdi tekrar itiraf etmeliyim. düşüncelerin çok samimi paylaşıldığı bu ortam için söyleyecek pek söz bulamıyorum. kelimeleri kullanmakta pek başarılı değilim galiba:26:
Aslında kısaca herkese hem kendimden bir haber hem de teşekkür etmek istedim.
Sevgiyle kalın
15 ay oldu baya da oldu yani
15 ay oldu baya da oldu yani
evet kızlar gelelim tlb tlb nin bu günki maceralarına :)
böyle gülücükler saçıyorum ama hiç hoş değilim.ameliyat olduğumdan beri kendime hapşırmamak için zor da olsa engel olabildim.ama bu sabah boşta bulunduğum bir anda hapşırdım ve göbek deliğim çok fena acıdı.dışarı fırladı sandım valla :) hala o bölge yanıyor.bir süre bakamadım ama sonra cesaretimi toplayıp baktım.biraz değişik geldi bana bilmiyorum belki bana öyle gelmiştir...fotoğraf çekip doktoruma yolladım cevap bekliyorum ondan inşaallah sorun olmamamıştır
sabahtan beri kafamda kırk tilki dolaşıyor
19 nisanda kuzenim evleniyor, düğüne hazır olmak istiyorum :))))
ercan karacaoğlunu istiyorum ben, onla görüşücem inşallah
sezeryandan başlayıp yanlara doğru kavis verip kesti doktorum. sanki ipli dekolte çamaşır giymişim gibi keza giydim çizim sırasında
seninki çokmu yukarıda ?
Sezeryan dikişim çok aşağıdaymış öyle söylüyor ben ipli bikini giyemem ama bikiniyle tam sınırda sezeryanın bi parmak üstünde
Sezeryan dikişim çok aşağıdaymış öyle söylüyor ben ipli bikini giyemem ama bikiniyle tam sınırda sezeryanın bi parmak üstünde
evet kızlar gelelim tlb tlb nin bu günki maceralarına :)
böyle gülücükler saçıyorum ama hiç hoş değilim.ameliyat olduğumdan beri kendime hapşırmamak için zor da olsa engel olabildim.ama bu sabah boşta bulunduğum bir anda hapşırdım ve göbek deliğim çok fena acıdı.dışarı fırladı sandım valla :) hala o bölge yanıyor.bir süre bakamadım ama sonra cesaretimi toplayıp baktım.biraz değişik geldi bana bilmiyorum belki bana öyle gelmiştir...fotoğraf çekip doktoruma yolladım cevap bekliyorum ondan inşaallah sorun olmamamıştır
sabahtan beri kafamda kırk tilki dolaşıyor
benimde dikişim aşağıda ama yanlara doğru çok uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?