Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

uzun dönemde etkisine gelince
3,5 yıl geçmesine ramen şunu söyliyeyim uzunsüreli etkisi var hala daha giyinirken aynaya bakıp yan dönüyorum ve yüzümde mutluluk gülümsemesi oluyor ve süper diyorum kızlar kendiniz için yapacağınız en mükemel şey bu aml. olacak biraz cesaret sevgiler

nasıl göründüğünü bilmiyorum ama şunu söyliyim gergün farklı bir şekil alacak acene etme morluklarda olur şişliklerde iki aydan önce gördüklerin in hepsi değişecek
selam cls,
ben de yok gibi kırmızımsı cizgi seklinde morluk yok gibi. Kasım 2 de kontrol var. Ben de doktoruma sorabilirim.

bitanem yazılarını okuyorum ve korkularını anlıyorum öncelikle artık aml. oldun sakin ol sürekli değişecek karın bölgen senin gergin ve sert dediğin şey işte şişlik o artık fazla deri olmadığı için dışarı doğru davul gibi bir çıkıntı olmuyor şişlik deyince sert ve gergin bir his oluyor o şişlik işte sorun yok ok.
diğer şikayetlerine gelince doktorun dikişte açılma olmadığı sörece şu aşamada karnına mudahele etmeyecek bunu bil. iyleşmen gerekiyor ve yeni karnının şekil alması gerekiyor . şu anda korkunç bile gelebilir sanki ölü derisi gibi ama sorun yok sen hijyenik ol temiz tut ve sakın sakın sigara içme lütfen sabret güzel olacak
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum ödem demek karnın şiş olması demekmi benim karnım şiş değil çok gergin ve taş gibi sert

bak şimdi alındım :)) ben hala daha aradada olsa gelip yazmaya çalışıyorum çıkmazda birileri varsa yazıyorum sorun yok gibiyse sadece okuyorum şimdi senin için şunu söyliye bilirim kiloyu aml. sonra ver sorun olmayacak :) sevgiler

bir süre burada olacağım bilgi verebilirim
Limon merhaba, beni hatırladın mı, nihayet ameliyatımı oldum, 2 haftayı geçti, bi şey kafama takıldı, lipo konusu, benim karnıma değil de yanlarıma lipo yapıldı, ilerde eğer kilo alırsam şekilsiz mi olucam anlamadım şimdi, zaten bel oyuntusu için genelde yanlara lipo yapılmıyor mu.

:)))))) ikiz annesi yeenidi o zmanlar yanılıyorasam afett beklemedeydin hatırladım çok geçmiş olsun canım süper bir karar

:)))))) ikiz annesi yeenidi o zmanlar yanılıyorasam afett beklemedeydin hatırladım çok geçmiş olsun canım süper bir karar
Çok teşekkür ederim, gerçekten sonunda cesaret ettim, şimdilik görüntümden memnunum, bakalım izlerim de inşallah iyi iyileşir, 19.günüm, hala dikilemedim, bu normal mi, ben artık dik olmak istiyorum.

Çok teşekkür ederim, gerçekten sonunda cesaret ettim, şimdilik görüntümden memnunum, bakalım izlerim de inşallah iyi iyileşir, 19.günüm, hala dikilemedim, bu normal mi, ben artık dik olmak istiyorum.
yaa doktorlara kalırsa bir haftadan sonra dik durabilirsin ama benim sana tavsiyem hazır olana kadar birz eğk yürü. dik durmaya çalışıncaki gerginlik hissi gitmeyecek bunada alış deri zamanla esneyecek hemen olmuyor bir iki ay sürüyor şuanda en önemlisi dikişlerinde açılma olmadan sonuçlandırmışsın ki süper bu.dikişlerin görüntü biraz kötü koyu renkli ve gergin gelebilir ama gün geçtikce değişimi göreceksin korseni kullan sakın ara verme bu birleştirilen kasların ağrını engeller enfeksiyon olmadıysa neredeyse senin bile bulamayacağın izlern olacak:)) çok çok geçmiş olsun . hee birde karın kaslarının yakınlaşmasından ötürü midede çabuk doyma hissi oluyor ve eskisi gibi sık acıkmıyorsun bunun kıymetini bil çünkü bu geçici .sonradan düzeldiğinde midenin kuçultmuş olursan kilo vermenide kolaylaştıcaktır

En tecrübelilerimizden birisin,ameliyat izinin bir fotosunu görmeyi çok isterdim.zaman içinde ne kadar değişiyor merak ediyorum...

sevgili limon77 ne güzel anlatmışsın. bende 7 kasımda ameliyat oldum. aklımı kurcalayan bazı sorulara cvp oldun. teşekkürler :)

lımon merhaba okumustum oncekı sayfalarda yazılarının cogunu..ama suan tam hatrlayamadım sen ankarada mı olmustun amelıyatını?bırde fotografların var mı oncekı sonrakı?kac kılo ıle gırmıstın amelıyata boyun kactı?suan kac kılosun?

sevgili limon77 ne güzel anlatmışsın. bende 7 kasımda ameliyat oldum. aklımı kurcalayan bazı sorulara cvp oldun. teşekkürler :)
çok yeni mumkün olduğu kadar karın derini zorlama çünkü büyük bir kesi var bir an önce birbine kaynaması gerekiyor bana sorarsan hergün pansuman yap bu iyleşmeyi hızlandırıyor dikiş yeni olduğu için kabarık ve nahoş olabilir sorun etme düzelecek birde korseyi kullan güvenli haret etmeni sağlayacak herşey güzel olacak emin ol .şu anda har an aklında karnın vardır biliyorum bunu uzun bir süre aşamayacaksın :))))))

canım çok zaman geçti evde resimleri bir karıştırayım belki silmediğim resim varsa önce ve sonrası için gönderirim ama söz vermiyim
ben 1,68 boyundayım ve aml. 76 kilo ile girdim şu an 68 -69 kiloyum aml. da iki kilo gitmişti stres ve az yeme çabuk doyma hissin yardımı ile . sonrasında biraz daha dikkatle kilo verdim şimdi kilo vermek için özel bir çabam yok ama almamak için özen gösteriyrum:)))) istanbulda aml. oldum

Son düzenleme:

ameliyattan sonra ne kadar eğiliyoruz .zaman olarak değil yani kaç derece eğik anlatabildimmi acaba :)

Benim dikişlerimde dikine sıra sıra bantlar var, bazıları kalktı, doktora sordum, çıkarayım mı diye çıkarabilirsiniz dedi, bazılarını çıkardım ama bazıları duruyor, kendiliğinden atanları çıkarıyorum şimdilik, bi de doktor bana pansuman demedi, bana hiç pansuman yapılmadı, 2.kontrolümde ilk bantları çıkarıp bunları yapıştırdı sadece, göbek deliğime de pansuman yapılmadı, pansuman olarak batikon mu sürüyosunuz, ille gerekli mi merak ettim. Bir de doktorumun eline sağlık, gerçekten dikişim çok ince, kabarık değil, sadece gri gibi, hatta bazı yerlerinde sadece yapıştırılmış gibi iz çok az.

Son düzenleme:

Gecmiş olsun canım! Senin doktorun kim? Tek karın germeydimi sende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…