Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Arkadaşlar tlbtlb hastaneye gelmiş aradı heyecandan ölüyor sabah ameliyata girecek eşime dedim bakalım işlerini hallederse kısada olsa uğrayacağım yanına şimdi ayyyyy ne panic ne panic her an kaçabilir hastaneden evim çok yakın haber veririm gidebirsem

allah yardımcısı olsun umarım herşey istediği gibi olur selamlarımızı söyleyin

Allah yardımcısı olsun,dualarımız ve sevgilerimiz onunla!iletirsen sevinirim Jelesec

tamam kızlar ayyyy nasıl doğum yapmış bu anlamadım ne tırsık ne tırsıkkk sigara götüreyim de içelim kahve ile

Ay doktora rica edelimde moral iğnesini şimdiden yapsın.eğer yapmam derse sen ver doktorun numarasını bize yapana kadar taciz edelim,iş başa düştü

tamam kızlar ayyyy nasıl doğum yapmış bu anlamadım ne tırsık ne tırsıkkk sigara götüreyim de içelim kahve ile

aaaaa cok selam söylee ben onunki 9uymuş gibi kalmış aklımda 6sıyla 9unu karıştırmışım eşim sabah italya yolcusuuuu çok gelmek istiyodum ama denk gelemicek galiba yine ((((( bol şans diliyorum dua edicem bu gece onun için

Canim ben ankaradayim başar kayaya oldum 40 gün oldu bu arada

canım masallah sana kesi yerin çok güzel. Dr krem kullanmanı önerdiyse kullan çekinme bence. Kullansanda kullanmasanda yara kaynar ama daha düzgün olur belki zararı yok faydası var sonuçta kesiliyoruz ve kendi kendine kaynıyor dr kötü bisey olsa önermez

Kızlar jet hızı ile gittim geldim bizimki oda da yok Ercan beye karın meme olan birinin odasında muhabbette ben de daldım odaya sohbet dedikodu ama çok kalamadım daha rahatlamıştı umarım sağlıkla atlatır dualarımız yeni ameliyat olacak tüm arkadaşlar için

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Salı günü aml olup cts Konya'ya gidebilirmiyim ? Şebi Aruz törenlerini yıllardır görmek istediğim halde göremedim. Eşim şimdi bilet de bulmuş ne yapayım sizce ? Ona göre gidip gitmemeye kara vericem. Şimdiden teşekkürler......

canım şaka yapıyosun heralde öyle kolaymı salı ameliyat olup cumartesi gezmeye gitmek birde şehir dışına seni korkutmak istemem ama cumartesiye tek başına tuvalete gidebilirsen şükret haline derim ben

Heyooo Kızlarrrr telefondan giriyorum şu an hastanedeyim
kızım tlb tlb sen tam bi salaksın dedim kendime yaa ne işin var böyle çetrefilli işlerle
Diye düşünürken amaan hadi tünel kazıp kaç dedim kendime:)o ara hemşire geldi
Ona sordum siz görüyorsunuz bu ameliyat nasıl ağrı acı ne durumda dedim.kişiye göre değişiyor ama anlatıldığı kadar zor değil dedi :) gel bak bu sabah ameliyat olan bir hastamız var dedi tabii ben kaçırırmıyım :) daldım hemen odaya :)
(Tabiki dalmadım hemşire hanım benim için müsade aldı :) )
Neyse girer girmez geçmiş olsun nasılsınız dedim,çok kötüyüm dedi sakın ameliyat olma kaç kurtul dedi gözlerim doldu nasıl kalbim çarptı anlatamam
Tabi arkasından bol kahkahaa :)
Hiç korkma bak bana dedi :)
Çok neşeli çok tatlı bir hatun vardı karşımda bir süre sohbet ettik :)
O ara jelesec geldi ayyy nasıl da kuvvetli sarıldım canım yaa kolların morarmıştır kesin :)
Napiim seni karşımda görünce çok mutlu oldum :)
Şimdilik böyle sabah 9 da ameliyata girecekmişim
Haa bu arada doktorumda yanıma uğradı birazcık miniminnacık sohbet ettik :)
Hepinizi seviyorum Allaha emanet olun...dua istiyoruuummm lütfen :)

sağsalim çıkar sorunsuz bir ameliyat geçirirsin inşallah.Allah yardımcımız olsun

canım arkadaşım kalbimiz seninle dualarımızda inşlh hayırlısı ile o görüntüden kurtulmuş olarak çıkacaksın aml dan .iyi haberlerini bekliyorum allaha emanet ol herşey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…